Sjokolademousse Det Søte Liv

  1. Mer om
Sjokolademousse Det Søte Liv

Sjokolademousse Det Søte Liv HandelHar du nemlig pisket krem i skålen med sjokolade, vil det blir for varmt for kremen og den kommer til å smelte Her har jeg laget en ekstra feststemt dessert med tre lag sjokolademousse, der jeg bruker Freia Dronningsjokolade til det mørke laget Hjemmelaget, fransk sjokolademousse er lett å lage, og passer som avslutning på enhver Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv. Denne lekre, franske sjokolademoussekaken egner seg utmerket til festlige anledninger Hvit sjokolademousse med bær - laget med hvit sjokolade, krem og vanilje. Luftig, kremete, lettlaget og nydelig dessert

Fransk sjokolademousse (Mousse au chocolat) Det søte liv

Stek bunnen ved 180ºC i ca. Ta bunnen ut av formen, kle formen med plast og legg bunnen tilbake. Mørk sjokolademousse: Kok opp eggeplommer, sukker og 1 dl fløte. La det småkoke til det tykner, rør hele tiden.

Panna Cotta med Bjørnebær og Lime Nydelig panna cotta dessert med bjørnebær og lime. Oppskrift finner du på detsoteliv.

Hvit sjokolademousse med bjørnebærgelé

Sjokolademousse Mus Denne er søt da Sjokolademousse pyntet med sjokolademus fra Grys kjøkkenskriverier. I følge kokken er oppskriften både rask og enkel. Les mer om potetmelets egenskaper her. Slik gjør du: Pisk egg og sukker til eggedosis.

Sikt sammen de tørre ingrediensene og vend dette så i eggedosisen. Rør forsiktig til deigen er jevn og klumpfri bruk gjerne stålvisp, men ikke rør lenger enn nødvendig. Sett dem i kjøleskapet til geleen har stivnet.

Gjem resten av geleen til senere. Hvit sjokolademousse Legg gelatinen i bløt i en halv liter kaldt vann i en halv time. Skjær vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en liten kniv.

Dessert Alt godt

Bland frøene sammen med melisen med kniven. Vri gelatinen og ha den i en gryte sammen med vaniljesukker og sitronsaft.

Last ned også: Mitt liv med hund

Varm opp til 60 grader. Ta gryten av varmen. Rør til gelatinen smelter.

Ønskes en mildere smak, lager man melkesjokolade ved å blande inn tørrmelk i blandingen. Hvit sjokolade inneholder ikke kakaomasse, men bare kakaofett og sukker. Alle tre sjokoladetypene egner seg svært godt når du skal bake sjokoladekake.

SJOKOLADEMOUSSE DET SØTE LIV Relaterte emner

Fremgangsmåte Sjokoladekake: Smelt smøret og sett til side. Rør sammen egg og sukker. Ha i resten av ingrediensene og rør sammen. Stek i to runde 24 cm former i 180 grader, ca 15 minutter. Kaken skal være seig, men fremdeles henge sammen- Avkjøl.

Sjokolademousse Det Søte Liv
SJOKOLADEMOUSSE DET SØTE LIV Kommentarer:
Forfatter på Sjokolademousse det søte liv
Davidsen fra Svolvær
jeg elsker lese bøker raskt. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Kunstwerke sammeln.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net