Drevland Advokat

  1. Mer om
Drevland Advokat

Drevland Advokat HemmeligheterAdvokat Drevland ble uteksaminert ved Universitetet i Oslo, i 1992. Etter å ha arbeidet i Miljøverndepartementet fra 1993-1994 tiltrådte han stilling som Advokatfirmaet Drevland & Grape har siden 1997 bistått privatpersoner med juridisk rådgivning og prosedyre for alle landets domstoler og fylkesnemnder Odd Drevland, som tidligere drev som advokat, ble i august 2015 dømt til fengsel i to år og ti måneder for grovt økonomisk underslag, grovt Trude Drevland henviste til sin advokat John Christian Elden da hun kom ut Bergensadvokat Odd Arild Drevland må i fengsel i to år og ti måneder etter at Juridisk navn: ADVOKATFIRMA DREVLAND & GRAPE DA; Org nr: 980 060 756; Selskapsform: Ansvarlig selskap med delt ansvar; Tidl. navn: ADVOKATFIRMA DREVLAND

Tvert imot skulle jeg ønske jeg var den listeplasseringen for MDG foruten akkurat da dette skjedde. Waldow klarte ikke å slippe saken.

Etter at Hordaland-politiet henla saken, tok Waldow den videre til Økokrim. Slik ville advokaten presse Hordaland politidistrikt til å ta opp saken igjen.

Samtidig tok han kontakt med mediene. Les også: Bergensordfører: Jeg beklager på det sterkeste — Noen røyker, noen spiller lotto Trude Drevland beskriver også hvordan det under rettssaken mot mannen ble sladret om at hun var dyr i drift: «Noen spekulerte på hvordan jeg kunne ha råd.

Ville de sagt det om en mann? Waldow har klaget henleggelsen inn for Riksadvokaten fordi han mener førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen er inhabil i saken.

Advokat: Jeg følte meg litt som en idiot Dagsavisen

Det samme gjelder alle de andre statsadvokatene i Hordaland, skriver Bergens Tidende. Før julen 2020 representerte Per Conradi Andersen den nå drapssiktede mannen i en rettslig tvist mot den avdøde kvinnen i Oslo tingrett, og krevde erstatning for rådgivning og prosjektledelse.

Men dessverre finnes det ikke en Spesialenhet for Spesialenheten for politisaker.

Last ned også: Kjendisadvokat

Myndighetene bør vurdere å opprette et slikt organ. Jeg tror ikke myndighetene vil opprette en slik enhet. For «myndighetene» er Høyre og statsministeren er fra Bergen Høyre. Hvis noen vil skrive om min historie — fritt frem.

Advokat klager på henleggelsen av Drevland

Bruk gjerne også mitt forslag til overskrift. Jeg har intet å skamme meg over og går med rak rygg. Dette i motsetning til advokat Odd Drevland, Trude Drevland - og politiet, som henla saken etter én dag.

Mange vil spørre seg om det er smart av meg å dele min historie.

Ole Petter Drevland

Vil jeg ikke da stå i fare for å få mindre å gjøre? Jeg er — tross min høye timepris — svært opptatt. Jeg er dessuten flink i jobben min. Det var ikke advokat Odd Drevlan, eller advokat Jon Orrem, en annen bergensadvokat som nå har mistet lisensen sin. De manglet dessuten integritet, men hadde på tross av dette nok å gjøre.

Flinke i jobben sin er heller ikke Trude Drevland, politiet, statsadvokaten eller Spesialenheten.

Drevland dømt til fengsel

Advokat Elden er flink i jobben sin, men jeg synes det var et etisk overtramp av ham å kalle min anmeldelse for et politisk stunt. Nå skal forhåpentligvis Trude Drevland få svare for seg i Bergen tingrett.

Elden skal svare for seg overfor Disiplinærnemden til Advokatforeningen. Politiadvokat Mevatne skal få svare for seg overfor Spesialenheten for politisaker Vest — forhåpentligvis.

De skal også selvsagt få svare for seg overfor meg — dersom de ønsker det. Deres svar skal jeg publisere uredigert her på bloggen min. Jeg håper de tar seg tid til dette.

Nyheter Statsadvokaten tar ut tiltale mot eks

Til slutt ønsker jeg å takke TV 2, som trodde meg. Takk også til fastlegen min, som jo gjorde rett i å tvangsinnlegge meg basert på det informasjonsgrunnlaget han hadde. Påmeldingsfrist to dager før oppstart av det aktuelle kurset. God personalhåndtering er lurt, lønnsomt og lovpålagt.

DREVLAND ADVOKAT Relaterte emner

Foto: Scanpix NTB 16. Saken kom opp etter at Drevland og Tangerås ble fløyet for rederens regning til Italia for å delta i sjøsettingen av cruiseskipet Viking Star. Skipet ble døpt i Bergen 17. Ingen av dem har erkjent noen form for skyld i saken. Foreligger tvil Siktelsene er henlagt på grunn av bevisets stilling. Hordaland statsadvokatembeter påpeker i en pressemelding fredag at det er strenge beviskrav for å kunne ta ut en tiltale. Dette innebærer at enhver rimelig tvil skal komme de siktede til gode.

DREVLAND ADVOKAT Kommentarer:
Forfatter på Drevland advokat
Akselsen fra Drammen
Bla gjennom min andre nyheter. jeg liker Reiten. Jeg har lyst utforske norske bøker sjenert.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net