Kreft Blogg

  1. Mer om
Kreft Blogg

Kreft Blogg SpesialtilbudTrebarnsfar Henry Dyreng-Lykke (33) oppdaget en føflekk i tinningen som det viste seg å være kreft i. Nå oppfordrer han andre til å følge med p Podkaster, bøker og blogger som presenteres på denne siden er ikke laget av Kreftforeningen, og vi kan ikke gjøres ansvarlig for innholdet Er kreftfri den dag idag, men kreften har snudd livet OG underlivet opp ned. Jeg deler store og små gleder fra hverdagen, hvor takknemlighet har en stor og Da Silje Axelsen var 26 år fikk hun føflekkreft. I dette innlegget deler hun tankene sine om livet etter kreften Forfatter: Marie har kreft. Lar bloggen stå her en stund for de som vil lese. Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått

Jeg hadde lymfekreft, med flere svulster i halsen, sier Thea. Eksamensperioden ble snudd opp ned.

Sommeren og høsten gikk med til intensiv cellegiftbehandling. Det planlagte året i Forsvaret ble byttet ut med jevnlige sykehusbesøk. Først i desember ble hun erklært kreftfri. Her satt jeg på en avdeling hvor gjennomsnittsalderen var 65 år. Det er klart at jeg kjente på mye ensomhet.

Jeg kjente ingen andre unge med kreftdiagnose, forteller Thea.

Du vil kanskje like: Celine helgemo blogg

En kreftdiagnose snudde opp ned på Theas hverdag. Etter et tøft år med behandling, ble folkehøgskole et viktig steg mot en normal hverdag, Åpen om kreftdiagnose Thea bestemte seg derfor for å være åpen om egen diagnose.

Før hun mistet håret ville hun ta kontroll på ryktene, fortelle historien sin selv. Historien fra barnekreftavdelingen kunne like godt vært hentet andre steder i vårt sykehus. Hver gang jeg er på pasientsikkerhetsvisitt møter jeg kolleger som har et svært bevisst forhold til risiko, risikostyring og læring. Hun forsker selv på tarmbakterienes innvirkning på effekten av immunterapi. Helland mener det er en godt gjennomført studie.

Forskerne gjorde mye for å sikre at ikke sykdomsfremkallende bakterier og virus skulle bli overført via avføringen. De gjorde også mange målinger av hva som skjedde i kroppen til pasientene. Vi ønsker oss alltid store studier, men man må jo begynne et sted. Dette arbeidet kan gi oss mye ny kunnskap. En av mange streamer vi har sett på de siste dagene. Det er jammen mye spennende og fint som legges ut, og det er en god følelse å Vippse en femtilapp til en midlertidig arbeidsløs musiker eller historieforteller, et museum eller yogasenter uten kunder.

Høres det uvirkelig ut når jeg sier at vi har det ganske fint? Ungene synes nok det er litt kjedelig å ikke treffe venner selv om den ene sønnen og hans kompiser visstnok hadde «fest» foran på hver sin pc, og den andre sønnen har kjæresten permanent plugget inn i høyre øre. Jeg skjønte i starten ikke hvorfor han snakket med seg selv mens han satt i sofaen eller okkuperte do, men etterhvert demret det at han og dama rett og slett har en slags evigvarende konversasjon som aldri egentlig slutter, den blir bare midlertidig satt på pause.

Love in the times of chole corona. Og bevares, for meg er det krevende. Vi har unger i alle aldre, tre av dem ganske små og én i den verste trassalderen, vi har en ungdom med ADHD som må gjøre alle lekser digitalt dere som vet, dere vet!

Jeg må være PÅ hele tiden, ellers sklir det ut i kaos. Og jeg har jo ikke egentlig energi til å være på. Vi snakker om en dame som p. Likevel, med bare noen få milligram kjemisk hjelp får jeg ting til å gå rundt, og har akkurat selvdisiplin nok til å unngå og ramle ned i selvmedlidenhetshullet altfor ofte for i ærlighetens navn, når du har hørt MAMMAAAAA fem hundre ganger før frokost er du omtrent en halv centimeter fra Crazy Farm, selv i frisk tilstand.

Eksempel på handleliste. Det skjærer kraftig ut i midten av oppramsingen, men fornuften seirer til slutt! Vi står opp, ser på en naturfilm, spiser frokost, øver litt, gjør lekser og tegneoppgaver, har høytlesning, ser på et eller annet event på Facebook det har jo eksplodert i karantenetiden.

