Kanarifansen

  1. Mer om
Kanarifansen

Kanarifansen ProfesjonellStyret · Leder: Tony Johansen · Kasserer: Håkon O. Henriksen Styremedlemmer: · Christine A. Tovik · Lene Stormyr · Egil Christian Andresen · Thor-Arne Sandli · Morten Kanari-Fansen Lillestrøm er Lillestrøm Sportsklubbs uavhengige supporterklubb. Kanari-Fansen ble stiftet 2. desember 1992 som et resultat av billettfordelingen til cupfinalen det året. Per august 2006 hadde kanarifansen 5 000 betalende medlemmer Velkommen til Kanarifansen Lillestrøms forum! Du leser nå forumet som en gjest. Dette gir kun begrenset adgang til forumet og dets Vi får hyggelig besøk av Kanarifansen, og det blir liv på stadion. La oss steppe opp og gi dem kamp fra tribunen. Det legges kun opp til digitalt salg så lenge Followers, 31 Following, 113 Posts - See Instagram photos and videos from Kanari-Fansen Lillestrøm

Vi vil gjerne jobbe videre med Norsk Supporterallianse for å kunne ha en mer utstrakt bruk av pyroteknikk på norske tribuner.

Hønefoss — Lillestrøm 08. Og det var mange sterke overskrifter og utspill i avisene. Av erfaring er journalister patologisk opptatte av å spisse historier, og dessverre også flinke til å få sitater av involverte eller vitner akkurat når de er på høyden. Derfor la jeg ned en ganske stor jobb for å ettergå hva som egentlig skjedde der oppe, og tok kontakt med alle de involverte for å få deres versjon. Det kom en del interessante tilbakemeldinger som belyste saken mer nyansert og realistisk enn inntrykket man får av media.

Arbeidet ble noe komplisert fordi en person fra Lillestrøm løy om at Politiet hadde beslaglagt et videokamera, og slettet video av hendelsen. Etterhvert kom det fram at en stadionvakt hadde sendt ham ut fra en stengt tribuneseksjon, og bedt ham om å slette videoen av hendelsen fordi de ikke ønsket at det skulle publiseres video av en sikkerhetsbrist på stadion.

Dette ble angivelig etterkommet, og det har ikke kommet fram noe som underbygger at Politiet har sletta video. Uansett, det hele ble etter en del innsats nyansert ned til en relativt ufarlig ordensforstyrrelse — uten trusler eller tilløp til slagsmål slik det ble rapportert om.

Oppunder 5000 leste artikkelen om Hønefoss — Lillestrøm. Vi påpekte at forsida på NFFs lovsamling spesifiserte at reglementet gjelder kamper arrangert av NFF og deres organisasjonsledd, ristet litt i Påtalenemda for deres lemfeldighet — og hørte ikke stort mer etter dette. Samtidig med dette pågikk arbeidet for legalisering av pyroteknikk, og vi fikk senere landet en ordning der man ihvertfall ved innmarsj kunne brenne pyro uten å bli straffet for det, gitt at tifoansvarlig fylte ut et skjema.

Vi hørte aldri noe mer om bot etter denne artikkelen, som fikk rundt 3300 treff på sidene våre. Rosenborg — Lillestrøm, 09. Når det blir skader er det ihvertfall greit å høre at det ikke gikk utover uskyldige, og etter det vi ble fortalt var ingen av skadene alvorlige. NSA besvarte ingen pressehenvendelser i forbindelse med denne saken, og såvidt jeg husker fikk vi heller ingen telefoner.

NFF tok imidlertid kontakt, og vi var begge opptatte av at det arbeidet med pyroreglementet vi hadde startet skulle fortsette som før upåvirket av denne hendelsen.

