Løvenes Konge Manus

  1. Mer om
Løvenes Konge Manus

Løvenes Konge Manus ForårsaketLøvenes konge er en amerikansk animert fantasymusikal for barn fra 1994 produsert av Walt Disney Animation Studios. Filmen handler om en ung løve i Afrika kalt Simba, som finner ut om sin plass i «livets sirkel», mens han kjemper seg gjennom Er det noen som vet om hvor jeg kan finne det norske manuset til Løvenes Konge Jungelboken, Ronja Røverdatter, Peter Pan og musikalen Grease er blant de mest utlånte manusene i Dramas. Nå kan du gi oss tilbakemeldinger Sirkuset kommer på besøk til bygda og skaper spenning hos alle barna som bor der. En fabrikkdirektør ønsker å bygge en stor fabrikk i bygda og bruker skumle Originaltittel: The Lion King Regi: Roger Allers, Rob Minkoff Manus: Irene Mecchi, Jonathan Roberts, Linda Woolverton

Løvenes konge manus

Tidlig en morgen på den afrikanske savannen samles alle dyrene til en stor begivenhet. Fra fjern og nær kommer de til den mektige Kongeklippen.

Da tenkte jeg på vesla mi og da kom tårene. Han spilte jo Aragorn i «Ringenes Herre». Ingen tårer under dødsfallene der? Den er så utrolig bra med Per Oscarsson der som gikk fra Stockholm til Oslo hvor han bare spiste blåbær for å gjøre seg klar for rollen.

Slik er den nye Løvenes Konge

Jeg er jævla glad i Hamsun, men det måtte vært en moderne versjon. Der er også teksten satt og dermed halve jobben gjort.

Det ser ut til at de som produserte filmen valgte å se helt bort i fra, eller ikke en gang visste om, Six New Adventures. Inntil videre er det derfor vanlig å ikke regne disse bøkene som kanon. Figurene har også blitt brukt i videospill.

Karakterer Til forskjell fra alle de andre animerte filmene fra Walt Disney består originalutgaven av Løvenes konge nesten utelukkende av velkjente amerikanske skuespillere. Simba er hovedpersonen i filmen og den framtidige kongen. Scar er Simbas onde onkel og vil ta plassen som den neste kongen.

Setter opp Løvenes Konge i Kulturhuset

Originalstemmen tilhører Jeremy Irons og norsk stemme av Even Stormoen. Timon og Pumbaa er det komiske surikat og vortesvinsparet som lever under livsfilosofien Hakuna Matata swahili for ingen bekymringer. Rafiki er en klok mandrill som viser fram alle nyfødte løvebarn. At James Earl Jones var tilbake som Mufasa var nostalgisk og godt.

Etterhvert som Jones har blitt eldre har stemmen hans blitt mørkere, og et par ganger var jeg sikker på at jeg hørte Darth Vader, men det sier kanskje mer om hvor ikonisk stemmen hans er enn andre ting.

Kino i Grendatun

Kanskje fordi vi egentlig tilbringer mer tid med dem før historien skyter fart. Når Simba er voksen tar det ikke lang tid før han vender snuten tilbake mot Løveriket og oppgjøret med Scar.

Det går ikke fortere enn i tegnefilmen, vi bruker kanskje til og med litt mer tid, men akkurat her skulle jeg ønske historien tok seg enda litt bedre tid.

Jeg koste meg veldig, og filmen traff på de samme emosjonelle punktene som originalen gjorde. Dette er en film hele familien kan ha det hyggelig med, og for meg som ikke hadde sett originalen på en god stund fungerte det godt.

Det er likevel grunn til å spørre seg: Hva er poenget med en film som har helt samme historie? Selvsagt, at det er et marked for det og at det spiller inn flust med penger er en grunn, men kreativt sett tenker jeg at denne filmen egentlig er helt unødvendig.

Hadde manusforfatterne eller Jon Favreau turt å vri litt på historien, lagt til noe nytt eller noe som tilførte originalen noe, så hadde saken vært en annen. Igjen, jeg koste meg og likte filmen, men hadde jeg sett originalen en gang i året de siste årene så tror jeg kanskje skuffelsen ville vært større. Flere år senere dukker Nala opp, og gjenforenes med Simba etter å ha forvekslet Pumbaa som mat.

Timon og Pumbaa tror Hakuna Matata er i fare, og forsøker å sabotere stevnemøtene mellom Simba og Nala, men de mislykkes hver gang. Simba og Nala forlater jungelen, og reise tilbake dit de kom fra. Timon forsøker uten hell å overtale Pumbaa til å bli, men Pumbaa velger å følge etter Simba og Nala.

Løvenes konge (Film) Norske Dubber Wiki Fandom

Timon unner seg jungelens luksus alene, men ensomhet overvinner ham snart. Rafiki dukker opp, og hjelper indirekte Timon til å innse at hans sanne Hakuna Matata er sammen med de han elsker. Timon forsoner seg med Pumbaa. Etter å ha hjulpet Simba og Nala med å distrahere hyenene, løper Timon og Pumbaa inn i familien sin, og introduserer Pumbaa for dem.

LØVENES KONGE MANUS Relaterte emner

Hun ønsket å fortsette utdannelsen sin her ved Frøya videregående. Jeg følte tiden var inne for en miljøforandring, og musikalen har nok en stor del av skylden for at jeg havna her, smiler Mari. Elin Karpinski Strandheim fikk høre om jenta som ønsket å flytte utover til Frøya for å delta i skolemusikalen, og tenkte at dette var jo flott. I bursdagen til Bjørnar Johansen hadde hun laget en sang til stefaren sin som hun fremførte akkapella under selskapet. Jeg hørte jo straks at denne jenta hadde stort potensiale, smiler Elin. Jeg snakket med henne den kvelden, og ønsket henne velkommen til musikalen ler Elin.

Løvenes Konge Manus
LØVENES KONGE MANUS Kommentarer:
Rapportert den Løvenes konge manus
Storhaug fra Ålesund
jeg elsker lese romaner søkende. Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine hobbyer er choi kwang-do.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net