Program Vika Kino

  1. Mer om
Program Vika Kino

Program Vika Kino innvirkningVika byr på en unik kinoopplevelse. I tillegg til nøye utvalgte kvalitetsfilmer, Program(active tab); Hva skjer på kino Nytt kinoprogram ligger klart hver tirsdag ettermiddag, og gjelder fra førstkommende fredag frem til torsdag uken Her finner du kinoprogrammet og billettkjøp til din kino, samt informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen Program for Oslos kinoer: nfkino.no/oslo – 7 kinoer som viser nye filmer; cinemateket.no – uavhengig kino som viser klassikere og alternative filmer Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet. Kinoene har årlig 2,3 mill. Aksjene er i sin helhet eid av Egmont Nordisk Film

Oslo Kino har 8 kinohus sentralt plassert i Oslo, med totalt 32 saler for utleie til små og store arrangementer.

Norsk premiere på dokumentarfilmen The Borneo Case på Vika kino

Salene holder meget høy standard, og man sitter behagelig med topp utsikt. Filmen trekker tematiske tråder fra nåtid tilbake til 1970-tallet og diskuterer blant annet hvordan en digital mediehverdag har endret vilkårene for journalistikk og ytringsfrihet, samtidig som den drøfter hva utenriksjournalistikk på bakken kan og bør være.

Dokumentarfilmen Advocate følger Tsemels utrettelige arbeid, og en rød tråd i filmen er saken hvor hun forsvarer en mindreårig palestiner i Jerusalem. Vi får også et tilbakeblikk på Tsemels oppvekst og karriere i et Israel hvor retorikken har blitt råere for hver nye krig, men hvor palestinernes rettigheter som okkupert folk etter hvert har fått en viss anerkjennelse, i det minste på papiret. Advocate er en klassisk flue-på-veggen-film om et råskinn av en kvinne som langt fra er noen idealist, men som tar jobben fordi ingen andre tør eller vil.

Den er drivende og empatisk fortalt, og opprørende i sin skildring av urett og undertrykkelse. Vi hører vinden ule, vi ser hvordan den river og sliter i landskapet og hvordan den har skurt ned blåfargen på innsida av Malikas kafé — et lite steinhus langs motorveien gjennom ørkenen. Det er her sjåfører og andre reisende stopper, for å drikke te, røyke, hvile eller utveksle siste nytt med den middelaldrende kafévertinnen.

Snart skal det anlegges en stor bensinstasjon like over veien for Malika.

Hva skjer i Oslo?

Vil hun bli utkonkurrert av nykommeren, eller klarer hun å overleve? Samtalene og fortellingene utgjør en mosaikk, om fire generasjoner som har bodd eller bor i Alexandria og Kairo, i Paris og på Havanna. I tillegg til Mariannes familie møter vi også «onkel Joe» - ingen ringere enn den egyptiske regissøren Youssef Chahine!

Resultatet er en personlig film, om en familie med sterke bånd til filmen.

We also extend the festival dates to March 11—17. We sincerely hope that we will be able to screen selected films at Vika kino during this period if the cinemas in Oslo reopen.

Fares kom til Sverige fra Libanon som guttunge.

Velkommen til

Programsjef Ova er ellers godt fornøyd med at flere filmdistributører allerede har plukket opp filmer som vises på festivalen. Dermed vil over 10 filmer bli vist flere plasser enn i Oslo. Ikke ulikt er bibliotek, bare for film. Cinemateket i Oslo holder til på Filmens Hus og har filmvisninger nesten hver dag til en billig penge. De viser både klassikere og moderne samtidsfilm.

De har egen snackbar og flere sitteplasser. Med et sterkt og godt likt varemerke assosiert med nostalgi, kvalitet og holdbarhet, startet endringsreisen til Polarn O.

En merkevare elsket av mange — med behov for å tiltrekke seg en bredere målgruppe.

Hør om hvordan Polarn O. Pyret har omformet kundeinnsikt til kundefordeler og goodwill, utviklet kjøpsadferd hos sine mest verdifulle kunder, skapt et mer lønnsomt fordelsprogram samt motivert til kjøp gjennom veiledning.

PROGRAM VIKA KINO Relaterte emner

Black Friday Japansk og kongelig magi Kongelig åpning, svensken Josef Fares og et levende slott er bare noen av godbitene Film fra Sør kan friste med under årets festival. For festivalsjef Lasse Skagen og resten av festivalledelsen er all denne staffasjen et tegn på at festivalen er i fortsatt vekst. I år feirer Film fra Sør i tillegg 15 år. I fjor ble det solgt nesten 20. Rundt 110 timer film ligger klar for festivalpublikumet mellom 6. Japan og Argentina er to land festivalen i år har rettet et spesielt fokus mot.

PROGRAM VIKA KINO Kommentarer:
Rapportert den Program vika kino
Hauge fra Haugesund
Se gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er Tasten sammeln. jeg liker lese tegneserier svakt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net