Fyr Bistronomi

  1. Mer om
Fyr Bistronomi

Fyr Bistronomi RedusertUnderhaugsveien 28 – 0354 Oslo +47 45 91 63 92 man–tors: 12.00–00.00 (kjøkkenet stenger kl Maten hos Fyr Bistronomi varmer fortsatt godt. Det er utrolig mange uformelle spisesteder i byen med FYR Bistronomi & Bar, Oslo: Se 135 objektive anmeldelser av FYR Bistronomi & Bar, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr Bistronomi åpner igjen til høsten. FYR Park (ute): Man - Lør hele sommeren fra kl FYR Bistronomi & Bar – a restaurant from the 2020 MICHELIN Guide Norway. The MICHELIN inspectors' point of view, information on prices, types of cuisine and

Samtidig tar den bort en betydelig del av den friske smaken av sjø som vanligvis kjennetegner østers.

FYR BISTRONOMI

Vi lander på at graniteen var et godt valg. Videre følger en salat «ceviche-style», med blant annet kveite, rødbeter, koriander og nøtter.

I relasjon: Har du fyr chords

Sammen med den anbefalte vinen, en J. Moreau Saint-Bris fra Burgund, er dette bra. Nydelig kveite, fin syrlighet. Himmelen ankom Oslo da FYR åpnet dørene! Buen ble spent mot den franske bistronomique-trenden — og de traff blink.

Fyr bistronomi Ordinært godt Runes kulinariske verden

Med idyllisk plassering, egen oase og uteservering, og interiør som et lunt og kobberrikt eventyr, er det hele som å vandre inn i kjelleren til en kulinarisk fransk château langs Oslos vakre vestkantperle — Hegdehaugsveien.

Likevel er atmosfæren kjærlig og ujålete — en avslappet bistro — fullspekket av folkelig gourmet. Vi har en levende meny som til enhver tid justeres etter hva vår flotte natur har å tilby. Matbar Sammen med kjøkkenet, baseres også cocktails på sesongens råvarer, og er ment til å spille på lag med maten vi serverer.

Du vil kanskje like: Kjøkken komfyr

Regningen for hvert vårt glass champagne og full mat- og vinpakke kom på drøye 3000 kroner. Vinmenyen er litt høyt priset, men holdt jevn kvalitet, og maten var en eneste stor opptur.

Vi kommer gjerne igjen. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider.

Fyr Bistronomi Bar as

Retten hadde relativt få, men rene smaker som fungerte godt sammen. And, spisskål og jordskokk Jeg hadde valgt å se an desserten, men da de tre første rettene var fortært fristet det med noe søtt.

Som avslutning ble det derfor en hvit sjokoladekrem tilsmakt med fennikel, servert med mandelflak, små biter av syltet eple og en eplesorbet. Eplene kunne gjerne hatt enda mer syre for å matche den hvite sjokoladekremen, men resultatet var uansett helt greit.

Anmeldelse av Fyr bistronomi DN

Hvit sjokolade, fennikel og eple Servicen på Fyr fremsto noen ganger som litt keitete, usikker og lite koordinert, uten at det gjorde særlig skade på opplevelsen. Støynivået derimot, var tidvis godt over hva jeg synes er greit og det var til tider vanskelig å høre hva som ble sagt.

Samtidig var det jo en behagelig uformell stemning og det er ikke nødvendigvis lett å tilfredsstille både par, vennegjenger og gretne bloggere samtidig. Fyr bistronomi leverte ganske bra mat, selv om de nok ikke levde helt opp til forventningene mine. Vinvalgene i menyen er bra, men litt dyre, og det virker litt mer raust om man tilbyr gjestene litt brød eller noe å bite i, som man får på mange andre spisesteder. Desserten er det ingenting å utsette på.

En smakfull olivenoljesorbet har fått raspet oliven over seg, og har en prestekrave rundt seg i form av hvit sjokolademousse. Retten er passe søt og har med norske bringebær som tilfører både sødme og syre, samt klatter av tykk og frisk sitronkrem.

Video: Fyr Bistronomi Oslo's Best Outdoor Restaurant

Fyr Bistronomi setter hjertet i brann med god matlaging. Som Aftenposten-abonnent kan du få vårt eksklusive sekservarsel før alle andre får lese anmeldelsen. Så blir det lettere å sikre bord før det blir fullbooket. Hva det koster: Snacksretter koster mellom 45 og 70 kr. Smårettene er priset mellom 115 til 320 kr.

Dessertene koster 115—155 kr, 5- og 7-rettersmenyene koster 550 og 695 kr. Hvem passer det for: Par og mindre grupper. Har et mer uformelt barområdet hvor man kan stikke innom for en rett.

FYR BISTRONOMI Relaterte emner

Service: 5 Prisnivå: 5 Folk lengtet etter sommer og sosial kontakt i to drøye måneder. Da nordmenn flest omsider våknet fra den ufrivillige dvalen nylig, var det klart at regelmessige utflukter til Plantasjen og Ikea ikke har vært nok for å tilfredsstille våre iboende sosialiseringsbehov. Når gradestokken viser nær 30 grader i hovedstaden, er etterspørselen for restaurantene med de beste uteserveringene klart større enn tilbudet. Det merkes også på FYR, der man har valgt å kreve reservasjon for å få bord ute. Inne har man til sammenligning stengt i mangel på reservasjoner.

Fyr Bistronomi
FYR BISTRONOMI Kommentarer:
Redaktør på Fyr bistronomi
Mathisen fra Rørvik
jeg liker utforske norske bøker med rette. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til verstecken und suchen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net