Økad Bi

  1. Mer om

Økad Bi VellykketLyst til å ta en fleksibel og allsidig utdannelse med mange muligheter underveis og etter endt studie konomi og administrasjon Med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon er du i utgangspunktet kvalifisert for de fleste masterprogrammer i inn- og utland Utdanninger innen økonomi og administrasjon fokuserer på ulike deler av faget Bachelor i Økonomi og administrasjon, Bachelor, 3 år, Handelshøyskolen BI Kunne du tenkt deg å studere ØKONOMI OG ADMINISTRASJON MED REGNSKAP i? BI Nettstudier tilbyr dette studiet (Bachelor). Studiet tilhører fagområdet Økonomi

Ta en fleksibel utdanning, som gjør at du kan stige i gradene i bedrifter og organisasjoner, og være med på å skape varige verdier. Samfunnsøkonomiske fag gir innsikt i mange fundamentale problemstillinger samfunn og individer står ovenfor.

Matematikk for økonomi og samfunnsfag: Eksamensoppgaver

Administrasjonsfag handler i stor grad om hvordan organisasjoner og samfunnet organiserer seg, men inkluderer også et viktig fag som markedsføring. Manifest: Flere med økadm enn pedagogikk Manifest Tidsskrift har i mai 2020 publisert en artikkelserie med et kritisk blikk på en type utdanninger som har vokst enormt de siste 30 årene: Såkalte merkantile utdanninger, det vil si administrasjon, økonomi og ledelse.

Les også: Den merkantile klassen Manifest trekker også fram tall fra SSB viser at der master i samfunnsfag over ti år har vokst med snaue 50 prosent, har økonomisk-administrative fag vokst med 170 prosent og rykket opp fra femte til andre plass på lista over fagfelt med flest masterkandidater.

Erasmus Impact Study, en omfattende europeisk undersøkelse, viser at utveksling har en positiv effekt på studentenes jobbmuligheter fordi de tilegner seg personlige egenskaper - som toleranse, selvtillit, nysgjerrighet og evne til problemløsning - som gjør dem til attractive arbeidstakere. Den samme undersøkelsen viser at studenter med internasjonal erfaring får mer ansvar av arbeidsgiver.

Økonomi og administrasjon

To av tre arbeidssøkende studenter har erfart at arbeidsgivere vurderer utenlandsoppholdet deres som et pluss, viser en NIFU-rapport fra 2008. Endring i studiepoeng Endringene i studiemodellene innebærer at alle kurs endres fra å være enten 6 og 12 studiepoeng til i hovedsak 7,5 studiepoeng. Dette vil innebære endret kursportefølje i studiet samt endringer i selve kursene.

Handelshøyskolen BI legger opp til fleksible overgangsordninger mellom eksisterende og revidert studiemodell. Presentasjon av reviderte studiemodeller Vi presenterer reviderte studiemodeller i vedlegg 1. Eksisterende studiemodeller utfasing av kurs og kontinuasjonseksamener Eksisterende studiemodeller er presentert i BI Nettstudiers praktiske studieinformasjon. Studenter som er i gang med studiene skal følge denne for valg av kurs vårsemesteret Praktisk studieinformasjon for BI Nettstudier finner du på se menyvalg Studieplaner og kursvalg.

Her vil det også snart komme nærmere informasjon som viser utfasing og kontinuasjonseksamener for eksisterende kurs.

Generelt vedrørende fullføring av påbegynt studium 1. De som ikke rekker dette kan fortsette å ta tilsvarende nye kurs på 7,5 studiepoeng. Har noen kule sko, er det ofte også kule folk som har dem på. Men det finnes unntak, begge veier, smiler Lindgren. Kevin Bjerkeseth 18, William Edvardsen 19, Vetle Bjerkeseth 19 og Morten Skaland 20 Samtlige av gutta er også fra Mosjøen, og skal studere enten økonomi og administrasjon eller økonomi og forretningsjus på BI.

La deg ikke lure av paraplyen høyre i bildet - det var lite regn. Foto: Marthe Amanda Vannebo - Hvordan vil dere beskrive stilen deres? Jeg liker å skille meg litt ut, men ikke for mye, sier Kevin Bjerkeseth. William Edvardsen er litt mer usikker.

Det kommer mer naturlig, sier han. Der er derimot Vetle Bjerkeseth, Kevins søskenbarn, mer sikker i sin sak. Det må være gjennomført og passe sammen. Jeg kan ikke ha en rød genser og en gul bukse, med mindre det virkelig passer sammen.

Om du legger merke til paraplyen min, er den mer som en rekvisitt. Det regner ikke ute, men jeg har den med likevel.

Mote første skoledag på BI og NTNU: Ser du hvem som skal studere hvor?

Når vi kommer til Morten Skaland, tar kompisene ansvar for beskrivelsen. Søkere som ikke har generell studiekompetanse, og er 25 år eller endre, kan søke om opptak på bakgrunn av sin realkompetanse se detaljer angående realkompetanse nedenfor. Krav til realkompetanse Søkeren må ha yrkeserfaring i minimum 5 år omregnet til heltid.

Det vert lagt vekt på følgjande, i prioritert rekkefølgje: Dokumenterte kunnskapar og kvalifikasjonar, inkludert kunnskapar i norsk, engelsk og matematikk Omfang og relevans av praksis Motivasjon for å søke studiet Reservasjon av studieplass Om du får tilbod om studieplass ved NHH, men ikkje har høve til å studere i år, kan du i enkelte tilfelle søke om å få reservert studieplassen til neste år.

Meir informasjon om reservasjon av studieplass finn du her.

ØKAD BI Relaterte emner

Hausten 2020 var poenggrensa 54,1 poeng i førstegongsvitnemålskvoten og 57,4 poeng i ordinær kvote. I tabellen på denne sida finn du ein oversikt over poenggrensene ved NHH dei siste tre åra. Poenggrenser frå meir enn tre år tilbake finn du på Samordna opptak sine nettsider. Venteliste Dersom du fyller opptakskrava, men ikkje når opp i konkurransen om studieplass på NHH, får du tilbod om å stå på venteliste. Vi kan diverre ikkje opplyse deg om kva plass du har fått på ventelista, då dette kan vere misvisande. Vi kan heller ikkje seie noko om kor truleg det er at du får plass frå ventelista. Det vert alltid sendt ut fleire tilbod enn det er studieplassar, ettersom det alltid er nokon som takkar nei til plassen eller ikkje møter til studiestart.

ØKAD BI Kommentarer:
Forfatter på Økad bi
Toft fra Stavanger
jeg elsker rapporterer norske nyheter lett. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Inline-Eisschnelllauf.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net