Kbk Tabell

  1. Mer om
Kbk Tabell

Kbk Tabell ForundretEliteserien, Spilt S, Vunnet V, Uavgjort U, Tap T, +, -, +/-, Poeng P, Form. Eliteserien, Spilt S, Vunnet V, Uavgjort U Alle tabeller for Kristiansund BK Menn Senior A sine turneringer i inneværende sesong. Ingen tabell for denne turneringen Her finner du de offisielle sidene for Eliteserien. Se resultater, terminlister, nyheter fra klubbene, videoklipp og alle høydepunkter samt kjøp billetter Eliteserien, Spilt S, Vunnet V, Uavgjort U Hos TVkampen får du full oversikt over terminliste Eliteserien 2021 kamper med TV-kanal, sendetid og resultat

Begge lag har relativt tynne staller og er sårbare for karantener. I tillegg har begge lag et lite men kravstort publikum som kan gjøre stemningen trykkende hvis positive resultater uteblir.

Resultater Eliteserien

Noen betraktninger om mellomsjiktet TV 2 tror at Mjøndalen har såpass bra kvalitet og bredde i troppen, samt erfaring i trenerteamet at de spiller seg bort fra nedre del av tabellen. Vi tror de ikke har mulighet til å forsvare den fjerdeplassen vi tippet de på før sesongen, til det er lagene på topp fire for gode og for langt foran, men at de melder seg på i kampen om de to siste kvalikplassene er vi relativt sikre på. TV 2 er usikre på hvordan FFK kommer til å se ut utover sesongen.

Store økonomiske utfordringer, press fra omgivelsene, interne stridigheter og en spillerstall som kan virke noe mett i perioder taler for at de faktisk må se mer nedover på tabellen enn oppover.

Last ned også: Lære gangetabellen

Samtidig kan en sånn situasjon virke samlende og laget kan få en opptur utover sesongen. Tv2 tror ikke laget er med i kampen om direkte opprykk, men kan kjempe om en kvalikplass utover høsten.

Resultater Bodø/Glimt

De får en behagelig reise midt på tabellen og trenger ikke å bekymre seg for nedrykk. To av de får altså kvalik, to av de tar en tidlig juleferie. Med salg av Helland og Europaligaspill kan Hødd kanskje miste trykket i serien og melde seg på i denne gruppen. Tv2 tror dette kan skje da laget etter vår mening er det svakeste av de fire som ligger i toppen av tabellen på nåværende tidspunkt.

Noen betraktninger om opprykksstriden TV 2 tror kampen om direkte opprykk vil stå mellom Glimt, Sandefjord og Ranheim. Glimt og Sandefjord er fortsatt våre favoritter, på grunn av sterk økonomi og bredde i troppen. Vi tror begge disse lagene vil forsterke seg ytterligere i sommer for å sikre opprykket, mens Ranheim må sette sin lit til at de får låne spillere fra storebror RBK.

All rights reserved.

Loading

Vi bryr oss om ditt personvern Vi og våre partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier og behandler unike identifikatorer og surfedata for å gjøre våre nettsteder og tjenester funksjonelle, for å hjelpe oss med å forbedre dem og for de formålene som er oppført nedenfor. Flyt Kartum scoret det avgjørende 1-0-målet i det 62. Odd spilte en ganske tam kamp, og KBK var hele veien nærmere 2-0 enn gjestene var utligning.

Og de har spillertyper for begge deler.

Det som er sikkert, er at Andreas Hopmark vil være inne uansett. En av Eliteseriens mest undervurderte spillere.

Topper Eliteserien for første gang i klubbens historie

Gjør få feil, tar gode valg, spiller med stor ro, er vond å møte i duellspillet, og den tidligere stopperen har blitt en ekstremt viktig del av Michelsens KBK-lag. Amidou Diop klarte ikke helt levere som på sitt tidligere nivå i klubben sist sesong. Litt for mange feil og litt for mange anonyme kamper av en spiller som var helt strålende i 2019.

Dro til Tyrkia, og hadde ikke helt formen inne da han kom tilbake. Har også vært prøvd som indreløper nå, men må bli bedre på vurderingene mellom når ting skal gjøres lett eller vanskelig om han skal forsvare en hakket mer offensiv rolle.

En annen skuffelse var Cavin Diagne, som skulle erstatte nettopp Diop. Så spennende ut i oppkjøringen, men havnet fort ute i kulda.

Terminliste Kristiansund

Så ut til å være på vei vekk, og har mye å bevise om han skal ha en framtid i klubben. I likhet med Pål Andre Ulvestad en mann med sine styrker i den defensive delen av spillet. Ulvestad mye benk de siste årene, men kan gjøre en nyttig jobb i kamper hvor forsvar er hovedfokus. En av sesongens mest spennende signeringer er Sander Kartum.

Det var den femte uavgjorte kampen mellom lagene på de åtte siste forsøkene siden 2017.

Eliteserien i fotball for menn

Han er stolt av å styre et KBK som er ekstremt vanskelig å slå. Hareide: Vinner ikke RBK gull, har jeg feilet — Og det skal vi fortsette å være, det kan jeg love deg, smiler Michelsen.

Dermed rykker AK, Sunndal og Træff 2 ned til 4. Driva ønsker en åpen og saklig debatt. Klipper ned Gjertsen samtidig som han hindrer en god kontringsmulighet. Hjemmelaget er det førende laget akkurat nå. Fikk han seg en dytt?

KBK TABELL Relaterte emner

All rights reserved. Vi bryr oss om ditt personvern Vi og våre partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier og behandler unike identifikatorer og surfedata for å gjøre våre nettsteder og tjenester funksjonelle, for å hjelpe oss med å forbedre dem og for de formålene som er oppført nedenfor. Vi og våre partnere kan behandle dine personopplysninger basert på ditt samtykke og våre legitime interesser. For mer detaljert informasjon om informasjonskapslene, hvordan vi og våre partnere bruker dine personopplysninger og for å administrere preferansene dine, klikk på «Flere valg». Ved å klikke på «Jeg godtar» godtar du bruken av informasjonskapsler og lignende teknologier og behandlingen av dine personopplysninger mens du bruker vårt nettsted og våre tjenester.

KBK TABELL Kommentarer:
Forfatter på Kbk tabell
Bentsen fra Svolvær
jeg liker lese romaner lokkende. Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er Metalldetektion.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net