Harstad Overnatting

  1. Mer om
Harstad Overnatting

Harstad Overnatting ReklamereContent [hide]

Harstad kan tilby overnatting for enhver smak. Urbane hoteller midt i sentrum, godt tilrettelagte camping og bobilplasser, eller kanskje et helt hus for Bestill hotellet ditt i Harstad og betal senere med Expedia.no. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Harstad ved å følge en av metodene Leter du etter et bra hotell i Harstad? Bruk momondo å søke og sammenligne priser for 18 hoteller, og finn den perfekte overnatting i Harstad Billig overnatting i Harstad sentrum med enkeltrom, dobbelrom, gratis Wifi, frokost, og egen parkering Clarion Collection Hotel Arcticus, Thon Hotel Harstad og Scandic Harstad er noen av de mest populære hotellene for reisende som ønsker å bo i nærheten av

Lær om livet på en tradisjonell gård på Trondenes Historiske Senter eller bli med på guidet tur til Adolfkanonen.

Last ned også: Ringsaker overnatting

Er det slik at dere har masse bagasje ved 9 — 16 personer må vi ha med tilhenger og da kommer det tilhenger leie på kr 300,- ekstra per tur. Skulle tilbudet falle i smak må dere legge inn bestillinger 3 — 4 dager i forveien slik at vi kan ha mulighet til å skaffe sjåfør og sjekke om bilene er tilgjengelig. Hvis dere skal ha retur bestilles dette samtidig.

Prisregulativ Harstad kommune

På FINN reise finner du tusenvis av gode tilbud og priser på hotell og annen type overnatting, og vi hjelper deg med å finne og bestille billigste hotell. Fika, en søt snack på ettermiddagen, er også inkludert.

I tillegg kan du spise vår egen Kveldsmat hver kveld, uten ekstra kostnad. Les mer om våre matkonsept her.

Trening og aktivitet på hotellet Vi vet at det er viktig for mange å holde seg i form selv om man er ute på reise. Du kan enten kjøpe billett på mobilen, med Troms mobillett sin app, eller med kontanter om bord.

Finn billige hotell i Harstad

En billett koster fra omtrent 39 NOK for voksen. Du kan også ta ferge til mange ulike steder i Harstad og du kan også kjøpe billett med Troms mobillett-appen. Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Harstad? Våre arrangementer vil kunne gjennomføres som planlagt og første seilkurs har oppstart 29.

Longyearbyen på Svalbard vil kanskje protestere på det siste, men Hinnøya er i hvert fall den største øya i fastlands Norge. Harstad er ellers en relativt stor by i landsdelen, som den tredje største byen i Nord-Norge, kun mindre enn Tromsø og Bodø.

HARSTAD OVERNATTING Relaterte emner

Tilbud Clarion Collection Hotel Arcticus er et hotell med en atmosfære preget av kunst, musikk og kultur. Hotellet ligger ytterst på kaikanten i Harstad med utsikt mot havet og fjellene. Under samme tak finner du også Harstad Kulturhus og byens bibliotek. Hotellet ligger i stille og rolige omgivelser, og en kort spasertur langs kaia tar deg til sentrum. Fika og Kveldsmat inkludert Hver morgen kan du spise en god frokost hos oss, som selvsagt er inkludert i romprisen.

HARSTAD OVERNATTING Kommentarer:
Rapportert den Harstad overnatting
Kaasa fra Namsos
jeg er glad i lese bøker veldig. Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Müllcontainer tauchen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net