Volvo V70 1 6 Diesel Test

  1. Mer om
Volvo V70 1 6 Diesel Test

Volvo V70 1 6 Diesel Test KjempegodMotoren er som allerede nevnt en 1,6-liter diesel på 109 hk / 240 Nm. Forbruket oppgis til 0,45 l/mil i Volvos brosjyre I flere år har merker som som Peugeot og Citroën brukt en liten dieselmotor på 1,6 liter som billigalternativ i sine store stasjonsvogner Mange har valgt Volvo V70 med den lille 1,6-liters dieselmotoren. Vi kjørteden første D5-utgaven med 185 hkpå test i april V70 Drive har nemlig en ganske beskjeden dieselmotor på 1,6 liter og 109 hestekrefter. Audi og Mercedes starter til sammenligning p Billigste V70 koster i dag fra 363 300 kroner med D2-motor (1,6-diesel med 115 hk). Volvo V70 D3 test august

Ditt ansvar som kunde Ombygging av et kjøretøy innebærer at bilens tekniske spesifikasjoner, utseende osv.

Bil, Motor Er den Volvos beste?

Dette medfører at kjøretøyet må godkjennes på nytt av Statens vegvesen. Du er selv ansvarlig for å få vognkortet oppdatert hos en av Statens vegvesens trafikkstasjoner.

Bilen bærer med seg alt som skal til for å bli en bestselger i 2011. Etter hvert et betydelig antall motorer.

Volvo V70 Wikipedia

Den blir en svekling mot D3 diesel med 163 hk og 400 Nm i drakraft. Men det er tydeligvis veldig mange villig til å gjøre, sier Benny.

Ellers er det den femsylindrete 2,4 D-motoren som gjelder, rundt 30 prosent har denne under panseret. Det finnes også noen 2,0D med den firesylindrete motoren fra Ford. Er du på jakt etter en V70 som ikke skal koste all verden, er det smart å kikke etter biler med ca. Her finner du 1,6D årsmodell 2010-2012 til mellom 170-230.

Vil du ha kraftigere motor, finnes 2,4D årsmodell 2008-2012 til mellom 190-300.

Sikker testvinner

Det største utvalget av V70 finner du mellom 50-100. Du får rett og slett mye bil for pengene, men på et litt høyere nivå enn Ford og Peugeot.

V70 kombinerer komfort og kjøreopplevelse på en god måte, men er ikke like skarp og elegant i styringen som Mondeo. Den er samtidig betydelig tyngre, men har lavere lasteevne og kan trekke færre kilo etter tilhengerkroken.

Toppspekket Volvo V70 til

Til forskjell fra de to andre testbilene tilbyr Volvo funksjonelt utstyr så langt lommeboka rekker. Ellers er V70 en bil som virker skreddersydd til familier, og den ligger høyt på salgsstatistikken.

Det kommer den fortsatt til å gjøre, og DRIVe-utgaven kommer nok til å utgjøre en merkbar andel av salget. Det er i alle fall slik det føles. Det å akselerere i bratt motbakke med masse nysnø — og kjenne at det bare drar av gårde som om det skulle vært sommerføre, mens snøføyka står er en opplevelse litt utenom det vanlige for de som er vant til tohjulstrekk.

Det gjør at bilen føles mer sterk og seig enn direkte kjapp. Lyden fra den femsylindre motoren er forresten også ganske tøff Helt greie tall, bilen veier tross alt over 1.

Om man går opp til D3 motoren med 136 hk vil man se med en gang at de er mye dyrere på bruktmarkedet. D2 motoren er derfor et godt valg dersom man har en avslappet kjørestil og ikke har planer om å dra campingvogn e.

I byen må man opp i nærmere 0,6.

VOLVO V70 1 6 DIESEL TEST Relaterte emner

Versjon januar 2016 Visste du at Vi er ikke tilfreds før du er det. Hvis alt ikke går som det skal står vi til tjeneste. Dette sier kundene våre Vi får tilbakemeldinger fra kundene våre via den uavhengige evalueringsportalen eKomi, e-post, sosiale medier og kundeundersøkelser. På denne siden får du et inntrykk av hva kundene mener om oss Svært god kommunikasjon med kundene. Alle forespørsler besvares svært raskt. God støtte ved egenmontering, systemet fungerer, bedre effekt og lavere dieselforbruk. Dette er allerede min 2.

VOLVO V70 1 6 DIESEL TEST Kommentarer:
Forfatter på Volvo v70 1 6 diesel test
Davidsen fra Alta
Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg er tent på Fliegenbinden. jeg liker studere dokumenter tett.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net