Polestar 3

  1. Mer om
Polestar 3

Polestar 3 OppdageHer er første sniktitt av den nye modellen, som skal bygges både i Kina og USA. Polestar har «teaset» sin tredje modell så langt, Polestar Det er ikke mye vi få se av den enda, men under teppet skuler den nye el-SUV-en Polestar 3 seg. Den kan definitivt bli et fint supplement Polestar 3 er en aerodynamisk SUV som viser det neste steget i utviklingen av Polestars designspråk, og det innebygde Android Automotive Bilen blir en helelektrisk SUV og får navnet Polestar 3. Den er ventet å være klar for levering i 2022. Elbil24 har snakket med Polestar 3 blir første modell ut i den nye generasjonen av elektriske biler bygget på arkitekturen til Volvo Car Group, designet helelektrisk

Plastmaterialene ellers gir et solid inntrykk.

I relasjon: Fredrik bie

Som man forventer i et Volvo-relatert produkt er førermiljøet ryddig og oversiktlig. Betjeningen er et kapittel for seg - og her har Polestar et forsprang over nevnte Volvo. Google i bunnen Stikkordet er Android Automotive, en versjon av Googles operativsystem, Android, som er spesielt utviklet for kjøretøy.

Herlige Polestar skuffer på ett viktig punkt

Det er utviklet i fellesskap av Google og prosessorprodusenten Intel i samarbeid med Volvo og Audi. Systemet ble presentert tidlig i 2017, men Polestar 2 er den aller første bilen som bruker operativsystemet i full skala. Forenklet fortalt: Med denne nyskapningen fra Google er det ikke i telefonen systemet befinner seg, men i selve bilen.

I motsetning til hva som er tilfellet med Android Auto. Man behøver ikke engang ha med telefonen i bilen, det fungerer direkte fra skjermen. Enkel og intuitiv Berøringsskjermen på dashbordet er på 11,15 tommer. Brukergrensesnittet det du ser på skjermen har en enkel og oversiktlig design spesielt utviklet for bilen, med fire hovedbolker der appene er tilgjengelig: Kart Google maps med navigasjon i den første, bilrelatert informasjon i den andre, underholdnings-apper Spotify, radio-apper og andre apper du måtte ønske å laste ned, i en tredje og telefon og tilkoblede tjenester i den fjerde.

Men husk å ha noe for hånden til å tørke skjermen ren med med jevne mellomrom, for skjermen nærmest suger til seg fingeravtrykk, som blir sjenerende under enkelte lysforhold. Foto: KNUT MOBERG Innholdet kan speiles i selve instrumentpanelet,som består av en 12,3-tommers digital skjerm som kan konfigureres på ulike måter, for eksempel hvis du ønsker kartet nærmere synsfeltet. Hvordan er den dersom man sammenligner den med Ford Mustang Mach-E?

Skrevet av Hans Vidar Levinsen Dato 24. Vi synes begge biler er stilige utenpå, der Mustang Mach-E har et litt tøffere fokus synes vi Polestar 2 har valgt et mer elegant fokus. Vi ba spesifikt om å få teste en Polestar 2 med skinnseter, fordi vi bare hadde testet de i 15 minutter før, og rett og slett lurte på hvordan de var på langtur.

Vi skulle nok ønske oss sort skinn i setene, og beholdt det lyse skinnet ellers i interiøret. Vi merket raskt at skinnsetene var svært komfortable. Her har man, i motsetning til i Mustang Mach-E, mulighet til å forlenge sitteputen og til å justere sitteputens vinkel, samt justere korsryggstøtten i 4 retninger.

Polestar 3 skal produseres i USA

Denne nye modellen er helelektrisk, og byr på en rekke spennende nyheter både innen design og teknologi. Mellom annet er Polestar 2 den første bilen i verden som er helt integrert med Google Assistant, og kan også tillegges andre apper som Spotify og Easypark for å gjøre hverdagen litt lettere for deg som fører.

