Xplora 4 Aktivering

  1. Mer om
Xplora 4 Aktivering

Xplora 4 Aktivering PerspektivDet medfølgende SIM-kortet forutsetter tegning av månedlig abonnement. Har du kjøpt XPLORA hos en av våre retail partnere kan du aktivere XPLORA er den komplette mobiltelefonen til barn - i form av en smartklokke. Xplora X5 Play smartklokke for barn (sort Omtale om Xplora Mobile: Umulig å aktivere sim på Xplora 3 S, får ikke hjelp Hvor fornøyd er du med Xplora Mobile Mange foreldre lurer på hvilken mobiltelefon som er best egnet for barn, spesielt de fra 4 år og oppover Dersom du ikke har mottatt klokkens telefonnummer på mail, må du aktivere abonnementet til XPLORA klokken manuelt – det kan du gjøre her

Kamera og emojier Alle tre klokkene har sporing, skritteller, mulighet for å ringes til, samt mulighet for å motta SMS. You will have all the features your child will need, such as call, location, safe zones and SOS. Slik går du frem for å aktive en gyldig rabattkode fra Xplora.

Aktivere xplora

Aktiver rabattkode Smartklokke for barn Xplora har som mål å fremme trygghet for barnet ditt. Barn skal leke, og de trenger det for å finne sin identitet. Eller les manual pkt. Har du registrert bruker og får likevel ikke logget inn, ta kontakt med med bilde av feilmelding du får i APP Jeg får opp meldingen "Device is offline" når jeg prøver å endringer i APP, men klokken er på. Når man får opp meldingen "Device is offline" betyr det at klokken ikke får kontakt med APP. Grunner til dette kan være: 1.

SIM- kort ikke er satt ordentlig inn 2. Klokken ikke er aktivert på 3. Mobilabonnementet ikke er åpen for datatrafikk 4. At det ikke er saldo 5. Klokken er slått av eller gått tom for strøm 14.

Xplora 4 klokketelefon for barn

Det er liten tvil om det er et ønsket produkt av flere ellers hadde det ikke vært et marked for slik og familier kan se nytten av å ha noe slikt på plass. Det er enkelt å komme i kontakt med barna og lage avtaler på telefon.

Andre familier derimot, har ikke nødvendigvis denne type behov, og en smartklokke vil være overflødig. For familier som skaffer seg en slik enhet, kan det være øvelse frem til barna går over på mer avanserte innretninger der de i større grad må klare å navigere sosiale medier og andre apper på egenhånd. En smartklokke kan også dempe presset om å få apper og spill som «alle andre har» fordi muligheten for å installere diverse programmer er begrenset på en smartklokke.

Ja, en smartklokke kan føre til mer «press» på å få en kommunikasjonsenhet tidligere enn om man skulle ha gått for en mobiltelefon.

Samtidig, kan dette også være et godt sted å starte og lære å bruke en slik enhet på en god måte. Pris er også en siste faktor. Xplora har gode funksjoner og er en sterk enhet, men det kan også finnes rimeligere varianter på markedet.

Smartphone

Og må man absolutt ha den nyeste modellen? Her må hver families økonomi avgjøre. Det er liten tvil om Xplora er svært brukervennlig. Se den, eller fortsett å lese artikkelen nedenfor. Appen På foreldrenes telefon må du installere appen for å komme i gang med den nye Xplora-telefonen.

Xplora Gator 2

Appen kan du laste ned gratis til både iPhone og Android. Søk på Xplora Go og finn appen med en hvit sommerfugl på rød bakgrunn. Det vil si at du må fysisk ha tilgang til et barns klokketelefon og foreldrenes mobiltelefon.

Last ned også: Explora

Vårt kundeforhold er til 360 Kids Guard, ikke Qihoo 360 Technology.

XPLORA 4 AKTIVERING Relaterte emner

SIM- kortet må ikke være sperret for data. Metallsiden av SIM- kortet skal peke oppover samme vei som skjermen og det avkappede hjørnet på simkortet skal peke inn i klokken. Gå til nettadressen Logg inn med brukernavn og passord som står i velkomstbrevet du fikk sammen med klokken. Det du skriver inn i feltet «Account» blir ditt brukernavn. Vi anbefaler at du skriver inn telefonnummeret med 0047 foran for at den også skal fungere i utlandet. For eksempel Mamma, Pappa og Bestefar.

XPLORA 4 AKTIVERING Kommentarer:
Forfatter om Xplora 4 aktivering
Strand fra Kirkenes
Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Megaminx. jeg er glad i studere dokumenter jublende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net