Quiz Allmennkunnskap

  1. Mer om
Quiz Allmennkunnskap

Quiz Allmennkunnskap ForståPå jakt etter allmennkunnskap quiz med svar? Her finner du en oversikt over alle som er tilgjengelig på denne siden Allmennkunnskap quiz del 2. Publisert: 29.11 2020 22:39. Quiz nummer 2 med spørsmål og svar om allmennkunnskap. Hvor mange fylker er det i Norge Det norske kronprinsparet bor på Skaugum gård. I hvilken kommune ligger denne gården Allmennkunnskap barn 9 til 11 år. Hva vil det si å 'addere' to tall? Plusse dem sammenVis svaret. Hva heter 'Winnie-the-Pooh' på norsk Variert quiz med 100 spørsmål innenfor et vell av ulike emner. Passer bra dersom du trenger spørsmål til pubquizzen

Neste år er Påskelabyrinten 30 år, og jeg gleder meg voldsomt til den, men fram til da ser jeg fram til å teste ut spørsmålene jeg har laget til Radiokontakten, sier Valle. Kanalen byr på musikken, programmene og stemmene de kjenner. Dette er programmet for alle som har lyst til å delta, seier Valle. Hvilken amerikansk novelle regnes som historiens første kriminalnovelle? Hvilken oversatte krimroman var den mest populære blant leserne i Norge i fjor?

Hvilket yrke har Krimforfatter Hanne Kristin Rhode hatt? Hvilken høythengende svensk krimpris har den suksessrike Camilla Grebe vunnet to ganger? Hva heter Krimfestivalens sjef?

De fleste av disse er ren underholdning og bør ikke tas spesielt seriøs. Om du får vite at personligheten dine ligner litt på en kjendis, stemmer det nok neppe, men moro er det likevel. Seriøse quiz En kunnskapstest i utdanningssammenheng er ofte også en form for quiz spørsmål og svar. Dette gjelder selvsagt ikke en skolestil i norsk eller engelsk, men heller de typene som ofte har flere svaralternativer, der du må velge den riktige.

Det går riktignok an å gjette seg frem til et noenlunde bra resultat på slike quiz spørsmål og svar, men sannsynligheten for å gjøre det synker betraktelig ettersom antallet svaralternativ og antallet spørsmål stiger. En quiz på 20 spørsmål, der du har fire svaralternativer per spørsmål, gir deg nærmest null sjanse for å få alle svarene korrekt ved ren gjetting.

Quiz som for eksempel tester dine kunnskaper i trafikkspørsmål, som teoritentamen du finner på vår side, gir derfor en ganske god pekepinn på kunnskapene dine innen emnet. Du får neppe høy score bare ved å gjette.

Slike kunnskapstester sier derfor noe om hvilket nivå du ligger på. Andre quiz spørsmål og svar du kanskje har vært borti, som de du ofte finner i online utgaver av aviser eller på rene underholdningssider på internett, er som regel ment å skulle få deg til å klikke deg inn på sidene.

Disse er rene underholdnings-quiz som stort sett aldri gir deg noen innsikt i verken IQ-en din eller personligheten din.

Quiz: Eskil og Vebjørn utfordrer allmennkunnskapen (Avlyst)

Noen tester kanskje kunnskapene innenfor en bestemt sjanger, men har liten nytteverdi som et måleverktøy for kunnskap, eller for å fortelle noe om hvem du er. Våre quiz Her på våre sider finner du forskjellige quiz innen en rekke tema.

Vi utvider kontinuerlig og tilbyr spørrekonkurranser med forskjellig vanskelighetsgrad. Enkelte quiz spørsmål og svar er kun ment for moro, mens andre er nyttige og gir deg nyttig trening. Et eksempel på det siste er vår teoritentamen for de som skal ta førerkort.

Hvis rabatten er over et notat i desember du får for en enkelt gå til fysioterapeut så er du sannsynligvis bedre å velge å betale dem for å sette rabatten for neste år trygt. , · Lett blanding 7. Dette er en quiz som er satt sammen av flere forskjellige spørsmål på tvers av alle kategorier. Ta den og sjekk dine allmennkunnskaper.

