Motorsykkel Med Sidevogn Førerkort

  1. Mer om
Motorsykkel Med Sidevogn Førerkort

Motorsykkel Med Sidevogn Førerkort EkstraContent [hide]

Med klasse A kan du blant annet kjøre tung motorsykkel med eller uten sidevogn. Du må være minst 24 år for å ta førerkort for klasse A Har du alltid hatt lyst til å kjøre motorsykkel, men har bare vanlig sertifikat for bil Motorsykkel er etter kjøretøyforskriften definert til å gjelde motorvogn med to hjul, med eller uten sidevogn. Tre- eller firehjuls motorsykkel Gjelder føring av motorsykkel (med eller uten sidevogn) uten begrensning på snøscooter med eller uten tilhengersledes hvis førerkortet er utstedt Motorsykkel er motorvogn med to hjul med eller uten sidevogn. Trehjuls motorsykkel (motor tricycle): motorvogn med tre symmetrisk plasserte

Har du klasse A1 eller A2, er høyeste effekt 15 kW for 3-hjuls motorsykkel uansett hvor gammel du er. Overgangsregler: Hvis du før 19.

Klasse A Sentrum Trafikkskole

Den obligatoriske opplæringen du har gjennomgått, vil gjelde også i 2013 og senere. På dette trinnet skal du lære å kjøre selvstendig i variert trafikk.

Du skal blant annet: planlegge en lengre kjøretur med motorsykkel øve på å kjøre sikkert og effektivt i variert veg- og trafikkmiljø være bevisst på hvordan du kan forbedre deg som motorsyklist også etter at du har fått førerkort Klasse A1 LETT Denne klassen gjelder føring av lett motorsykkel med eller uten sidevogn. En 18 åring kan altså utvide til klasse A allerede når han er 20 dersom han tok A2 når han var 18 år.

Vær oppmerksom på at selv om en sidevognsekvipasje eller trike er bredere, er det fortsatt ikke tillatt å ha bredere henger enn 125 cm i henhold til regelverket. Utdrag fra forskrift om bruk av kjøretøy, trekking av henger Nye regler for hjul og dekk til MC og MC-henger Krav til mønsterdybde på MC og MC-henger er som på bil: 1,6 mm om sommeren og 3 mm om vinteren. Trinnvis erverv - minstealderen er 20 år. Dette forutsetter at du tar klasse A2 som 18-åring, gjennomfører et kurs på 7 timer og opparbeider 2 års erfaring med klasse A2.

Nødvendig klær og utstyr må medbringes.

ABC Trafikkskole i Kristiansund

Man kan ikke starte kjøretrening øvelseskjøring før den teoretiske delen er fullført. I trinnets siste del må man gjennom en obligatorisk veilledningstime vi sammen vurderer om du er ferdig med dette trinnet i opplæringen I trinn 3 trener man på sikker og god kjøring. I trinnets siste del må man gjennom en obligatorisk veilledningstime der vi sammen vurderer om du er ferdig med dette trinnet i opplæringen I trinn 4 foregår den avsluttende opplæringen frem mot førerprøven.

Her er det et obligatorisk kurs på 8 timer, hvorav 1 time er teori og 3 timer er kjøring.

MOTORSYKKEL MED SIDEVOGN FØRERKORT Relaterte emner

Minstealder - Direkte erverv - minstealderen er 24 år. Dette forutsetter at du tar klasse A2 som 18-åring, gjennomfører et kurs på 7 timer og opparbeider 2 års erfaring med klasse A2. Klasse A gir førerettighet også for: moped. Minstealderen for denne rettighet er 21 år for de som har klasse A. Har du - - - - klasse A1 eller A2, er høyeste effekt 15 kW for 3-hjuls motorsykkel uansett hvor gammel du er. Overgangsregler: Hvis du før 19.

Motorsykkel Med Sidevogn Førerkort
MOTORSYKKEL MED SIDEVOGN FØRERKORT Kommentarer:
Forfatter om Motorsykkel med sidevogn førerkort
Ravndal fra Alta
Jeg nyter utforske norske bøker meningsfullt. Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Land Windsurfen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net