Se Og Hør Danmark

  1. Mer om
Se Og Hør Danmark

Se Og Hør Danmark PåliteligContent [hide]

Eriksens kjæreste bryter tausheten Her finner du alle saker som omhandler det danske kongehuset NYHETSSAKER INNEN: SE OG HØR DANMARK Se og Hør er et dansk ukeblad som utgis av Aller Media A/S. Se og Hør utkom første gang i 1939, da det het Det Ny Radioblad Utgivelsen ble startet av Allers Familie-Journal A/S i Oslo i 1978 med Knut Haavik (1943-2019) som sjefredaktør med det danske Se og Hør som forbilde

Last ned også: By i danmark kryssord

Særlig ett kapittel i boka, «Mette Marit gråter» fikk stor oppmerksomhet i media. Kapittelet skapte stor debatt om arbeidsmetoder. Journalist Olsen rykket ut etter bokutgivelsen og beklaget at Mette-Marit følte seg så forfulgt at hun tok til tårene, og han uttalte at han angret på fremgangsmåten.

Holm ut faktaboka Ja, vi elsker Se og Hør der han etter å ha lest elleve årganger av ukebladet konkluderte med at det har vært flere skjebnehistorier som omhandler helt alminnelige mennesker, enn kjendisreportasjer i bladet. Han påpekte også at mange av sakene i Se og Hør har gått videre til tabloidavisene.

Loading

Vi hjelper deg med å komme i gang. Finn aksjer innen ulike kategorier for å finne dine favoritter.

Få oversikt over fondene du kan investere i, eller få hjelp til å finne fondene som passer deg med rådgivningstjenestene våre. Få inspirasjon og aksjetips fra andre dyktige investorer.

Justisminister inn i Se og Hør

Politiets etterforskere har de siste dagene arbeidet med å sikre spor fra datasystemene i begge de to firmaene. IBM er et av verdens store dataselskaper, mens Nets er et selskap som arbeider med betalingssystemer, kort og informasjonstjenester.

Etterforskningen vil trolig kunne dokumentere at en 45 år gammel IT-spesialist fra 2008 til 2012 arbeidet for begge selskaper og hentet ut private opplysninger om danske kongelige og andre kjendiser. Under rettssaken har flere av de tiltalte erkjent de faktiske forhold, men de har likevel nektet seg skyldige fordi de mener at det de har gjort, ikke er ulovlig.

Påtalemyndigheten har på sin side argumentert for at det var snakk om et åpenbart lovbrudd.

Ekssjefer tilsto De første dommene i saken falt i august. Ekssjefer tilsto De første dommene i saken falt i august. Etter å ha tilstått ble to av Se og Hørs ekssjefer dømt til betinget fengsel. Han har bevisst eller ubevisst sendt oss noen bilder som ikke var riktige, sier redaktøren til lokalavisa. Journalister skal blant annet i en årrekke ha mottatt opplysninger fra en tidligere IT-medarbeider som hadde adgang til kredittkortsystemet i Danmark.

SE OG HØR DANMARK Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post — Jeg bekrefter at politiet har siktet en tidligere ansatt i SAS. Jeg mener det ikke er grunnlag for siktelsen, og det er min oppfattelse at den blir frafalt, sier advokat Morten Bjerregaard Nilsen til Radio24syv. Ifølge Radio24syv har den tidligere SAS-ansatte erkjent de faktiske forhold og innrømmet at han har levert opplysninger til Se og Hør. Han nekter seg likevel skyldig i siktelsen fordi forholdet er foreldet. Opplysninger fra en eller flere kilder i flyselskapet SAS har gjort det mulig for det danske ukebladet å finne ut hvor kjendiser og medlemmer av kongehuset har feriert, slik at fotografer kunne ta bilder av dem.

SE OG HØR DANMARK Kommentarer:
Rapportert den Se og hør danmark
Thomassen fra Kaupanger
Jeg trives lese om Norge herlig. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Zehnkampf.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net