Eplekake I Langpanne Med Vaniljekrem

  1. Mer om
Eplekake I Langpanne Med Vaniljekrem

Eplekake I Langpanne Med Vaniljekrem GodkjentEplekake i langpanne med vaniljekrem. Helt, helt nyyydelig eplekake! Oppskriften er til stor langpanne. Ingredienser: ♥ 500 g mykt smør Lite slår lukten av nystekt eplekake. I denne varianten har vi også brukt vaniljekrem, noe som gir ekstra god smak og gjør kaken supersaftig Hakkede mandler smaker også godt oppå eplekaken. 1 stk egg; 1,5 dl sukker Saftig og god eplekake i langpanne med sukker, kanel og hakkede mandler. Eplekaken er perfekt til dugnad, skoleavslutning eller bursdag Skrell eplene og del dem opp i skiver. Stikk dem ned i deigen på toppen av kaken. Dryss over sukker og kanel. Stekes i smurt og strødd stor langpanne

Legg noen av eplene i en smurt liten langpanne. Hell over røren og legg så litt epler spredt oppe på.

Nå heller du over vaniljekremen så jevnt du kan. Fordel halvparten av røren jevnt i en rund kakeform, 24 cm i diameter.

Eplekake med kanelmarengs

Stikk halvparten av eplebåtene med den tynne siden ned i deigen. Vaniljekremen er jo våt, men du ser om det sitter kakerøre igjen på pinnen eller ikke.

La kaken avkjøles på en bakerist. Du kan gjerne servere god vaniljeis eller pisket krem til kaken.

Eplekake med brunet smør og vaniljekrem

Helt, helt nyyydelig. Toppet med fløtekaramelliserte epler blir den både litt skummelt og eventyraktig og perfekt til Halloween-festen.

Varm ovnen til grader, og kle formen med. Sikt inn de tørre ingrediensene og rør massen lett sammen slik at luften ikke røres ut.

eplekake langpanne vaniljekrem oppskrift perlesukker fjordfrue Fjordfrue

Hell røren i en smurt rundt form på 26 cm i diameter, eller en firkantet form på 23 x 23 cm. Ekstra saftig eplekake i langpanne Det er noe helt spesielt med eplekaker.

Smaken er vidunderlig velkjent og bare duften av krydder og frukt i skjønn forening lokker store og små ut på kjøkkenet for å få en smak. Aller best er det når man kan lure seg til en liten prøvesmak mens kaken fremdeles er varm.

EPLEKAKE I LANGPANNE MED VANILJEKREM Relaterte emner

Skriv inn telefonnummer og få link til oppskriften på sms. Sende Slik gjør du Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en liten langpanne på cirka 25×35 centimeter med litt Flytende Melange og kle formen med bakepapir. Skrell eplene, fjern kjernehusene og skjær dem i tynne båter. Bland sammen brunt sukker og kanel i en bolle, og vend eplebåtene i blandingen. Pisk Melange og sukker sammen til du har en lys og luftig masse.

EPLEKAKE I LANGPANNE MED VANILJEKREM Kommentarer:
Redaktør på Eplekake i langpanne med vaniljekrem
Magnussen fra Arendal
Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Bodybuilding. jeg liker lese romaner vagt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net