Kanarifansen Wikipedia

NFF ønsket imidlertid å gå ut med en pressemelding, men denne skulle også ha et positivt fokus etter ønske fra NSA. Jeg motsatte meg en slags ferdigskrevet fellespressemelding som la litt for mye vekt på skuffelse, og skrev et knusktørt sitat fra NSA. Lillestrøm — Vålerenga, 03. KFL har rett i at denne var større enn den de hadde på Lerkendal.

I tillegg snakker vi med Morten Stokstad om opptakten til den viktigste kampen i klubbens historie. Du kan abonnere på podcasten, enten direkte via RSS eller i iTunes. Du finner den også i den Svar: Det blir feil å herme etter et lag som spiller på en bane helt uten sjel, og som mangler historie og fotballkultur. Husk at Strømsgodset ikke har tatt en tittel siden de vant cupen i 1991. Det er riktigere å se mot lag som har fått til noe, som Aalesund og Molde.

Lag med nye, moderne stadioner, bra lydanlegg og entusiastiske supportere som stiller opp, kamp etter kamp. Spørsmål: Stiller opp og bjeffer og logrer når de får beskjed om det over høyttaleren, ja! Det er ikke den slags supportere vi vil være. Vi vil heie på laget, rope og synge før og under kampen, og ha pause når det er pause.

Et intervju eller to med trenere er greit. Lagoppstillinger og resultater fra de andre kampene på storskjermen er også greit, men ellers vil vi ha fred til å gjøre det vi er best til når vi vil det, og bare ha fred ellers. Er det så umulig å få til? Vel, jeg klarer det ikke så godt ennå. Jeg er ferdig med Brenne-saken og synes faktisk det kan slå positivt ut at Brenne-hypen har fått lagt seg, slik at han kan spille seg inn på en rolig måte.

Dette er selvfølgelig lett å si, da vi står med tretten poeng på fem kamper, noe som slett ikke er verst. Allikevel er det noen ting som irriterer meg, for eksempel de røde kortene til Kippe og Kiko.

Last ned også: Bussruter moss rygge

Jeg er ikke under noen omstendigheter enig i at det er to kampers karantene. Jeg er faktisk forbløffet over den manglende viljen til å stå bak egne spillere blant fansen etter disse situasjonene. Dette fordi foranledningen til begge episodene var at motstanderen gjorde noe stygt i forkant. En ting som har slått meg i det siste, er at det tydeligvis er farligere å bli dyttet når spillet er avblåst enn å bli sparket i spillets gang.

Det samme gjelder i situasjonen med Kiko, men denne situasjonen synes jeg er enda verre. Taklingen han ble utsatt for, var faktisk rimelig stygg. Når Huusko da i tillegg deiset i bakken som en sekk full av grøt, akkurat slik Ruud hadde gjort det mot Kippe, blir det hele ganske patetisk. I England blir man forferdelig upopulær hvis man oppfører seg slik.

I Norge blir man heller kritisert for berettiget å miste fatningen, slik Kippe og Kiko gjorde. Jeg synes det er trist. At Kiko til og med ikke gjorde noe annet enn å gå i ham med brystkassen gjør det hele enda verre.

Foto: Glenn Slydal Johansen 16 minste ting. Det mest skremmende er likevel at dommerne faktisk lar seg påvirke av dette. Dette vitner vel om en rimelig inkonsekvent linje. Egentlig er det utrolig hvor lett dommerne lar seg påvirke av situasjoners omstendigheter, heller enn hva som faktisk skjer. Jeg mener bestemt at grensen mellom gule og røde kort burde ligge i hvor farlig handlingen er. En dytt er ikke farlig, i hvert fall ikke med brystkassen.

Et slag eller spark under spillets gang derimot, burde som regel føre til rødt kort. Sånn sett burde Kippe uansett ha blitt utvist en gang denne sesongen, da han faktisk sparket Lasse Olsen på Color Line Stadion la oss nok en gang le av navnet, ho ho!

Allikevel synes jeg både taklingen til tidligere nevnte Huusko, og Lasse Olsens, er farligere handlinger enn dytting. Disse situasjonene burde derfor ha vært mye nærmere røde kort.

