Espen Espeset

  1. Mer om
Espen Espeset

Espen Espeset FasiliteterContent [hide]

Espen Espeset er en norsk politiker for Fremskrittspartiet. Han var fra 2009 til 2013 innvalgt på Stortinget som vararepresentant for Frp fra Oslo Espen Espeset (født 1975) er en norsk politiker for Fremskrittspartiet. Han var fra 2009 til 2013 innvalgt på Stortinget som vararepresentant for Frp fra Parti: Fremskrittspartiet; Sist innvalgt som vararepresentant for: Oslo Her finner du alle saker som omhandler espen espeset Sammen med ektemannen Espen Espeset - ekte larviking - gledet Sylvi Listhaug fansen på Grand hotell fredag kveld. Se bildeserie fra besøket

Espeset kommer fra jobben som sekretariatsnestleder hos Fremskrittspartiet på Stortinget.

Han overtar statssekretærjobben fra Helge Fossum Frp. Alle de fire partiene i regjeringen skal ha en statssekretær på Statsministeren kontor. Hun endte selv med å ikke få plass i styret: For meg ble det et veldig greit resultat, jeg hadde jo opprinnelig trukket meg. Nå ble det to dyktige kvinner som fikk plass.

Så da ble det til slutt to kvinner og to menn som ble valgt inn, i stedet for fire menn. Det er jeg veldig godt fornøyd med. Del på epost — Nå er det viktig å dempe gemyttene her hjemme, formaner hun, etter at Donald Trump ble valgt til USAs neste president.

Listhaug har vært praktikant i Kongressen og har et nært forhold til USA. Her blir hun godt mottatt og tatt under vingene av partiformann Carl I. Hun gifter seg i 2003 med ungdomskjæresten fra hjembygda.

Knappe 29 år gammel — i 2006 — blir hun byråd for velferd og sosiale tjenester i Oslo, men da er hun skilt. To år senere gifter hun seg på nytt med Espen Espeset, rådgiver i Fremskrittspartiets stortingsgruppe.

Ektemannen Espen: Vi føler oss veldig heldige

I 2011 avslutter hun arbeidet i Oslo Kommune som byråd for helse og eldreomsorg. I 2012 blir hun seniorrådgiver for kommunikasjonsrådgiveren First House.

Statsministerens kontor har full oversikt over regjeringens arbeid til enhver tid. Frps nestleder Sylvi Listhaug får antakelig en like god innsikt i regjeringens indre liv som partileder og finansminister Siv Jensen.

Det er naivt å tro at ekteparet Listhaug-Espeset ikke vil snakke sammen om politikk. Hva skulle de ellers snakke om når begge er heltidspolitikere.

Listhaugs mann blir statssekretær for Solberg

Nepotisme kalles det når ektefeller, slektninger og venner favoriseres i forbindelse med utnevnelser. Jeg går ut fra at Espeset er kvalifisert til stillingen som statssekretær. Men det smaker litt av nepotisme når mannen til den nest mektigste kvinnen i Frp ender opp som statsministerens nære medarbeider. For det brede publikum og antakelig også for de fleste av Frps velgere, er Espen Espeset et ubeskrevet blad.

ESPEN ESPESET Relaterte emner

Sylvi Listhaug se casó con Espen Espeset. Espen Espeset Descripción en español, castellano no encontrada, solo tenemos una descripción en bokmål: Espen Espeset født 1975 er en norsk politiker for Fremskrittspartiet. Han var fra 2009 til 2013 innvalgt på Stortinget som vararepresentant for Frp fra Oslo. Han var senere Frps sekretariatsnestleder på Stortinget, og fra januar 2019 til Frp gikk ut av regjering året etter var han statssekretær ved Statsministerens kontor i Erna Solbergs regjering. Espeset er gift med FrP-politikeren Sylvi Listhaug.

ESPEN ESPESET Kommentarer:
Redaktør på Espen espeset
Rogne fra Kirkenes
Les også min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som amerikanischer Snooker. jeg liker lese bøker tvilsomt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net