Norges Tak Blikk As

  1. Mer om

Norges Tak Blikk As Ingen spørsmål spurtTilgjengelighet og service · Gode priser og betingelser · Fornøyde kunder · Vi utfører blikkenslager arbeid og takbytte i Oslo, Bærum, Akershus og omegn Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Norges Tak & Blikk AS, 921196016. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse Norges Tak & Blikk As, Oslo, Norge. 317 liker dette · 7 snakker om dette Norges Tak & Blikk AS er et f. Norges Tak & Blikk AS er et firma med lang erfaring innen utføring av tak og blikkenslagerarbeid Norges Tak & blikk AS fra Alnabru, Oslo

Robert har drevet Storhamar tak i alle år og har levert gode resultater for selskapet. Vår målsetting er at du opplever oss som en kvalitetsbevisst og kyndig aktør som gir råd og hjelp når du behøver det. Vi utfører alt arbeid til rett tid og avtalt pris. Vårt spesialfelt er takarbeid og vi har en eget blikkenslagerverksted på Hamar. Få komplett pris på alt fra ett og samme firma for en samlet garanti på arbeidene.

Taktekker at Norges Tak Blikk AS franciaenred.com

Enkelt og trygt for deg som kunde! Nybygg Prosjektering og utførelse av takarbeider på nybyggsprosjekt på Bygdøy i Oslo. Holdninger Vi er en byggmesterbedrift som har stor respekt vår våre kunder og for våre leverandører. Dette tilegner seg da holdninger som at vi skal levere kvalitet til avtalt tid og pris.

Vi skal være en kjernebedrift som støtter opp om våre ansatte. Vi skal fremtre som miljøbeviste og som en god partner for samfunnet. Tre ting som er viktige: Pris, kvalitet og tid.

På jakt etter lesestoff? Her er ukens anbefalinger.

Vi er lojale mot vår egen handlingsplan, mål og visjon. Miljøet Vi skal til en hver tid tenke og være opptatt av miljøet. Transport av materiell og av mannskap skal legges til rette slik at det skader miljøet på en minst mulig måte. Vi skal tilknytte oss miljøgodkjente leverandører på ulike produkter. Menneskelige ressurser Vårt prisnipp på bygging av et godt arbeidsmiljø er at man ikke skal ha forutinntatte meninger om personer på bakgrunn av kultur, erfaring eller modningsnivå.

Beslag Beslag og takbeslag er en viktig del av vårt sortiment. Som blikkenslagere er beslag og takbeslag noe som tar opp veldig mye av vår tid, og med solid erfaring kan vi også rådgi om hvilke materialer og utforminger som best takler det norske klimaet og holder lengst når vi hjelper med beslag og takbeslag. Båndtekking På samme måte som et tak kan også fasader båndtekkes. Til fasade kan det brukes kobber, stål, aluminium eller sink.

Finn beste taktekker i Oslo Sammenlign pristilbud fra flere taktekkere i Oslo og velg den beste.

Norges Tak Blikk

City taktekking har 18 ansatte og utfører alt av arbeidsoppgaver innen taktekking, blikkenslagerarbeid og taksikring. De vil kunne utføre sine tjenester til private boliger, sameier, næringsbygg og det offentlige.

Røa Blikkenslagerverksted har 5 ansatte og påtar seg oppdrag i Oslo og Bærum.

NORGES TAK BLIKK AS Relaterte emner

De leverer komplette løsninger for taktekking, båndtekking renner og nedløp. De tar også større jobber ut mot næringsbygg av alle typer tak. Skal du gjenoppbygge, renovere eller legge nytt tak? Taktekker Oslo er din høyverdige taktekkere som utfører komplette renoverings- og takarbeid i hele Oslo og Akershus. Vår lange erfaring med taktekking og vårt gode omdømme gjør det til et naturlig valg for mange som vil takke deg. Alle typer kunder er velkomne til oss, og vi renoverer for enkeltpersoner, bedrifter, foreninger og eiendomseiere.

NORGES TAK BLIKK AS Kommentarer:
Rapportert den Norges tak blikk as
Huseby fra Namsos
jeg er glad i utforske norske bøker optimistisk. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Bus-Spotting.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net