Dette mener tydeligvis verken dommere, media eller våre egne supportere. Etter min mening er dette helt håpløst. En annen ting jeg synes er forferdelig irriterende med måten det dømmes på, er hvordan sene taklinger nesten automatisk er gule kort. Det virker som altfor mange dommere har en oppfattelse av at jo tydeligere frisparket er, jo mer sannsynlig er det et gult kort.

Om noen kommer for sent i en takling, betyr det ikke at taklingen er stygg eller ødeleggende for spillet, hvilket er de to kriteriene jeg mener burde være tyngst vektlagt ved utdelingen av kort. Kynisk holding og taklinger på overgangsmuligheter, eller på spillere på vei til et farlig område, samt harde taklinger, taklinger bakfra, med knotter, strake ben og mot sårbare deler av kroppen, burde være gule eventuelt røde kort.

En veldig sen takling midt på banen nei. Da tror jeg at jeg har tømt dommerirritasjonen min for en stund. Ring Eiendomsmeglings lokale kontor i Lillestrøm har valgt å gå tungt inn som sponsor for KFL sesongen 2007.

Her er vi avhengig av dere, medlemmer av KFL. Dersom dere får høre om noen som skal selge bolig, kom dere inn på www. Pengene vi får inn via dette prosjektet vil gå til ungdomsarbeide i LSK, samt bedre fordeler til dere som medlemmer i Kanari-Fansen.

Dersom dere har noen spørsmål om samarbeidsprosjektet, ta kontakt med styret i Kanari-Fansen eller Ring Eiendomsmegling. Kontaktinformasjon Ring Eiendomsmegling avd.

Lillestrøm: Solheimsgata 17, 2000 Lillestrøm Telefon: 48 200 400 Faks: 63 80 06 06 lillestrom ringeiendom. Kasey har gåsehud på låra og er tynt kledt. To og en halv times trening — nok til at denne journalisten begynte å gjespe før vi var halvveis - før bortekampen mot Aalesund er unnagjort.

Men en gjennommassert Kasey Wehrman er velvilligheten selv. Du synes ikke det virker som et sted som produserer fotballspillere, eller? Vi spilte fotball mest for å ha noe å gjøre i det hele tatt i Cloncurry. Ellers spilte jeg mye Rugby League som ung, som er en mye større sport i Australia, forteller Kasey. Selv om man med tanke på størrelsen på nakkepartiet til vår mann skulle tro at han ville være et naturtalent som egg chaser ville skjebnen det annerledes.

Kanarifansen frykter nedrykk

Cloncurry ba ikke på all verdens muligheter, men familien ble ikke boende. Noen år etterpå gikk ferden 12 mil vestover. Men da jeg var 13 år gammel ble jeg tatt ut på delstatslaget til Queensland. Han kom fra Australia, han kom med en drøm Jeg ble introdusert for treneren som ble den viktigste personen i fotballoppdragelsen min, en engelskmann ved navn Mike Mulvey. Sånn sett kan du vel faktisk si at skilsmissen var a blessing, humrer Kasey.

ned» sang Kanarifansen. Men det ønsker de egentlig ikke Dagsavisen

Temmelig eccentric, kan du vel si. Men han elsket fotball og lærte meg mye, forteller Kasey. Perth var på denne tiden det ubestridt beste laget i Australia, og etter å ha opplevd suksess og seriegull her førte skjebnen Kasey — på dette tidspunktet også landslagsspiller - til Moss og senere videre til LSK. I etterkant ser Kasey at det nok var begges feil at forholdet til Erlandsen var litt surt. Jeg ønsket å plukke opp ballen fra forsvaret og spille opp gjennom midtbanen.

Arnes fotball besto i å slå langt, og kjempe om andreballene. Jeg var for sta og holdt på det jeg mente var det beste, forteller han. I tillegg var jeg mye skadd de første to sesongene.

