Helstekt Ytrefilet

  1. Mer om
Helstekt Ytrefilet

Helstekt Ytrefilet BesteStikk inn et steketermometer og sett formen i ovnen på 125 °C. Stek fileten til ønsket kjernetemperatur (ca. 45 minutter), og la fileten hvile i ca. 15 minutter før du skjærer i den Det er ikke vanskelig å steke en hel indrefilet. Resultatet blir et deilig saftig måltid. Helstekt ytrefilet med bringebær- og byggrissalat Brun den godt i olje og smør i glovarm panne. Sett et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og sett kjøttet i ovnen. Stek til kjernetemperaturen når Stek biffen i litt olje i en varm panne, 1 minutt på hver side. Olje tåler høyere temperaturer enn smør. Legg ytrefileten over i en ildfastform Gni fileten inn med salt og pepper, svi den på begge sider i 2 minutter på en glovarm panne. Legg fileten i en ildfast form og tilsett smør

Brun det godt på alle sider i en varm stekepanne med margarin.

Helgrillet ytrefilet av storfe med urtedressing

Legg fileten over i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer og sett formen i ovnen på 125 °C. Tilsett kraften, kok opp og la koke uten lokk i 5-6 min.

Pisk inn rømme og smak til med salt, pepper og ev litt mer sukker. Tilsett ev sjy fra hjortefileten.

Ytrefilet av Naturkjøtt var ikke noe unntak, det var meget mørt og smakfult, og det beste av alt det er økologisk. Jeg valgte bevisst ikke noe saus til denne retten, da kjøttet i seg selv byr på god smak og er saftig.

Helstekt ytrefilet av hjort

Retten smakte aldeles nydelig med crunchy løkringer og deilig hvitløksstappe. Slik lager jeg helstekt ytrefilet med friterte løkringer og hvitløksstappe for 4: Temperer ytrefilet 30 minutter før steking. Ha salt og pepper på kjøttstykket. Det er med på å gi god smak.

Slik helsteker du biff

Legg et par fedd fersk hvitløk i pannen. La skallet være på. Klipp av et par grener timian og legg dem også i pannen. Nå kan du legge i medaljongene.

La ligge i fred i et par minutter uten å snu dem. Etter dette kan du snu dem.

Da kan du se at du har fått en fin og gyllen stekeskorpe. Stek i to minutter mens du bruker en skje og spe det flotte smøret og oljen over kjøttet. Ta pannen av varmen og legg kjøttet i en ildfast form. Legg hvitløk og timian i formen og hell litt av stekevæsken over kjøttet.

Helstekt ytrefilet med søtpotet

Sett i forvarmet ovn og sjekk temperaturen etter en liten stund. Det er viktig at du bruker steketermometer da en grad for mye eller lite kan utgjøre stor forskjell på sluttresultatet. La fileten hvile til den er ca 58 grader og server. En rådyrfilet skal serveres i underkant av medium stekt, og det er direkte vandalisme og steke den for mye slik at den blir grå og gjennomstekt. Skrell og skjær pærene enten i biter, eller del dem på langs.

HELSTEKT YTREFILET Relaterte emner

Rådyrfilet er en fantastisk råvare med helt nydelig smak! Rådyrfilet: Tørket einebær, knust i morter Salt og pepper Smør og solsikkeolje. La kjøttet ligge 30 min i romtemperatur før du skal steke det. Skjær filetene fri for sener og hinner. Varm en stekepanne på full varme med olje og smør. Fordelen med å bruke begge deler er at du får smørets egenskap og smak, uten at det blir så raskt brent. Legg kjøttet i pannen når smøret har sluttet å bruse og blitt nøttebrunt.

Helstekt Ytrefilet
HELSTEKT YTREFILET Kommentarer:
Forfatter på Helstekt ytrefilet
Stensland fra Hamar
jeg er glad i lese tegneserier vi vil. Se min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Klettern.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net