Bjørn Maaseide Benedicte Maaseide

  1. Mer om
Bjørn Maaseide Benedicte Maaseide

Bjørn Maaseide Benedicte Maaseide Siste øyeblikkSammen har paret de fire barna Kristina (26), Benedicte (22), Fredrik (19) og Birgitte (15). Bjørn har hele tida hyllet Linda, og kunne i i Etter at Jan Kvalheim la opp etter Sydney-OL, satset Maaseide videre med Iver Horrem som partner. Horrem/Maaseide hadde tre femteplasser i verdensserien og en Proff.no gir deg rolleinformasjon om Bjørn Maaseide. Se hans roller (35) og relasjoner (37) i næringslivet - og hvilke bransjer Bjørn Maaseide er aktiv i Lees over Bjørn Maaseide Benedicte Maaseide verzamelingmaar zie ook Björn äter Fisk ook Meteo Bjørn Maaseide» beach tournaments:: Beach Volleybox img etter at det ble slutt med kjæresten Benedicte Maaseide. av tidligere sandvolleyproff og mangemillionær Bjørn Maaseide, er over

Han er den desidert rikeste tidligere idrettsutøveren i Norge. Bjørn Maaseide demper ordbruken litt: Han er en veldig bra kar, sier han til VG. Da jeg startet med Kathrine og Susanne i 2006 var de nummer 47 i verden, mens de endte opp som nummer ni i OL i Beijing i 2008.

Bjørn Maaseide smasher til igjen Kapital

Og for meg har Benedicte og Hanne et enda større potensial. Riktig nok starter vi nesten på null. Norge ligger langt bak de store volleyballnasjonene akkurat nå, fordi dere har manglet et topp, internasjonalt kvinnepar de siste årene.

Derfor kommer denne satsingen til å koste mye blod. Jeg vet hva jeg går til, sier hun. Faren fikk gult kort da han på stillingen 10-10 tok telefonen og fikk beskjed om at datteren hadde sett dagens lys, skriver Aftenbladet.

Det er stort sett bare utgifter, sandvolleyspillere har det ikke som fotballspillere, sier Benedicte Maaseide, som er kjæreste med tysklandsproffen Veton Berisha i Greuther Fürth. Han gir henne æren for oppdragelsen av Benedicte 20, Fredrick 17, Birgitte 13 og Kristina 24.

Det endte i et salg og en fusjon med Elixia i 2006. I 2011 ble Elixia igjen solgt til oppkjøpsfondet Altor, noe Maaseide tjente rundt 350 millioner kroner på.

Senere fusjonerte Elixia med Sats, og den tidligere sandvolleyball-stjernen overtok som norgessjef i selskapet, en stilling han hadde i rundt to år. Bjørn er full av positiv og smittende energi og får entusiasmen og motivasjonen frem hos mennesker. Dessuten er Bjørn kommersiell og tar raskt tak i ting som ikke er bra nok. Han er tydelig på tilbakemeldinger til sine medarbeidere og får alle til å prestere så godt de kan, sier Indahl.

Fra direktørskole til gründerfabrikk Pes for pappvin Private equity-mannen Indahl har siden startet opp Summa Equities og er managing partner der. Maaseide og Indahl har også blitt gode venner privat. En sommer Indahl skulle ha fest på hytta på Hankø, spurte han Maaseide om han kunne ta med et tyvetalls gjester fra Oslo i båten sin.

Berisha fant lykken med milliardærdatter Maaseide

Bjørn har et stort nettverk med mennesker han setter pris på og som setter pris på ham. Det er alltid god stemning og gode diskusjoner, om han har julegløgg, er på randotur i Nord-Norge eller er med fyrst Albert i Monaco, sier Indahl. Bjørn fikk litt pes av mine vinglade venner for pappvinen.

Reynir Indahl Maaseide ble kjent med Albert, som er sønn av fyrst Rainier III og Grace Kelly, og som nå er fyrste i lilleputtstaten, via sandvolleyballturneringene han arrangerte i Monaco. Han har siden beholdt vennskapet med prinsen, som nå er fyrste.

Maaseide gjør comeback i sanden

Foto: Terje Pedersen — Vi bruker å spille beachvolley-turnering på hytta til Albert på toppen av Monaco. Bono var dommer et år, har Maaseide tidligere uttalt til Dagbladet Magasinet. Maaseide ble også invitert til en markering i forbindelse med dåpen til fyrsteparets tvillinger.

Maaseide er dessuten ambassadør for fyrstinne Charlènes veldedige stiftelse. Hvordan han ved å ha fokus på trivsel, positivitet og egenskapen til å styre tankene sine satt målet nærmere rekkevidde! Historien om hvordan han nådde idrettstoppen med Bjørn Maaseide handler om to mannfolk som gjennom ti år reiste verden rundt 175 dager i året.

Maaseide sammen med eks

Hvordan de respekterte hverandre, aksepterte hverandres forskjeller og hadde fokus på å gjøre hverandre gode. De siste årene har Jan jobbet mye med idretts- og TV-relaterte prosjekter. I dag jobber han blant annet med Kragerø Resort. I TV-bransjen er han kjent for å ha et stort nettverk inn mot kjente personer.

BJØRN MAASEIDE BENEDICTE MAASEIDE Relaterte emner

Det er stort sett bare utgifter, sandvolleyspillere har det ikke som fotballspillere, sier Benedicte Maaseide, som er kjæreste med tysklandsproffen Veton Berisha i Greuther Fürth. Treneren har reist Det var på nyåret at hun og Hanne Haugen Aas satset sammen. Målet de satte seg var å være beste i Norge neste år, og kvalifisere seg for OL i Tokyo i 2020. For å klare det hyret de inn den brasilianske topptreneren, Ricardo «Vento» Brunale, som flyttet til Stavanger. Hanne 27 og Benedicte 19 skal få Norge tilbake i verdenstoppen "Vento" er reist tilbake til Brasil, og jeg er litt usikker på hvor veien går videre for meg. Jeg skal gjøre en ny vurdering på nyåret, men kan ikke helt se at lysten skal komme tilbake. Akkurat nå trives jeg med å være deltidsstudent ved BI, sier Maaseide til Aftenbladet.

BJØRN MAASEIDE BENEDICTE MAASEIDE Kommentarer:
Forfatter på Bjørn maaseide benedicte maaseide
Bye fra Sarpsborg
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Amateurastronomie. jeg elsker studere dokumenter lengselsfullt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net