Jeg kan sitte i bilen og be lysene inne om å slukkes eller slås på. Da tar det ikke lang tid før fruen ringer, humrer Kjetil. Lovende tall i Bergen Det er tydelig at space-manageren selv er både stolt av og har troen på bilene han representerer. Så de har fått til ekstremt mye på den korte tiden, og at de har gjort et imponerende arbeid viser også Polestar 2.

Faktisk har Polestar laget to så gode biler at de har klart noe som skulle være komplett umulig, å dra to årets bil-priser på samme tid. For da magasinet Business Insider skulle velge sin årets bil for 2020, klarte de rett og slett ikke å skille to modeller fra hverandre helt på toppen.

Blant annet vil tv-signalene gå via 4G-nettet i stedet for tradisjonelt fly, det er nulltoleranse for forsøpling og egne soner hvor syklistene har lov til å kaste fra seg avfall, utstyr og materiell gjenbrukes, og leverandørene skal være lokale så langt det er mulig.

Økt sykkelbruk og sykkelandel er viktig for å nå klimamålene, i tillegg til at det er positivt for helsen. Polestar 2 er for øvrig den første bilen på markedet som drives av Android med Google-apper og innebygde tjenester.

Nye kinesiske elbiler tar et solid jafs av det norske markedet Finansavisen

Bagasjerommet i Polestar 2 rommer 405 liter, pluss 41 liter under gulvet. Feller du ned bakseteryggene er bagasjeplassen oppgitt til 1095 liter. Frunken, plassen under panseret, tar 35 liter - noe som holder akkurat til ladekablene dine. Dessuten har den en smart skillevegg i bagasjerommet som kalles felles opp. Den er utstyrt med kroker og strikk, smart med tanke på handleposer. En familie på fire, der barna fortsatt er små, bør kunne greie seg bra med Polestar 2, så lenge ikke digre barnevogner må med.

Takboks kan monteres med maks 75 kilo tillatt last, men det vil gå ut over rekkevidden. Bilen kan også utstyres med semielektrisk hengerfest 13 000 kroner, og kan trekke hengere inntil 1,5 tonn. Polestar og hurtiglading På bilens venstre side finner du tanklokket med ladeporten for standard AC og DC. Polestar 2 sine 400V litiumion-batteri er integrert i gulver. Verken Polestar eller Volvo er enn så lenge med i Ionity-nettverket for hurtiglading.

Det betyr at det kan bli dyrt å hurtiglade en Polestar 2.

Polestar med ny billigversjon: Legger seg under Model 3 i pris

Ionity-nettverket har ambisiøse utbyggingsplaner og andre aktører bygger stadig ut mer ladekapasitet. Det gjør at vi ikke tror at hurtiglading av Polestar 2 vil by på store utfordringer, men det vil koste mer enn for en Tesla-eier. Det første målet er å nå 100. Det er ikke sikkert det blir ti forskjellige, trolig et sted midt imellom. Vi ønsker ikke å være en liten nisjeprodusent, sier Ingenlath.

POLESTAR 3 Relaterte emner

Les senere Egentlig er det ingenting oppsiktsvekkende i pressemeldingen fra Polestar. Kanskje bortsett fra at de ikke sier noe om når de skal starte produksjonen av Polestar 3. Som blir det purunge selskapets tredje bil, og første SUV. Trolig snakker vi produksjonstart i 2022, og de første bilene vil neppe rulle på highway-en før i 2o23, men her snakker vi altså om biler som blir produsert i Ridgeville i Sør-Carolina, for det Nord-Amerikanske markedet. Polestar 3 blir produsert på produksjonsanlegg til Volvo Cars, og det er slett ikke usannsynlig at Polestar 3 vil dele drivlinje med Volvos heleektriske XC90, som antas å bli lansert i 2022 eller 2023.

Polestar 3
POLESTAR 3 Kommentarer:
Redaktør på Polestar 3
Røed fra Bodø
jeg elsker lese romaner gal. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Axt werfen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net