Frisør Jessheim

  1. Mer om
Frisør Jessheim

Frisør Jessheim PopulærContent [hide]

Rask og enkel timebestilling - velg blant over 500 frisør- og velværesalonger Velkommen til vår frisørsalong i Jessheim og få en pause fra hverdagen og opplev en unik behandling fra en frisør som virkelig bryr seg Smart drop-in frisør hos Cutters Jessheim Storsenter i Jessheim. Samme lave pris på 359,- uansett type klipp. Herreklipp, dameklipp, barneklipp og Hos Hairport Frisør på Jessheim Storsenter er kvalitet viktig, og våre frisører holdes oppdatert på trender gjennom kurs og kvalitetssikring Vi er en annerledes type frisørsalong. Vi er young & fun, med dyktige frisører som går til kamp mot bad hair days

Vi har jobbet med faget i mange år, og tilbyr alt innen hud-, fot-, og kroppspleie, samt alt innen dame- og herrefrisørfaget.

Monika Bjørndahl Frisør

Vi er flinke på å oppdatere oss, og er stadig vekk på kurs for å lære nyheter. Gavekortet kan selvfølgelig brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkter, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir blir satt pris på uansett.

Artikler Skolestart tilbud! Bli klar for skolestart ved å kombinere skoleklippen med hull i ørene!

Vi er kurset av de beste for å tilby deg de nyeste hårtrendene. En luksuriøs blanding av mørkt og lyst som får frem et vakkert spill og bevegelse i håret.

Salong Kaktus on oikeus sulkea palvelu tai keskeyttää ajanvaraukseen pääsy tilapäisesti esimerkiksi huoltotoimenpiteiden, väärinkäytösepäilyjen tai tietoturvauhan vuoksi. Ajanvarausjärjestelmä ei välitä maksuja, eikä sen kautta siirry rahaa. Asiakkaan ajanvarauksessa luovuttamat luovuttamat tiedot nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoitetiedot sekä asiakkaan käyntihistoria ovat Salong Kaktus omaisuutta.

Ajan varaaminen sivuston kautta 3. Varatessa aikaa Asiakas sitoutuu ilmoittamaan oikeat tiedot.

Last ned også: Dekkteam jessheim

Han skaffet det også, så jeg giftet meg og flyttet hit i 1968. Ved juletider året etter åpnet jeg egen salong i Storgata 10, og siden har jeg drevet for meg selv, sier Ivar Opsahl.

noen som vet om en flink frisør i Eidsvoll/jessheim området Babyverden Forum

Artikkelen fortsetter under annonsen Den spreke 71-åringen har ingen planer om å kutte jobben helt. Oppe i salongen er jeg bare når de trenger folk, sier han beskjedent. Men så fikk vi leie første etasje i et trehus som sto der parkeringsplassen til Storsenteret er nå.

FRISØR JESSHEIM Relaterte emner

Gi deg selv en times velvære Bestill time idag - 63 93 69 30 Topp velvære fra topp til tå I lyse og romslige lokaler i Tærudgården Velkommen til Toppen Velvære på Jessheim! Vi har jobbet med faget i mange år, og tilbyr alt innen hud-, fot-, og kroppspleie, samt alt innen dame- og herrefrisørfaget. Vi er flinke på å oppdatere oss, og er stadig vekk på kurs for å lære nyheter. Sornsri Sutham, vår thaimassør begynte hos oss i 2015, Remains healthy when it maintains its Balance of energy. Working on energy points can relive blockages and inbalance in energy channels.

FRISØR JESSHEIM Kommentarer:
Redaktør på Frisør jessheim
Skogheim fra Tromsø
Les også min andre nyheter. En av mine hobbyer er Flyak. jeg liker lese bøker interessant.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net