Marcus Og Martinus Nye Album

  1. Mer om
Marcus Og Martinus Nye Album

Marcus Og Martinus Nye Album By påI tillegg til et imponerende antall streams og en rekke hits og album, har de også vunnet Spellemannsprisen som årets artist Marcus & Martinus er i dag ute med sin nye singel “Belinda”. I etterkant av singelen “Percocet” ga Rose ut sitt første album “Secflix låter og 9 album har vært i topplisten. År, Antall uker, Beste plass Bjørn Eidsvåg, Robyn, Virkelig og Marcus & Martinus sin denne altfor unge Bodø-trioen (snittalder på 20) slipper sitt andre album i dag Marcus & Martinus slipper nytt album Lanserer «Moments» om kort tid. Plateselskapet Sony Music melder at superduoen, Marcus & Martinus

Hos oss finner du de mest populære konsertene. Vi er og blir markedsplassen for deg som ønsker å gå på konserter. Opplev deres sang, karisma og sceneshow live ved å bestille biletter til konserten deres.

Marcus Martinus er ute med albumet NPS Music

Etter 62 uker på VG-lista var debutalbumet «Hei» nr. De har solgt ut Oslo Spektrum to ganger til høsten. Siden kommer boka, og dokumentarfilm på kino. Etter over 50 år med norsk popmusikk er Marcus og Martinus kanskje det største fenomenet vi hittil har sett og hørt.

Marcus Martinus til neste nivå Dagsavisen

Deres jevnaldrende er sjeleglade for å få en ekstra fridag. Men Marcus og Martinus har reist fra Trofors til Oslo for å lansere sin første singel på engelsk. Den høres ut som en kvalifisert sommerhit allerede. De har nettopp begynt å bevege seg på listene i Sverige. Så nå blir det engelsk. Vi vil prøve oss på det neste nivået, forklarer de.

Vi gleder oss hvert fall til vi får reise rundt å opptre med låta!

Marcus Martinus' nye plate er endelig ute!

Julimar Santos er opprinnelig fra Brazil men flyttet til Sverige som 5-åring. Selv om de fleste andre ville vært fornøyd med nærmere 70 millioner Spotify-strømminger. Bare med omvendt fortegn. Dababy virker mest kastet inn for å spre ekstra stjernestøv.

Uten at man har gjort så veldig mye annet med låten. Resultatet er noe som underlig nok ikke er blitt automatisk redigert inn på lydsporet til «Trolls».

Selv selger han den inn som en låt som kunne vært skrevet av Kjell Simen i «Parterapi», noe som faktisk er mer presist enn veldig mange andre presseskriv-gimmicker.

Her takker en passe viljeløs mann for at noen går fra ham. I like deler ironi og manglende selvinnsikt. Låtarrangementene som har ledet opp til Eidsvågs 28.

Nå kommer Marcus og Martinus tilbake til Kristiansand

Hvordan ser desembermåned ut for dere? Vi skal opptre på Idol-finalen i Globen i Sverige og på Nobelkonserten i Telenor Arena, og etter det skal vi ha en lang juleferie hjemme på Trofors.

Hvis dere kunne velge hvordan en perfekt dag ville vært for dere hva ville det vært og hvorfor?

Å være hjemme med familien på fredag med taco fordi vi er så mye ute og reiser, eller at vi kan opptre på en stor konsert i utlandet fordi det drømmer vi om. Kan dere fortelle litt om et av deres beste opplevelser fra en av deres liveopptredener?

M&M slipper album med 12 nye låter

De beste opplevelsene er når fansen og publikum er helt crazy, og at de er med og synger på låtene våre. Det er mye som skjer i 2017. Vi skal blant annet på «Together-Tour» i hele Skandinavia.

MARCUS OG MARTINUS NYE ALBUM Relaterte emner

Den nye låta går inn i rekka med fengende poplåter, men speiler også guttenes naturlige vekst og utvikling både på det musikalske og personlige plan. De 18 år gamle brødrene Marcus og Martinus er nå på et sted i livet hvor mye skjer og perspektiver, smak og preferanser er i bevegelse. Låta «Love You Less» handler om ei som ikke klarer å bestemme seg og tror at alt er bedre på den andre siden — at gresset er grønnere på den andre siden. Men til tross for dette klarer man ikke å elske henne noe mindre for det. Vi gleder oss hvert fall til vi får reise rundt å opptre med låta! Julimar Santos er opprinnelig fra Brazil men flyttet til Sverige som 5-åring. Låtskriveren har også en rekke store samarbeid å vise til.

MARCUS OG MARTINUS NYE ALBUM Kommentarer:
Rapportert den Marcus og martinus nye album
Meyer fra Bergen
jeg elsker lese om Norge nesten. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Mini Rugby.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net