Fylkesmannen Viken

  1. Mer om
Fylkesmannen Viken

Fylkesmannen Viken PositivContent [hide]

Statsforvalteren i Oslo og Viken. Fant du det du lette etter? Post- og besøksadresser til våre kontorsteder Statsforvalteren i Oslo og Viken er et norsk statlig embete, som utfører statsforvalterens oppgaver overfor kommunene i Viken og Oslo. januar 2019, ved sammenslåing av embetene som fylkesmann i Buskerud, Østfold og Oslo og Vi ber besøkende holde avstand og forholde seg til gjeldende smittevernregler. Moss: Vogts gate 17, telefon: 69 24 70 00. Mandag til og med fredag fra kl Statsforvalteren fikk nytt og kjønnsnøytralt navn 1. Det gamle navnet vårt var Fylkesmannen. Noen skjema er fortsatt under oppdatering Fylkeskommunen er et folkevalgt organ på regionalt nivå, mens statsforvalter er statens representant i Oslo og Viken

Personlig egnethet og avdelingens behov for faglig profil vil bli vektlagt ved tilsetting.

Vi kan tilby Spennende oppgaver i utviklingen av et nytt embete. Vurder advokater Gi din tidligere advokat en vurdering på Advokatguiden.

Ranger advokatens evner innen blant annet kommunikasjon og etterlevelse av tidsfrister. Valgerd Svarstad Haugland: Ny fylkesmann på Sarpsborg-besøk 24.

I dag besøkte hun Sarpsborg.

Geografisk vil dette området strekke seg fra Hardangervidda i vest til svenskegrensa i øst. Ved inngangen til 2019 vil det nye fylkesmannsembetet dekke 62 kommuner. Om ett år blir tallet redusert til 52.

Svarstad Haugland blir fylkesmann for en region med 1,9 millioner innbyggere. Artikkelen er over 2 år gammel Den første januar 2019 er det nye fylkesmannsembetet for Oslo og Viken et faktum.

Mandag kveld melder de at de venter på svar fra Viken fylkeskommune om hvor mange av de 45.

FYLKESMANNEN VIKEN Relaterte emner

Bred erfaring fra offentlig forvaltning Erfaring med budsjettstyring og personalledelse God kjennskap til helse- og omsorgssektoren Gode samarbeidsevner og evne til helhetstenkning God skriftlig og muntlig framstillingsevne Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper Vi ønsker oss en leder som kan inspirere og videreutvikle medarbeidere i et tverrfaglig miljø, som er målrettet, beslutningsdyktig og resultatorientert og som kommuniserer godt, både internt og eksternt. Personlig egnethet og avdelingens behov for faglig profil vil bli vektlagt ved tilsetting. Vi kan tilby Spennende oppgaver i utviklingen av et nytt embete. Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer i et tverrfaglig og inkluderende arbeidsmiljø. Vi tilbyr gode velferdsordninger og fleksibel arbeidstid. Stillingen lønnes som fylkeslege, stillingskode 0779, i lønnsspennet kr 950.

Fylkesmannen Viken
FYLKESMANNEN VIKEN Kommentarer:
Forfatter på Fylkesmannen viken
Bøe fra Narvik
Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Eingeweide. jeg elsker studere dokumenter majestetisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net