Harm Og Hegseth Podcast

  1. Mer om
Harm Og Hegseth Podcast

Harm Og Hegseth Podcast MirakelVegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Gud er Gaute Grøtte Grav og Jesus er Jenny Skavlan! Og vi skal selvfølgelig snakke om alle andre Listen to Harm og Hegseth on Spotify. Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Gud er Gaute Grøtte Grav og Jesus er Jenny Skavlan Trykk på Abonner knappen for å spore oppdateringer i Player FM, eller lim inn feed URLen til andre podcast apper. Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Gud er Gaute Grøtte Grav og Jesus er Jenny Fler avsnitt av Harm og Hegseth Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast

Til TV 2 forteller 28-åringen at hun ikke føler seg komfortabel med Hegseth som journalist da hun tidligere mener hun har blitt latterliggjort av ham en rekke ganger. Hegseth, på sin side, sier til TV 2 at han kun har tøyset med Nygård ved to anledinger.

Morten Hegseth er deltaker i årets Skal vi danse. Foto: Tor Gunnar Berland. Og det tar jeg vel egentlig som et kompliment. De gangene jeg har tøyset med Julianne var da hun sa at sønnen hennes aldri vil få tillatelse til å leke med dukker eller barbie fordi det skal være en forskjell på jenter og gutter det går «grensen» hennes, og da hun mente at Dubais menneskerettighetsbrudd ikke engasjerte henne. Produsert av Siri Pallesen og Magne Antonsen.

Vegard Harm

Vegard deler hvor drømmeboligen skal være. I tillegg er Linda fra Huseierne med og gir tips og råd om rundt det å kjøpe bolig. Dette er en annonsørepisode i samarbeid med Huseierne.

I "Gi meg alle detaljene" skal hun pirke i Norges største kjendiskatastrofer og happenings. Velkommen til helvete.

Harm og Hegseth

En fuktig kveld på byen endte med fylleshopping og et flaut tyveri Single Vegard har vært på hyttetur med forelska venner. Vegard har fått nye negler. Produsert av Elise Vatsvåg og Magne Antonsen. Med hjelp fra sin hellige tekst, Skikk og bruk fra 1960, skal en datter av en franskmann, en arbeiderklassesønn og en tidligere øyboer gi folkeskikken en gjenreisning. Ofte kommer de bare innom to av dem, og bruker resten av tiden på å snakke om seg selv.

Det er ikke mye penger å hente foreløpig.

De mener Norge ligger bak på podcast-annonsering. Fyller Rockefeller Torsdag kveld skal de livepodcaste for et fullstappet Rockefeller i Oslo. De har kun fått sitteplassene i lokalet, og har solgt ut alle 700 plassene. Tidligere har de livepodcastet på HvaSkjer på Torshov, der det er plass til langt færre mennesker.

Også skal jeg være DJ. Ja, vi skal bli drita med lytterne våre, sier Harm.

Nå er klare til å ta Stavanger med storm for et utsolgt Stavangeren tirsdag kveld. Podcasten har blitt veldig populær, og det er andre liveturné duoen er på. Stavanger har de derimot ikke besøkt før. Det er så «sunny» her.

morten hegseth podcasts franciaenred.com

Dyktige korrespondenter tar meg med bak kulissene, og jeg lærer noe nytt i hver eneste episode. Noe som gjør at jeg ser verden i et litt annerledes perspektiv. Hadde jeg skullet lese meg opp til samme kunnskap på egen hånd, hadde jeg måttet tråle avisene fra flere verdenshjørner, og hvem har tid til det? Fordelen med podcastformatet er at du kan lytte når du vil og hvor du vil.

HARM OG HEGSETH PODCAST Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. I den foregående sesongen fulgte vi ekteparet i deres forsøk på å bli gravide, til tross for fire mislykkede prøverørsforsøk og en spontanabort. Omsider ble babydrømmen til virkelighet, og i juni fødte Nygård en frisk gutt. Bakgrunnen for uttalelsen er at Nygård avslo en intervjuforespørsel fra VG da hun fikk vite at Morten Hegseth var avisens utsendte journalist. Jeg hadde egentlig veldig lyst til å være med på den. Men jeg var ikke klar over at det bare var Hegseth som gjorde de intervjuene, så da takket jeg rett og slett nei, sier hun til TV 2.

HARM OG HEGSETH PODCAST Kommentarer:
Forfatter om Harm og hegseth podcast
Lande fra Svolvær
Les også min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Nahrungssuche. Jeg nyter utforske norske bøker fullstendig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net