At Norge ble målet da han først forlot hjemlandet var ikke like opplagt. Som for så mange andre utlendinger i Tippeligaen var oppholdet her påtenkt som et springbrett. Det viktigste for meg var å prøve noe nytt og utvikle meg. Jeg tenkte da som jeg gjør nå, at det ikke nytter å tenke på din neste klubb. Det må ha vært en stor overgang å komme fra Moss til LSK? I Lillestrøm er alle opptatt av laget og alle vil prate fotball med deg.

Mossinger er også glade i klubben sin, men hvis Moss taper drukner de ikke sorgene i to kasser øl sånn som dere gjør, sier Kasey. Dette - Kasey gestikulerer utover den gamle sittetribunen — er et sanctuary, hvor folk kommer for å lufte ukas akkumulerte frustrasjon. Hvis vi vinner er supporterne våre fornøyde hele uka etter, taper vi er uka ødelagt. Jeg liker det aspektet ved å spille i LSK. Vi må vel nok noen ganger legge mer lokk på følelsene våre enn dere trenger å gjøre, sier Kasey.

Wehrman har både vært med på trange tider og nær-konkurs-tider før oppturen begynte med Per Bergs inntreden i klubben. Den gamle midtstopperen fra de klassiske søttitallslagene er en mann Kasey har voldsom respekt for. Det har vært et par ganger der noen av gutta har tatt seg en fest og risikert bøtelegging og han har reddet oss fra å komme i trøbbel.

Han var fotballspiller før og er det fremdeles, mentalt, og mye av fremgangen vi har hatt de siste årene har vært hans fortjeneste. Ett år måtte vi ta lønnskutt, mens vi året etter kunne kjøpe spillere som Robert Koren og Michael Mifsud. Tro meg, klubben har mye å takke Per Berg for.

Kaseys egen kontrakt går ut etter sesongen. Kontrakten kan jeg ikke begynne å tenke på. Det eneste jeg kan gjøre er mitt beste, i trening og kamp, og ta det derfra. Har mer konkurranse og bredere stall skjerpet deg? Alle uttrykker seg naturligvis best når de ikke har presset på seg.

Best Espen Podcasts ()

Spiller vi en cupkamp mot et fjerdedivisjonslag bare koser vi oss og slår oss løs, vi senker skuldrene. Vangstein lasseav September 23, 2018 - Misnøyen i miljøet er stor Overfor Nettavisen utdyper styremedlem i Kanarifansen, Thor-Arne Sandli, grunnene til aksjonen. For oss var nok dråpen Start-kampen sist, der vi ser en kollektiv kollaps. Når vi får en mann utvist rakner det fullstendig i innsats, vilje og lyst til å spille fotball i det hele tatt, sier Sandli.

Lillestrøm tapte som kjent den viktige bunnkampen mot Start sist helg med 3-0. Vondt gikk til verre for kanarifuglene denne helgen, da både Start og Stabæk vant i sine kamper.

Det betyr at Lillestrøm er fire poeng bak Start på kvalikplass før mandagens oppgjør mot Tromsø. Lillestrøm er det laget som har vært lengst i den øverste divisjonen i norsk fotball siden gultrøyene rykket opp i 1975.

Dersom kanarifuglene rykker ned til 1. Det får Kanarifansen til å skjelve i buksene.

KANARIFANSEN Relaterte emner

Nyheter «Rykker ned» sang Kanarifansen. Midt oppe i dette: En god prestasjon av VIF. Men uten scoringer stopper det meste. Utvid Spill av 1 av 4 Lillestrøm-spillerne ble beordret ut på banen igjen for en ekstra jubelrunde med sine supportere. Det skjer ikke i mange seriekamper.

Kanarifansen
KANARIFANSEN Kommentarer:
Redaktør på Kanarifansen
Søberg fra Hermansverk
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg trives Jonglieren. Jeg trives dele interessante nyheter ikke.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net