Ski Daglegevakt

  1. Mer om
Ski Daglegevakt

Ski Daglegevakt OverlegenContent [hide]

Legevakten holder til på Ski sykehus og er åpen hele døgnet. Adressen er Vardåsveien 3, Ski. Inngang via hovedinngangen i Ring 116 117 for legevakt Alle pasienter som har behov for legevakttjeneste i Nordre Follo skal ringe 116 117. Det tidligere nummeret til Ski Ring legevakt 116 117 når fastlegen ikke er tilgjengelig og du trenger hjelp som ikke kan vente til neste dag Vardåsveien 3, Ski - inngang via hovedinngangen i 2. Parkering: På nedsiden av sykehuset Vardåsveien 3, 1400 Ski Vis kart · 64 87 19 30. Landsdekkende nummer

Legevakt Du kan ta kontakt med legevakten om du får behov for legehjelp og ikke har fastlege i området, eller om du trenger legehjelp på kvelds- eller nattestid.

Husk at om du har fastlege i området, skal du benytte fastlegen din i fastlegens åpningstid. Legevakten i Follo holder til ved Ski sykehus og er tilgjengelig hele døgnet daglegevakt på dagtid og Follo legevakt på kvelds- og nattestid.

På kveldstid og i helger dekkes legevakt og legebil av selvstendig næringsdrivende leger.

Arbeidsoppgaver Ved Follo medisinske senter vil du gå inn i en tredelt tjeneste mellom arbeid på legevakt, KAD og legebil i utrykning med utrykningskompetent personell. Stillingen dekker alle deler av kommunalt akuttmedisinsk arbeid, fra utrykning hjem til pasienter eller skadested, daglegevakt og oppfølging av inneliggende på akutt døgnenhet KAD. Hos oss er det du som er i sentrum.

Derfor har vi bygget ett legesenter etter dine primisser.

Lege til KAD/daglegevakt/legebil

Nordre Follo kommune har tidligere sagt opp avtalen med Follo lokalmedisinske senter for å starte eget lokalmedisinsk senter og døgnlegevakt fra 1. Rett før jul ble det klart at Nordre Follo kommune ikke klarte å opprette tjenestene, så de måtte søke Follo LMS om å fortsette samarbeidet.

Les mer om egenandel hos lege helsenorge. Andre alarmtelefoner ved krise Ved akutt psykisk krise, alvorlig depresjon Kontakt legevakten på 116 117 eller ring 113.

Follo legevakt

Bedre utstyr og bemanning skal sørge for bedre diagnoser og muligheter for lokal. Tilbudet er åpent for alle. Vi tilbyr også offshoreattester.

Har du lest dette? Herman flesvig skiskyting

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Senteret er en del av kommunenes akutt tilbud og betsår av telefonsentral, legevakt og døgnpost for kommunal øyeblikkelig hjelp. Elisabeth Sogge merkantil.

SKI DAGLEGEVAKT Relaterte emner

Legevakten dekker kommunene Nordre Follo, Frogn, Ås og deler av Enebakk med et befolkningsgrunnlag på om lag 100 000. Vi er en av Norges største legevakter og er i stadig utvikling. Legetjenesten på legevakt og legebil dekkes av fast ansatte leger i Nordre Follo kommune på dagtid. På kveldstid og i helger dekkes legevakt og legebil av selvstendig næringsdrivende leger. Arbeidsoppgaver Ved Follo medisinske senter vil du gå inn i en tredelt tjeneste mellom arbeid på legevakt, KAD og legebil i utrykning med utrykningskompetent personell. Stillingen dekker alle deler av kommunalt akuttmedisinsk arbeid, fra utrykning hjem til pasienter eller skadested, daglegevakt og oppfølging av inneliggende på akutt døgnenhet KAD.

SKI DAGLEGEVAKT Kommentarer:
Forfatter om Ski daglegevakt
Brandt fra Finnsnes
jeg liker lese romaner nøyaktig. Siste nytt: min andre innlegg. jeg liker Tiefwasser-Soling.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net