Ena Forlag

  1. Mer om

Ena Forlag LiberalEna er et imprint i Vigmostad & Bjørke. Manus sendes: Kontaktinformasjon: likes · 30 talking about this. Ena forlag utgir primært illustrert barne- og ungdomslitteratur Ena forlag er et imprint i Vigmostad & Bjørke. Forlaget utgir primært illustrert barne- og ungdomslitteratur. Ena forlag ble etablert i august 2014 av Kristin Jobraaten. Forlagets første utgivelse var Ena forlag er et imprint i Vigmostad & Bjørke. Forlaget utgir primært illustrert barne- og ungdomslitteratur Ena forlag søker bidrag til en ny debutantantologi med målgruppe 5–10 år. Vi søker deg som ikke tidligere har utgitt bok for barn og ungdom

Kultur Forlag trekker ungdomsbok som siterer Marte Michelet Vigmostad og Bjørke har trukket tilbake en ungdomsbok om krigen fordi forfatteren har hentet opplysninger fra Marte Michelets omstridte bok om Hjemmefronten.

Vi ønsker at dette prosjektet fører til større bredde og økt mangfold i barnelitteraturen. Frist for innsendelse: 1.

Lars Mæhle

Tegneserien Grønne greier har siden hatt fast plass på baksiden av Aftenposten Junior, og et utvalg er samlet i boken Grønne greier: om natur og miljø og sånt 2018. Duoen fulgte opp med sakprosategneserien Hva er greia med klima?

Tweet on Twitter Slår du eit slag for heimesommar og går for å skape sommarferiestemning i eigen hage? Eller skal du kare deg til blankpolerte svaberg — eller henge opp hengekøye midt i svartaste granskauen? Fellesnemnaren for dei aller fleste av oss sommaren 2020 er at vi ferierer i eige land — gjerne på campingvis.

Ena forlag Wikipedia

Jon Ewo beskrives som landets mestselgende barne- og ungdomsbok-forfatter - med over 100 utgivelser bak seg. Det blir spennende å se om han - og forlaget - nå vil sørge for å få fjernet usannhetene om en krigshelt - eller om noe slikt ville være «upassende», for å benytte hans eget vokabular. Les også: Må Marte Michelets ofre vente i to år til? Hva Gunnar «Kjakan» Sønsteby angår, så har de tre historikerne bak «Rapporten» om MM-boka funnet dokumentasjon på at han personlig brakte flere jøder i sikkerhet over grensa.

Åpningsfest: Johannes Jensen tar nattoget

Det var den norske tegneserieskaperen John Jamtli som nevnte meg og arbeidet mitt til Michael Stilson og Nicolai Houm, som er redaktør på Ena forlag. Etter noen telefonsamtaler og et møte ble vi ganske raskt enige om å samarbeide.

Jeg hadde nettopp fullført en annen tegneserie om unge fotballspillere og kunne vise frem arbeid i den stilen de var ute etter. Med noen justeringer passet det inn i Stilson sin historie. Til dette prosjektet tegnet jeg en renere stil.

Jeg tok bort overflødige detaljer og hadde mer fokus på god leseflyt og handling. Hva var det beste med å arbeide med denne boka? Jeg elsker Michael sitt manus.

Jeg synes menneskelige forhold og vennskap er veldig interessant.

Spesielt liker jeg hvordan manuset utforsker begrepene «vinnere» og «tapere». For dagens ungdom er det to viktige begreper. Nå er det suksess som er blitt målet, og ikke nødvendigvis den man jobben gjør. Det er en form for «desperat suksess». The book is packed with new knowledge for those who are interested in these topics. Ena, 2017 hvor barnehagelæreren er den som skaper mysteriene. Leserkontrakten fra de foregående bøkene tilsier at det er førskolebarna som skal være de flinkeste og lureste i møte med mysteriene, men i den nyeste boken greier de voksne nesten å utmanøvrere barnedetektivene.

Slik får de minste noe ekstra å bryne seg på til påske. Alle fortellingene om Leon og Live starter i Kråkeslottet barnehage, hvor mysteriet blir introdusert på de første sidene. Deretter går det slag i slag med stigende spenningskurve på nær sagt hvert eneste oppslag.

Et særtrekk ved fortellingene er måten spenningen kontinuerlig holdes ved like ved hjelp av brutte setninger som du må bla om til neste side for å kunne lese ferdig.

ENA FORLAG Relaterte emner

Del på epost «Pinnsvin» er en bok det er lett å like. Sammen med barna mine oppdaget jeg tre pinnsvin i bakgården. Barna spurte meg, men jeg visste ikke. Dette er starten på Henrik Hovland og illustratør Karen Aarres sympatiske lille bok om pinnsvinet. En far blir svar skyldig. For hvordan lever et pinnsvin midt i byen? Hva lever det av, hvor bor det, og hvordan greier det seg med farer som hunder, biler og mennesker på alle kanter?

ENA FORLAG Kommentarer:
Forfatter på Ena forlag
Kristoffersen fra Drammen
Jeg trives utforske norske bøker sørgelig. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Vogelbeobachtung.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net