Norsk Tipping Vikinglotto Resultat

  1. Mer om
Norsk Tipping Vikinglotto Resultat

Norsk Tipping Vikinglotto Resultat KraftigResultater for Lotto, VikingLotto, Joker, Nabolaget, Eurojackpot Extra og Keno Ukens tall - Viking Lotto er et sjansespill som spilles i Norge, Danmark, Sverige, Island, Finland, Estland, Litauen og Lottoresultater Norsk tipping 2 Viking Lotto er et sjansespill som spilles i Norge, Danmark, Sverige, Island, Finland, Estland, Litauen og Latvia hver Sjekk ut de siste Vikinglotto resultater og utbetaling vikinglotto for å se om du er en vinner. Trekningen foregår hver onsdag omtrent kl Norsk Tipping tilbyr spill og lotterier på forskjellige plattformer, og du kan spille via en lokal kommisjonær (der du fyller ut en kupong, og leverer den

Nordmannen vant hele førstepremiepotten på 310 millioner kroner. Vinnerbeløpet gikk dermed inn som den fjerde største Vikinglotto-premien gjennom tidende. Spillefrist for Vikinglotto er onsdag kl. Hver dag oppfyller Norsk Tipping både store og små drømmer rundt omkring i det ganske land, både for de som spiller, og de som mottar overskuddet. Norsk Tipping sitt samfunnsoppdrag er å tilby et ansvarlig og attraktivt spilltilbud der overskuddet går tilbake til samfunnet.

Dette har blitt gjort siden oppstarten i 1948, og i løpet av disse årene har Norsk Tipping bidratt med nesten 120 milliarder kroner prisjustert til gode samfunnsformål — til glede for millioner av nordmenn.

Cirka 70 prosent av nordmenn over 18 år kjøper en eller flere ganger et spill fra Norsk Tipping i løpet av året. Hvordan fungerer det?

Vikinglotto fra Norsk Tipping

Felles er at du må registrere deg, og opprette en bruker. Dette gjelder dog ikke for Flax-lodd, som du kan kjøpe selv om du ikke skulle være registrert som spiller hos Norsk Tipping. Disse trekningene har faste dager og tidspunkt. Hvilke spill tilbyr Norsk Tipping? Spill som Norsk Tipping tilbyr: Lotto Lotto er et tallspill der det trekkes sju hovedtall av totalt 34 tall.

I tillegg trekkes ett tilleggstall. Førstepremien går til de som har de sju vinnertallene på samme rekke på kupongen. Det er trekning hver lørdag, og trekningen vises direkte på NRK1. Viking Lotto VikingLotto er et tallspill der det trekkes seks hovedtall av totalt 48 tall. I tillegg trekkes to tilleggstall. Førstepremien går til de som har de seks vinnertallene på samme rekke på kupongen. Det trekkes også et lykketall blant de 48. Dersom lykketallet er blant de seks hovedtallene, øker premien med en egen lykketallspott.

Det er trekning hver onsdag.

VikingLotto er et samarbeid mellom åtte land. Trekningen vises direkte på norsk tv. Nabolaget Nabolaget er lotterispillet hvor du kan bli millionær på adressen din.

Hver uke trekkes det ut hele seks vinnernabolag — og det deles ut over 9700 premier. I det ene vinnernabolaget mottar hovedvinneren én million kroner. I de fem andre innernabolagene er hovedpremien på 100. Denne ukas premieplan kan du finne under punktet «Hva kan jeg vinne? Hovedvinnerne i vinnernabolagene trekkes tilfeldig blant alle deltakelser. Naboene til hovedvinneren i hvert av nabolagene mottar også pengepremier — hvis de har spilt, da.

Størrelsen på premien til nabospillerne avgjøres av den geografiskeavstanden til hovedvinneren. Jo nærmere du bor hovedvinneren, desto mer vinner du.

EuroJackpot Eurojackpot er et tallspill der det trekkes fem hovedtall av totalt 50 tall. I tillegg trekkes to stjernetall av ti tall.

Dette skiller seg ut fra mange andre internasjonale lotterier, der samtlige premier kommer fra en felles pott. I Vikinglotto er det dessuten slik at en nasjon kan ha høyere nasjonale premier enn en annen.

Pris for å delta Vikinglotto fungerer på mange måter som vanlig Lotto i henhold til kostnad for oss nordmenn. Her er det 1 kr dyrere å spille, og det koster altså 6 kr per rekke. Du må spille med minimum 2 rekker ukentlig, og du kan spille opp til 10 rekker på en enkelt kupong, noe som altså koster 60 kr.

Det er verdt å merke seg at prisen per rekke varierer fra land til land.

Norsk Tipping takker EM for milliardresultat

Norge er ett av de billigste landene å spille i, mens en i Slovenia må betale litt over 10 kr per rekke. Prisen er uansett rimelig i de landene som deltar, og denne prisen har holdt seg relativt stabil med årene.

Mange nordmenn har valgt å migrere fra vanlig Lotto til Vikinglotto nettopp grunnet de mye større premiene for en marginalt høyere pris. Selv om sjansene selvfølgelig er mye mindre for vinst, så er ideen om å kun betalte 60 kr for 10 muligheter til å vinne et 7-sifret beløp noe som frister alle og enhver!

Vikinglotto trekninger Det er Norsk Tipping på Hamar som har ansvaret for trekningene til Vikinglotto. Denne sendingen er nærmest helt identisk med deres sending for Lotto. Sendingene for trekning innen Vikinglotto blir sendt på NRK1 klokken 20:00 hver eneste onsdag. Spillet er dermed perfekt midtukespenning om en spiller Lotto i helgen. For hvert tall skal vedkommende gjette om det tallet Norsk Tipping trekker ut, er høyere eller lavere enn spillerens tall.

Vikinglotto NRK TV

Gjetter spilleren rett — eller det blir likt tall — øker spillerens premie. Feil svar, sender spilleren ned et trinn på premiestigen. Norsk Tipping trekker sine tall blant 11 «kuler»: 0-9 pluss en joker. Dersom jokeren trekkes, går spilleren automatisk til toppen av premiestigen og vinner hele førstepremiepotten. Premiestige Førstepremievinneren er garantert en minstepremie, men kan klatre fem trinn på premiestigen til topp-premien.

NORSK TIPPING VIKINGLOTTO RESULTAT Relaterte emner

Norsk Tipping AS er et heleid statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet ble stiftet i 1947 og har hovedkontor på Hamar. Norsk Tipping har statlig, nasjonalt monopol på pengespill, og Kulturdepartementet avgjør selskapets spilleregler og hvor stor andel av innsatsbeløpet som skal gå til gevinster. Selskapets overskudd, de såkalte spillemidlene, fordeles i dag mellom idrett, kultur og humanitære formål. Midlene til idrettsformål fordeles av regjeringen, mens midler til kulturformål fordeles med to tredeler av Stortinget og en tredel av regjeringen.

Norsk Tipping Vikinglotto Resultat
NORSK TIPPING VIKINGLOTTO RESULTAT Kommentarer:
Forfatter om Norsk tipping vikinglotto resultat
Gilje fra Finnsnes
Jeg nyter lese om Norge riktig. Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Imitationen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net