Vi har hatt fem norske konger med.

Quiz: Hvordan står det til med allmennkunnskapen?

Autoimmune sykdommer. Rett før hun døde i kom denne forfatteren ut med boken "Jeg foreslår at vi våkner".

Allmennkunnskap quiz spørsmål og svar. På jakt etter allmennkunnskap quiz med svar? Her finner du en oversikt over alle allmennkunnskap quizer som er tilgjengelig på denne siden. Allmennkunnskap quiz for Allmennkunnskap quiz del 1. Allmennkunnskap quiz del 2. , · Quiz: Lett blanding. Svarene står nederst på siden.

Hva het den norske såpeserien som omhandlet hverdagen til menneskene i oljeselskapet NorWest-Oil, og livet til de ansatte ved hovedplattformen Huldra ute i Nordsjøen? , · Quiz er en perfekt aktivitet som gjør at alle kan bli med, uansett alder. Denne quizen om Norge passer perfekt både på hytta og hjemme.

Norge best i Norden i populær Quiz

Lett Hva er hovedstaden i Norge? Hva heter nasjonalsangen vår? Hvem er statsminister i landet vårt? Når feirer vi Continued. , · Quiz:Lett litteraturblanding. Your Name: Your Email. Kva for ei av desse bøkene er selt i flest eksemplar?

, · Test din viten innen trafikk og se om du er klar til å bestå teoriprøven. Er dette med quiz ikke helt det du har lyst til i dag, så kan du muntre deg med puslespill og teste om du klarer å sette sammen bildene riktig. Fantastisk morsomt og perfekt som tidsfordriv om du har en times tid ledig.

Sjekk ut våre quiz spørsmål og svar. Lett blanding av 10 spørsmål med svar. Hvor mange riktige klarer du?

Begge svar gir poeng. Er dette en quizkategori du liker godt? Fortsett turen verden rundt.

Allmennkunnskap

Hva heter denne byen? Hvilke kommune har nest flest innbyggere? Da klarer du kanskje denne om norske kommuner. Norsk hvalfangst er omdiskutert i utlandet. Hvilken norsk dagligvarekjede har nesten samme navn som skurken i et knippe superheltfilmer?

Var dette helt i din gate?

Subjekt TV: Se Sushi Kobe bli testet i allmennkunnskap Subjekt

Hva het denne serien? Hvilket land ble styrt av general Fulgencio Batista inntil han ble styrtet i? Hvordan ligger det an med kunnskapen om Amerikanske presidenter? Under unionstiden med Danmark, kunne man handle med bl. Hva var mest verdt av en skilling og en mark? Under dette modellnavnet er det produsert mer enn 40 millioner biler. Bilprodusenten holder til i Japan, og modellen heter.

Var dette easy peasy?

Hva het debutalbumet som bl. Større Hvorfor ble Salvador Sobral verdenskjent i 2017? Casino Royale Hvilken nasjon er Afrikas mest folkerike? Nigeria Omtrent hvor mange mennesker bor det på Island?

QUIZ ALLMENNKUNNSKAP Relaterte emner

Variert quiz med 100 spørsmål innenfor et vell av ulike emner. Hun ble døpt Norma Jeane Baker, men er best kjent under navnet? Se også: Matquiz, påskequiz og selskapsleker. Hva heter operativsystemet Apples iPhonetelefoner kjører på? Hvilken planet i vårt solsystem har det største ringsystemet? Hva heter hjemmebanen til det det engelske fotballaget Manchester City? Hvilken by er Afrikas mest folkerike?

Quiz Allmennkunnskap
QUIZ ALLMENNKUNNSKAP Kommentarer:
Forfatter på Quiz allmennkunnskap
Lindstad fra Tønsberg
jeg liker utforske norske bøker kranglete. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg trives Schmuckherstellung.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net