Solbriller Norsk Design

  1. Mer om
Solbriller Norsk Design

Solbriller Norsk Design InformativContent [hide]

Kaibosh er et norsk optiker som tilbyr briller og solbriller til en fast, fornuftig pris. Alle våre briller og solbriller er designet av oss i Norge Mokki Solbriller og lesebriller: Nettbutikk med norske, prisvinnende briller med fokus på kvalitet, rettferdige priser og rask levering for mann og dame Vi selger briller og solbriller i butikker i Norge og på nett Hos Sunglasses Shop finner du over 100 designer merker med gratis levering. del av Europas største nettbutikk som selger solbriller og styrkeprodukter Sportsbriller skiller seg mye fra vanlige solbriller, både i design og materialer. Blant annet er linsen på sportsbriller laget av et sterkere materiale, ofte

Enten du velger en lettere innfatning i puddertoner eller tyngre solbriller i blåsort, har brillene klassiske og tidløse linjer som vil vare i flere sesonger. Det de legger stor vekt på, er at de ikke bruker tre fra utrydningstruede arter.

Marius briller sort

Eventyrlig solbrilledesign fra Boe og Sunde Vi skal helt ned i myra og fortellingen om den slimete nøkken når vi skal beundre designet på trebrillene til Boe og Sunde. Ut i fra den helt siste kolleksjonen, ser vi at de mest interessante og markante motemodellene fra 2016, ikke er Lumberjack eller Huldra, men Nøkken og Forest Diva.

Disse modellene har et hypermoderne snitt tuftet på retro linjer, som brillemerket har foredlet på en spennende og svært direkte måte i uttrykket sitt. Sjekk ut det utvalget av Frank Walton-briller hos Milrab her.

I fjor lanserte det svenske motehuset sin aller første solbrillekolleksjon, og i år fortsetter de suksessen. Vår favoritt er de superkule tear drop-solbrillene som vi så på catwalken for AW16.

Her får du kule og billige briller

De kommer i tillegg til den øvrige kolleksjonen som består av både nye modeller og klassikere med en ny vri. I ekte Acne-ånd og helt i tråd med tiden er flere av solbrillene unisex slik som store deler av motehusets kles- og tilbehørskolleksjoner. Her står gründer Espen W. Kopperud fra Nordstrand i Oslo.

Han eier ikke bare butikken, men har også skapt brillene han selger. Kopperud til Scandinaviantraveler. Han viser fram en rund, brunspettet innfatning med en professoral touch og et hint av hipsterville.

Det hele begynte med at han selv så dårlig på forelesningene da han studerte på handelsuniversitetet Bocconi i Milano. Han tok synstest og fant seg en innfatning. Våre kunder velger oss fordi de vet at god kvalitet finnes også i lave priser - og når de første har handlet en gang, kommer de igjen.

Våre kunder elsker både brillene og prisene. Besøg os på Trust Pilot og se anmeldelserne. Eventyret begynte med at de designet briller for merker som Cheap Monday og Bruuns Bazar. Men så bestemte de seg for å realisere drømmen om å lansere sitt eget merke.

SOLBRILLER NORSK DESIGN Relaterte emner

Sesongens fineste solbriller fra både skandinaviske og internasjonale merker. Vinteren er her, men det er ingen grunn til å legge bort solbrillene. Her er våre solbrillefavoritter denne sesongen. Tidligere i høst skrev vi om det danske trendmerket Ganni som nå er aktuell med sin første solbrillekolleksjon for SS17, som ble vist allerede under Copenhagen Fashion Week i august. I første omgang består Gannis solbrillekolleksjon av seks ulike styles som skal passer til forskjellige ansiktsfasonger og stiler. Kolleksjonen komplementerer SS17-kleskolleksjonen, som er inspirert av friheten man får av en roadtrip gjennom California-ørkenen. Som resten av kolleksjonen designes også solbrillene i Gannis eget atelier i København.

SOLBRILLER NORSK DESIGN Kommentarer:
Forfatter på Solbriller norsk design
Enoksen fra Tønsberg
Se min andre nyheter. Jeg trives Puzzles. Jeg nyter rapporterer norske nyheter ofte.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net