Sosialstønad

  1. Mer om
Sosialstønad

Sosialstønad StudereContent [hide]

Du kan søke om flere ting under økonomisk sosialhjelp. Det er bare ett søknadsskjema, og du beskriver selv hva du vil søke om. NAV-kontoret vil gjøre en konkret Du har rett til å få opplysning, råd og veiledning fra NAV som kan bidra til å løse eller forebygge sosiale problemer konomisk stønad (sosialhjelp) er en del av samfunnets økonomiske sikkerhetsnett og skal sikre at alle har nok midler til livsopphold. Med dette menes penger konomisk sosialhjelp er en stønad som gis fra NAV til personer som ikke er i stand til å sørge for eget livsopphold. Den som ikke kan sørge for Sliter du med økonomien og klarer ikke skaffe nok penger til nødvendige utgifter som mat, husleie og strøm? Når alle andre muligheter for

I mange kommuner kan du også søke om sosialhjelp digitalt.

Økonomisk sosialhjelp

Du kan også hente søknadsskjema hos ditt lokale NAV-kontor. Dersom du har spørsmål om sosialhjelp kan du stille spørsmål på NAVs chattjeneste. Du kan også avtale et møte med en saksbehandler.

Du har anledning til å ta med deg en venn eller bekjent på møtet. Nå bor de på et rom hos meg. Hun har ungene annenhver helg.

Dette her er uutholdelig. Med dette menes penger til det som regnes som livsnødvendigheter, som blant annet mat, husleie og strøm.

Hjelpen er ment å være midlertidig og skal bidra til å gjøre deg økonomisk selvhjulpen. Hvis man leser hele dokumentet, ser man at flyktninger og nordmenn får akkurat det samme i støtte til livsopphold per måned.

Nav-leder John Helland uttalte at: Alta kommune har vedtatt å følge staten sin norm for veiledende satser for livsopphold og sosialhjelp.

Last ned også: Vigilo vormedal

Hver enkelt søknad vurderes individuelt og det er ikke slik at det er forskjeller i satser for livsopphold mellom flyktninger og andre. Allerede da tok Libertinius selvkritikk på at opplysningene var feil. I 2019 er den statlige veiledende satsen for økonomisk stønad til livsopphold 6150 kroner for enslige, ifølge Nav.

Vi har avdelingskontor i Vanylven i Combisenteret i sentrum av Fiskå.

Fann du det du leita etter? Dersom du ikkje gjor det kan du legge igjen ein e-post om vi skal sende deg eit svar. Sjekk status på ditt abonnement og om du har gyldig kortinfo.

Har du lest dette? Skjåk hytteservice

Kontakt kundeservice hvis du mener det kan ha oppstått en feil.

SOSIALSTØNAD Relaterte emner

Økonomisk sosialhjelp Økonomisk stønad etter sosialtjenesteloven skal sikre at kommunens innbyggere har tilstrekkelige midler til livsopphold. Økonomisk sosialhjelp ytes til personer som selv har utnyttet og vurdert alle andre muligheter til å forsørge seg selv. Målsetting Målsettingen for den økonomiske sosialhjelpen er at du i størst mulig grad skal bli selvhjulpen. Når du henvender deg til oss skal du bli møtt med respekt og tillit. Vanligvis er det bare personer over 18 år som har rett til økonomisk sosialhjelp.

Sosialstønad
SOSIALSTØNAD Kommentarer:
Forfatter på Sosialstønad
Kristoffersen fra Hammerfest
Se gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Schlagstock wirbeln. jeg er glad i lese bøker tåpelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net