Vannbasert Maling Utvendig

  1. Mer om
Vannbasert Maling Utvendig

Vannbasert Maling Utvendig nedlastingDen tørker som regel fortere enn oljemaling, så du rekker to strøk på en dag Den har som regel lenger vedlikeholds-intervaller enn med oljemaling Det er enklere å rengjøre malerverktøy Den inneholder mindre løsemidler enn oljemaling Fargen holder seg finere lenger

Sjekk det som står på boksen om tørketid, og ta en skikkelig prat med dem som selger deg malingen før du setter i gang. Ikke bruk høytrykksspyler Pensel gjør at malingen kommer inn i alle kriker og kroker. Nei, fjern malingen med skrape, og mal med pensel! Da er du sikker på at malingen kommer inn i alle sprekker, kriker og kroker.

Last ned også: Jernia malekost

Da kan malingen nesten tørke før den forlater penselen. Det beste maleværet er når det er overskyet ute, eller når veggen du maler ligger i skygge. Fest et stykke tape eller utendørs maskeringsteip på kledningen og vente en stund.

Dekkende maling

Dersom smuss, sopp og støv ikke fjernes på tidligere malte flater, vil du få problemer med vedheften til de nye malingsstrøkene. Maling fester ikke på skitt.

Husk å mette endeveden. Kledningen må være tørr. Mal ikke i fuktig vær, det kan gi skjolder.

Maling og helse

Disse malingene er utviklet til å bruke på moderne uhøvlet kledning, med en estimert levetid på noen 10-år. På gamle hus står gjerne håndhøvlet kledning, slik den har stått der i 150 år. Det gjør den fordi det ofte var brukt sentvokst trevirke, den står med margen vendt ut og den er malt med linoljemaling.

Selvsagt varierte kvalitetene før også, men det som har overlevd står ennå nettopp fordi kvaliteten er god. En linoljemaling kan være et godt alternativ på gamle hus, den er mer diffusjonsåpen, og er løsemiddelfri da den i hovedsak består av olje og pigment. Et annet alternativ kan være en alkydoljemaling som er white-spirit tynnet.

En alkydmaling vil ha større toleranse mot direkte sollys ved påføring, og ha raskere tørketid enn linoljemalingen. Begge malingstyper oksiderer, og bruker derfor lengre tid å tørke enn vannbaserte produkter.

Den store guiden for maling utendørs

På gamle hus anbefales diffusjonsåpne, tradisjonelle malinger som linoljemaling, som også er løsemiddelfri. Det er viktig å velge en god kvalitet, tilsatt sink i lyse kulører og malt i flere tynne strøk.

Oppussing Maling Maling inneholder vanligvis helse- og miljøbelastende stoffer. Derfor er det viktig å velge mest mulig miljøvennlig maling, og å sørge for at det blir lenge til du trenger å male neste gang.

Maling og helse

Velg den husveggen som har vært lengst i skyggen 5. Begynn tidlig om morgen eller på ettermiddagen på de varmeste dagene Vask før du maler Hvor ofte vasker du vinduene dine eller bilen? Selv om ikke alt skittet er like synlig, er husveggen fantastisk møkkete. Vasker du huset årlig med husvask, kan du utsette malingen noen år.

VANNBASERT MALING UTVENDIG Relaterte emner

Bør man velge vann- eller oljebasert trebeskyttelse? I denne artikkelen gir vi deg svaret, sammen med mange andre tips som er verdt å tenke på. Før du velger mellom vann- eller oljebasert trebeskyttelse, er det viktig å vite hva treverket tidligere har vært behandlet med. Dette gjelder både uteplassen og utemøbler. Vannbasert trebeskyttelse kan nemlig uten problemer brukes på tre som tidligere har fått oljebasert trebeskyttelse.

Vannbasert Maling Utvendig
VANNBASERT MALING UTVENDIG Kommentarer:
Forfatter på Vannbasert maling utvendig
Solhaug fra Sandnes
Jeg har lyst dele interessante nyheter høyt. Se over min andre nyheter. jeg er tent på digitale Kunst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net