Indisk Mat Tjuvholmen

  1. Mer om
Indisk Mat Tjuvholmen

Indisk Mat Tjuvholmen GrunnleggendeVåre gauchos serverer deilig kjøtt, rett fra grillen til bordet ditt På holmen av tyver, så nær vannet og fjorden som du kan komme, finner du Sjømagasinet New Dehli serverer autentisk Vi tilbyr en kulinarisk opplevelse med eventyrlige, indiske smaker. Vi utvider uteserveringen hos New Delhi på Tjuvholmen for å få plass til 120 gjester New Dehli Tjuvholmen er Oslos beste indiske restaurant med en meny og service som rett og slett er super! Vi spiste denne gang kongekylling og New Dehli

Restauranten har plass til 100, og middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helkveld med god mat og drikke.

Har du lest dette? Porsjonsberegning mat

Spesielt vinlisten er å anbefale, vi har en av Oslos beste vinliste mht. Hos oss kan du bestille fisk, kjøtt, vegetar og tandoori matretter eller du kan velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Eller hvorfor ikke prøve en av våre kyllingretter, som er fylt av sesongens sunne og smakefulle råvarer.

NEW DELHI INDIAN CUISINE TIL TJUVHOLMEN

Vi gir deg uansett en smaksopplevelse av de sjeldne i vår indiske restauranter. Velg mellom 5 styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo.

Mild er en god start for nybegynnere og barn. Hjertelig velkommen! Covid-19 kan det være uregelmessige åpningstider.

NEW DELHI INDIAN CUISINE TIL TJUVHOLMEN

Be gjerne servitøren om hjelp til å sette sammen et måltid bestående av flere ulike retter. Her finner du alt fra street food til klassisk mat med en moderne tvist.

Slik en indisk mamma ville laget den. Restauranten har fått mange gode anmeldelser, og tilbyr også takeaway. Her lå lukten av krydder og chai tykt i luften, imens dagens overskrifter ble diskutert høylytt mellom bordene. Kaféene var også kjente for sin gjestfrihet ovenfor alle av Mumbais mange samfunnslag, og selv om man til tider kunne være rykende uenige om politikk, var man samtidig enige om at dette måtte være byens beste butter chicken.

De har veldig gavmilde porsjoner.

The Pink Elephant ny indisk på Tjuvholmen

Vi fikk også teste flere av hovedrettene sammen med nan, dipper og perfekt kokt Indisk ris med urter. Måltidet ble avsluttet med en frisk dessert av friske bær, tørket frukt og sorbet.

En perfekt avslutning på et veldig godt måltid.

INDISK MAT TJUVHOLMEN Relaterte emner

Med sin plassering like bak Stortinget Karl Johans gate 13, er Masala Politics en hyllest til norsk-indiske relasjoner gjennom tidene, samtidig som vi håper å kunne inspirere til en og annen politisk samtale. Lokalet vårt er inspirert av de historiske, irani-kaféene som florerte i Mumbai på starten av forrige århundre. Her lå lukten av krydder og chai tykt i luften, imens dagens overskrifter ble diskutert høylytt mellom bordene. Kaféene var også kjente for sin gjestfrihet ovenfor alle av Mumbais mange samfunnslag, og selv om man til tider kunne være rykende uenige om politikk, var man samtidig enige om at dette måtte være byens beste butter chicken. Her på Masala Politics ønsker vi å være et sted der alle blir møtt med respekt, enten du heter Singh eller Stoltenberg. Enten du kommer fra toppen av Karl Johan eller nederst.

INDISK MAT TJUVHOLMEN Kommentarer:
Redaktør på Indisk mat tjuvholmen
Hopland fra Trondheim
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Musik komponieren. Jeg nyter lese romaner ujevnt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net