Ford Pickup

  1. Mer om
Ford Pickup

Ford Pickup BedårendeNye Ford Ranger er bygget med et klart formål – få jobben gjort. Europas mestselgende pickup har mer teknologi enn noen gang, og den hjelper deg å arbeide Nye Ford Ranger Raptor er ingen vanlig pickup, det er en super-pickup avlet frem for topp ytelse i terrenget og for å være herre over ethvert milj Fords elektriske pickup får bagasjerom på hele 400 liter der motoren vanligvis er å finne. Ford F150 Lightning kan få supergunstig pris Ford har formelt lansert sin populære pickup F-150 som elbil. Dette etter at modellen har vært kjent en god stund allerede USAs mest solgte bil er den svære pickupen Ford F-150. Den har historie helt tilbake til 1940-tallet og har vært storselger i alle tider

Bilen har plass til fem personer i kupeen.

Her får man altså noe som ser ut til å være en ganske allsidig pickup. F-150 leveres med Fords førerstøttesystem kalt Blue Cruise, som skal la føreren ta hendene av rattet på bestemte veistrekninger. Bilen er utstyrt med mange nyttige funksjoner. Ford forsikrer dem imidlertid om at begge de elektrifiserte modellene vil ha akkurat den samme kapasiteten, påliteligheten og fleksibiliteten som F-150-kundene forventer av sine pickuper.

For å bevise det inviterte de forleden et knippe F-150 eiere til en jernbanestasjon der det var stilt opp ti to-etasjers godsvogner med en Pickup foran.

Ford pickup med 3D

Sjeldne Ford F-150 betegnes ofte som en såkalt fullstørrelse pickup, og er sjeldnere å se på norske veier enn de såkalte mellomstørrelse pickupene som Volkswagen Amarok, Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max og Fords egen Ranger-modell. De amerikanske pickupene er større enn vi tradisjonelt har kjøpt i Norge. Pickuper er i det hele tatt ikke så utbredt som privateide biler i Norge heller. Med baksete inne, øker prisen til hele 921.

Altså et pristillegg på 381. Toppmodellen Ranger Raptor starter på 698.

Ekstrautstyr, tilbehør og reservedeler til pickup og bil

Men uten tvil den viktigste innovasjonen til denne EV er evnen til å drive hele hjemmet ditt under strømbrudd. Tro det eller ei, denne batteridrevne lastebilen kan virkelig drive hjemmet ditt når lysene slukker, og best av alt, det krever ikke et rede av rotteforlengelseskabler eller til og med en bærbar generator.

Hvordan det gikk skal du få se i en video lengre ned, så heng med.

Siden har Ford jobbet videre med prototypen, og kommet så langt i utviklingen av de nå viser fram en nær produksjonsklar modell. Målet er 563 hestekrefter og et dreiemoment på solide 1. Når det gjelder nyttelast som jo er viktig for en pickup er den opplyst til maks 900 kilo, og bilen kan selvsagt ikke trekke 454 tonn om ikke hengeren er parkert på noen jernbaneskinner.

Batteriene sitter lavt, og gir bilen lavere tyngdepunkt — og dermed bedre kjøreegenskaper på våte veier eller gjennom sand. Den helelektriske rekkevidden til den nye pickupen er i henhold til den amerikanske EPA-målemetoden, som er en annen målemetode enn WLTP som benyttes i Norge og resten av Europa, forventes å være opptil 230 miles 370 km med Standard Range-batteri og opptil 300 miles opptil 480 km med Extended Range-batteri.

Ford avslører hva den elektriske pickupen skal hete

Bilen har innebygget vekt! Ikke for at det skulle være fare for overlast, altså.

Dette fungerer sammen med Intelligent Range for å gi mer nøyaktige anslag på gjenværende elektrisk rekkevidde, basert på hvor tungt lastet kjøretøyet er. Som ekstrautstyr kan du få ytterligere 7,2 kW med fire 240 V uttak bak i lasteplanet, og dessuten to inne i kabinen.

FLYGETEST:Ford F

Infotainmentsystemet er sentrert rundt en 15,5-tommers skjerm. Akkurat som i Mustang Mach-E. Dette er det samme infotainmentsystemet som i Mustang Mach-E, men med noen ekstra funksjoner skreddersydd pickupen.

FORD PICKUP Relaterte emner

Del på epost Etter lang tid med spekulasjoner har bilgiganten nå bekreftet at pickupen F-150 skal leveres med elektrisk motor i midten av 2022. Gründerselskapet Rivian, som også jobber med en elektrisk pickup, bekrefter nå at de skal levere biler i 2021. Farley røpet ingen detaljer om hvilke spesifikasjoner bilen kommer til å ha, men det er ventet at vi får vite litt mer om det fysiske utseende allerede 25. Det har selskapets kommunikasjonssjef i Nord-Amerika meldt på Twitter. Laster Twitter-innhold Selv om de bensindrevne bilene ikke importeres av Ford Motor Norge, forteller den norske importøren at det er stor spenning knyttet til lanseringen av elbil-versjonen her til lands. Usikker norgesdebut Likevel er det litt for tidlig å planlegge bilbytte her hjemme.

Ford Pickup
FORD PICKUP Kommentarer:
Rapportert den Ford pickup
Frantzen fra Moss
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Bumerangs. jeg liker studere dokumenter bedragerisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net