Grønnsåpe Tatovering

  1. Mer om
Grønnsåpe Tatovering

Grønnsåpe Tatovering ResultatVask hendene først, og deretter vask forsiktig over tatoveringen med en 1:10 blanding med grønnsåpe og vann. Tørk forsiktig av med tørkepapir Jeg bruker en grønnsåpe som jeg kjøpte på apoteket kalt barnengens, dette er en svært mild grønnsåpe hvor man blander en teskje med 1 liter vann Grønnsåpe går også bra å bruke. All farge, blod, vaselin må vaskes bort etter at du tar av plasten. Etter at tatoveringen er ren; tørk den forsiktig med et Dette kan føre til hudirritasjoner og uttørring. Grønnsåpe har en pH-verdi på 10-11,5 og øker derfor pH-verdien i huden Når plastfolien fjernes, vask tatoveringen grundig med medisinsk grønnsåpe og lunket vann til huden er helt fri for blod og overflødig blekk

Grønnsåpesalternativer Andre produkter kan også desinfisere huden før, under og etter en tatovering. Dette kan være et alternativ hvis du er allergisk mot grønnsåpe. Disse inkluderer: hydrogenperoksyd sterilisert vann alkohol blandet med en bærerolje En rekke tatoveringssalonger bruker grønnsåpe på grunn av sin kraftige evne til å fjerne bakterier og bakterier fra huden.

Hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene i grønnsåpe, må du huske å ta kontakt med salongen før du tar tatoveringsavtale om alternativer.

Hvor å kjøpe grønnsåpe Grønnsåpe er et høykvalitets huddesinfeksjonsmiddel.

Krystal grønnsåpe innhold

Det brukes vanligvis bare til tatoveringer, piercinger og medisinsk bruk. Tatoveringskunstnere kan kjøpe grønnsåpe fra et selskap som selger medisinsk eller tatoveringsmateriell. Her kan man finne adresser til tatovører og finne tatoveringer og tatoveringsdesign. Få tips om hvordan man kan ha tatoveringer på arm, les om hvordan alder på tatoveringer er av betydning, og forstå sammenhengen mellom bivirkinger, sykdommer, behandling og tatoveringer.

Se bilder av tatoveringer av hjerter, engler, navn, dyr, stjerner, roser og mer. Vi anbefaler Bepanthen eller Helosan, begge får du kjøpt på apoteket. Smør tatoveringen ofte, helt til fase 2 er over.

ETTERBEHANDLING OG STELL AV TATOVERING DE 5 BUD

Den skal ikke tørke ut. Om natten er det lurt å pakke den med plastfolie slik at den ikke tørker.

Fjern plastfolien etter 3 timer. Vask tatoveringen grundig med lunkent vann og såpen som følger med i vår behandlingspakke 2. La tatoveringen lufte seg i 20 min.

Vask igjen, og påfør et godt lag med salve. Dekk tatoveringen med plastfilm. Bruk papirtape og forsikre deg at den sitter godt.

Etterbehandling franciaenred.com

Tatoveringen skal dekkes med plastfilm i tre døgn. Det er viktig å skifte plastikk tre ganger per dag. For hver gang du skifter skal du vaske tatoveringen grundig og påføre et godt lag med salve.

Det er kun første gangen du bytter plast at du skal la tatoveringen lufte seg. Hensikten med denne prosessen er å holde tatoveringen fuktig.

GREEN SOAPS ROLLE I å HOLDE EN TATOVERINGSSIDE SANITæR

Viktig informasjon. Under plasten vil det de første dagene danne seg slim og blekk. Det vasker du bort når du bytter plastfilmen. Butikk Etterbehandling De første ukene etter at du er tatovert er viktige for hvordan tatoveringen vil bli seende ut resten av livet.

Etterbehandling

Du ønsker ikke å slurve med etterbehandlingen. Ulike tattoo-artister har litt ulik tilnærming til etterbehandling, men i all hovedsak så er det enighet om følgende: Etterbehandling i ukene etterpå er utrolig viktig, og det er ingen andre enn du som kan sørge for at denne blir bra. Det kan gå fra noen uker til flere måneder, avhengig av størrelse og sted på kroppen.

GRØNNSÅPE TATOVERING Relaterte emner

Super fornøyd med helosankremen,holder ekstremt lenge og jeg bruker den fortsatt fra tid til annen hvis det klør typisk Vis hele sitatet Takk for tips Dictum Factum! Sitat av Amatør82 Gjør minst mulig, bortsett fra å vaske med grønnsåpe en gang eller to helt i starten. Trenger ikke å smøre eller noe. Jeg har to fulle sleeves og bryst pluss skuldre. I starten drev jeg og smørte og styra, men det er ikke noe poeng.

GRØNNSÅPE TATOVERING Kommentarer:
Rapportert den Grønnsåpe tatovering
Hole fra Sarpsborg
Jeg har lyst lese romaner dyster. Se min andre innlegg. jeg er tent på Münzsammeln.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net