Sport 1 Cc Hamar

  1. Mer om
Sport 1 Cc Hamar

Sport 1 Cc Hamar AnonymContent [hide]

Sport 1 CC Hamar ligger i senteret CC-Stadion sentral i byen og ikke så langt fra Vikingskipet. Butikken har primært fokus på bekledning og fottøy Sport 1 Superstore Hamar ble etablert i 2006, og lokalene i Olrud Senter er på hele 1000m². Butikken er fullsortiment, og har et bredt utvalg av turutstyr Sport1 Hamar er en fullsortimentsbutikk der du finner det aller meste innen sport og fritid. Her finner du også et bredt utvalg innen sporty mote i form av Sykkeltips - kle deg smart Sport 1 Hamar Stadion ligger i det flotte kjøpesenteret CC Stadion, ved siden av CC Mat, som ligger rett ved Hamar sentrum og Mjøsa Followers, 547 Following, 1217 Posts - See Instagram photos and videos from Sport1 CC Hamar

Krever innmelding i kundeklubb. Les mer om kundeklubb og app på cc.

Sikkerheten for våre kunder og ansatte er veldig viktig for oss. Vi oppfordrer våre kunder til å bruke hele åpningstiden vår. Alle berøringsflater blir vasket over flere ganger om dagen. Våre butikker har også håndsprit ved inngangen, og vi oppfordrer til å sprite hendene dine både på vei inn og ut.

Her er CC Hamar

I lokalene til butikken Til Henne har en ny leietaker nå signert kontrakt. Ny besøksrekord — Hvordan gikk julesalget?

Men butikkene melder om gode salgstall og er godt fornøyde med omsetningen rundt julehandelen og salget i romjula. Barnes, File This is an archived article and the information in the article may be outdated.

Medlemsfordeler

Please look at the time stamp on the story to see when it was last updated. Selv om fotballen tar mye tid, og det tidvis kan bli mye med både jobb og fotball, stortrives Lene hos Sport 1 på CC Hamar. I dag må jeg blant annet gå litt før fra jobb på grunn av fotballen, sier 30-åringen. Vi på CC Hamar er glade for å ha Lene med på laget, og ønsker både henne og Fart damer lykke til i sesongen som kommer!

Vi finner den beste skoen til deg gjennom speilkasse og tredemølletesting for å se hvordan foten din oppfører med skoen på i bevegelse. Vi støper også såler for å bedre løpsopplevelsen enda et hakk. Noen av merkene i løpsavdelingen, Asics, Saucony, Adidas, Nike, Salomon, Icebug · Sykkelavdelingen vår består av et stort utvalg, både terreng, hybrid og landevei til stor og liten.

SPORT 1 CC HAMAR Relaterte emner

Butikken er fullsortiment, og har et bredt utvalg av turutstyr, fottøy og bekledning. Mange av kundene fokuserer på Birkebeinerarrangementene, noe de deler med de ansatte — dette er en butikk for deg som liker å trene ute i naturen og ønsker hjelp av de beste til å finne riktig utstyr for ditt bruk. Nivået er fra merke i Birken til Verdenscuppoeng. Vi sliper også ski med den type slip du måtte ønske, samt ferdigstiller med varmeskapbehandling. Den beste skien finner vi ved hjelp av Eikermåler.

Sport 1 Cc Hamar
SPORT 1 CC HAMAR Kommentarer:
Rapportert den Sport 1 cc hamar
Opheim fra Rørvik
Jeg har lyst studere dokumenter skammelig. Se gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er Boccia.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net