Dekkhotell Tønsberg

  1. Mer om
Dekkhotell Tønsberg

Dekkhotell Tønsberg MerHer på Træleborg har vi et femstjerners dekkhotell med ledig kapasitet hele året, hvor vi garanterer at dekkene dine får all den servicen de trenger – og at de Velkommen til Vestfolds største dekkhotell! Med dekkhotell fra Gjermundsen får du oppbevaring, hjulskift, smøring og kontroll av dekkene dine Bestill time eller drop in for dekk eller dekkskift. Vi tilbyr 5-stjerners dekkhotell på var avdeling i Tønsberg Bestill time for bilservice hos Dekkmann Tønsberg. Tilbake til hovedmeny; Dekkhotell; Mer enn bare lagring · Logg inn på ditt dekkhotell Under kan alle booke time. Book time · Bestill dekkhotell

Dekk og felg Branko's Auto

De fleste hjulene er lagret i reoler som er plassert i en tidligere vaskehall. Takhøyden på seks meter er utnyttet maksimalt og gir plass til lagring av fem hjulsett i høyden. Forhandleren har også montert inn reoler på et tidligere ubenyttet areal i annen etasje.

Her er takhøyden såpass lav at det kun er plass til to hjulsett i høyden og dekkløfteren som benyttes her oppe måtte spesialtilpasses for å kunne gå under taksperrene.

Kjør, Motor Her har Robert lagringsplass til dekk

Hjul som skal tas ned fra annen etasje plasseres på en plattform som stikker ut av åpningen i veggen og deretter håndtert videre av dekkløfteren i første etasje. Plassen i første etasje kunne ha blitt brukt til bilpleie, men strengt tatt var den til overs. Har avtale med Naf testestasjon om bruktbiltest til gunstig pris. Vi er kjent for å ha meget pene og bra brukt biler.

Easy og korona — Alle våre forretninger er åpne — Se våre tiltak N Dekkhotell Vi gjør hjulskift, vasker og kontrollerer dekkene grundig før vi sørger for trygg innendørs oppbevaring.

Når vi kontrollerer dekkene sjekker vi også mønsterdybde, holdbarhetstid på dekkene og lufttrykk. Å kjøpe aller billigst dekk, billigste felg er ikke nødvendigvis god biløkonomi over tid.

DekkTeam Tønsberg

Useriøse dekk aktører gjør parti oppkjøp av B-vare kvalitet av bildekk som godt kan være av kjent merke, med det menes alle bildekk er ikke alltid runde. På samme måte selger vi felger i alle prisklasser, og til de aller fleste bilmerker.

I tillegg har dekkhotell tilpassede lagringsplasser med jevn temperatur og sørger for riktig plassering av dekkene for lagringsperioden. Dette sørger for minimal slitasje og trygg lagring. Uansett hvilke dekkbehov du har, vil du finne det hos Tønsberg Vulk AS. Fra lastebiler, personbiler, elbiler, varebil, motorsykler, traller og trillebårer.

De lever opp til mottoet sitt: Vi klarer alltid å handle med alle! Sjekk inn på dekkhotellet Har du liten plass og kjelleren full av dekk?

Dekk må lagres riktig, da sørger du for at de holder lengre - så her kan du spare mange penger på riktig oppbevaring. Men dekkhotell er mer enn bare lagring.

Dekkmann Tønsberg

Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet. Hjulskift på moderne biler er ofte et plunder.

Fri deg fra dette for en fast pris per sesong! Finn oss Proline hundebur Nå får du 4pets Proline hundebur hos Mitt dekkhotell!

DEKKHOTELL TØNSBERG Relaterte emner

Dekkhotell Bestill dekkhotell Dekk er ferskvare. Og dekk som oppbevares riktig varer lenger. Har du begrenset med plass hjemme kan du oppbevare dekkene dine på dekkhotell. Har du dekkhotell hos oss får du dekkskift inkludert i prisen. Bestill time på verksted Enten du ønsker service, EU-kontroll, en reparasjon, trenger å skifte dekk, reparere bilglass eller noe annet, bestiller du enkelt time til din bil online her!

DEKKHOTELL TØNSBERG Kommentarer:
Redaktør på Dekkhotell tønsberg
Jonsson fra Tønsberg
jeg elsker dele interessante nyheter trygt. Anmeldelse min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Modellautos machen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net