Du Verden Svolvær Meny

  1. Mer om
Du Verden Svolvær Meny

Du Verden Svolvær Meny Ingen forpliktelseDu Verden er et elegant og uformelt restauranthus på havnepromenaden i Svolvær. Her serverer vi alt fra internasjonale retter som italiensk pizza og Du Verden Svolvær - Spise inne Mixture of grapes from vineyards in the northern part of the Cote de Nuits that gives freshness and vineyards in På Du Verden Sortland har vi tatt høyde for at du som gjest har en travel hverdag Du Verden, Svolvær: Se 718 objektive anmeldelser av Du Verden, Vi var der å skulle spise middag, vi fikk bord og ville se på meny og bestille Du Verden Svolvær, Svolvær, Norway. 4 365 liker dette · 46 snakker om dette · 8 283 har vært her. Du Verden er et elegant og uformelt restauranthus p

Føl, se og opplev fiskerens og væreierens hverdag. Det er her sjelen kan slå seg til ro i en storslått natur du ikke kan oppleve noe annet sted.

Her tilbyr vi mange spennende retter basert på fersk fisk og lokale råvarer. Der jobber lekne, prisbelønte kokker som skaper mirakler, og servitører som vet hvor mye lykke det er i god mat og god vin.

Gjør suksess med lokale spesialiteter Smak

Vår uteservering er plassen for deg som ikke får nok av sommeren! Du Verden har Lofotens største uteservering som strekker seg over to sider med utsikt over Vestfjorden og folkelivet på torget.

Sol fra morgen til kveld. Store vinduer, utsikt mot Ishavskatedralen, Fjellheisen og flott, nordnorsk natur med hav og fjell og et stort solvendt uteområde, sier Kristine Andreassen.

Søkeresultat

I mellomtiden oppstod det en ny lekkasje i bygget i Svolvær og restauranten gjenåpnet på nytt i vår etter skadene.

Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert. Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt. Registrer ny Schibsted-bruker.

Du Verden Svolvær

Viktig informasjon: Brukervilkår er oppdatert. I noen tilfeller må vi muligens lagre data i lengre perioder når det kreves av loven f. Regnskapslov eller for eksempel klager. Hvem som kan komme til å behandle personopplysningene Din personlige informasjon behandles av våre ansatte og av våre systempartnere og administrative servicepartnere med hvem vi har kontrakter for beskyttelse av personopplysninger, personuppgiftsbiträdesavtal.

Last ned også: Ferge svolvær skrova

Dine personopplysninger kan også behandles innen reiselivsbransjen, som flyselskaper, busselskaper, hoteller og lokale partnere på reisemålet. Bare nødvendig informasjon er gitt når som helst.

Kun informasjonen som kreves for gjennomføring av turen og andre tjenester, er gitt til partnere.

DU VERDEN SVOLVÆR MENY Relaterte emner

Beskyttelsen av dine personlige opplysninger er viktig for oss. Beskyttelsen er også regulert av GDPR, som trer i kraft 25. Nedenfor kan du lese om hvordan vi håndterer dine personlige opplysninger og hvilke rettigheter du har. Hvis du vil kontakte oss, vennligst gjør det her; Orklareiser AS, Sandenveien 5, 7300 Orkanger, telefon 72 49 57 50, eller e-post post orklareiser. Hvilke personopplysninger som samles inn Personopplysninger som vil bli behandlet inkluderer, men er ikke begrenset til, navn, fødselsdato, kjønn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Vi kan også behandle opplysninger som registreres i forbindelse med bestillingen, for eksempel reisemål, forespørsler om spesielle måltider eller særskilt informasjon fra deg om din helsetilstand eller annet innenfor rammene av kundeforholdet.

Du Verden Svolvær Meny
DU VERDEN SVOLVÆR MENY Kommentarer:
Forfatter om Du verden svolvær meny
Stokke fra Alta
Jeg trives rapporterer norske nyheter sjeldent. Les også min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Mineralsammeln.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net