På mandag var det høytlesning av eventyr. På tirsdag så vi mating av slangene i reptilparken. I dag var det klovnestreker og i morgen er det noen som streamer barneyoga.

The list goes on and on. Guttungen tegner mønstre. Han er skolestarter i år, går «kongeåret» i barnehagen. De har mye gøy for de eldste i vår barnehage- eget korps, egen klubb som drar på turer hver onsdag. Når eg skriv, skyller eg ut det vonde. Skriv eg ikkje, tek orda plass i hjernen. HÅP: Eg vil så gjerne vere ei solskinshistorie. Ei jente snakkar med ein sjukepleiar, stiller spørsmål om kreftdiagnosen. Og jeg er så takknemlig over alle som stiller opp for meg.

Familie og venner er én ting, men jeg må få trekke frem fastlegen min, Petter Bye, som har vært helt fantastisk. Han har ringt meg, både etter operasjonen og etter at jeg ble operert i forbindelse med betennelsen.

kreftblogg misslunde

Det er jo noe han ikke hadde trengt å gjøre, all den tid han får oversendt alt han trenger av opplysninger.

Det er langt over det jeg forventer av en fastlege, men noe jeg setter utrolig stor pris på. Så jeg har så mye å være takknemlig for og mye å glede meg over - tross alt.

Hun forteller om hvilken støtte hun fant hos hestene sine, som var de eneste som fikk se henne uten maske, — på skolen var hun flink pike og ble en god skuespiller.

Senskader etter kreft

Rosa bil Ingrid Wiggen, Versal forlag 2007 Rett før hun fylte 31 år fikk Ingrid Wiggen brystkreft, som senere spredte seg til eggstokkene. Boken er en beretning om åpenhet, ærlighet og stor personlig styrke, om sterke vennskap og familierelasjoner og om å overvinne små og store vanskeligheter og gå videre tross umulige odds. Wiggen døde våren 2008. Gå med hele ditt hjerte Klara Høiseth Slettemoen, Cappelen 2007 Forfatteren forteller om sitt møte med brystkreft.

Hun var midtveis i livet, nyskilt, aktiv mor til tvillinger på ni, journalist og omsorgsperson for sine gamle foreldre.

Plutselig fant hun en kul i brystet og livet ble snudd på hodet. Hun forteller at sykdommen har tilført henne en livsvisdom som hun ikke ville vært foruten.

Livet med kreft Knut Olav Åmås red. Bidragsyterne er mennesker som har brukt hele sitt yrkesaktive liv på forskning, behandling, omsorg eller opplysning om kreft.

Emilia (14) gir ut bok til minne om kreftsyk lillesøster

Vi får også møte personer som har hatt eller er rammet av folkesykdommen i dag. Tankekraft mot kreft Truls Frogner, Publicom forlag 2006 Forfatteren fikk diagnosen uhelbredelig endetarmskreft i 2004. I denne boken beskriver han sine opplevelser og reaksjoner, fra de første tegnene til han fikk en diagnose, og veien videre derfra. Han forteller om møtet med helsevesenet, cellegiftkurer, forholdet til den nærmeste familien, venner og kolleger, og det å måtte innse at livet hans kanskje snart var over.

Truls Frogner døde høsten 2006. I denne boken følger vi hans kamp for å overleve, og hans initiativ til en landsomfattende aksjon for å skaffe flere blodgivere. Hvordan styrke håp og livsmot Audun Myskja, Cappelen 2005 Når du selv eller en av dine nærmeste har fått en kreftdiagnose, melder det seg tusen spørsmål. I denne boken veileder lege Audun Myskja deg gjennom den første vanskelige tiden, med praktiske råd og eksempler på hvordan andre har opplevd sin sykdom.

Immunterapi mot kreft virket da pasientene fikk ny tarmflora

I denne boken forteller hun om sykdomsforløpet og hvordan hun har lært seg å leve med kreften. Thommesen døde høsten 2006. Idas dans Gunhild Corwin, Dinamo forlag 2005 Boken handler om Ida som 18 år gammel rammes av leukemi.

KREFT BLOGG Relaterte emner

Dette her er det egoet mitt, og absolutt ikke noe annet, som har æren for. Men hvordan kunne jeg si nei til å være på coveret av septemberutgaven av KK? Selveste sjekkdeg måneden! Vi valgte dag for foto med omhu, siste dagen før ny kur. Den dagen der jeg var i best form mulig.

KREFT BLOGG Kommentarer:
Rapportert den Kreft blogg
Pettersen fra Svolvær
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Karten sammeln. jeg liker utforske norske bøker joshingly.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net