In1010

  1. Mer om
In1010

In1010 SikkerhetContent [hide]

IN1010 – Objektorientert programmering. Kort om emnet; Hva lærer du? Overlappende emner; Undervisning; Eksamen in1010 vår2018 vår2019 vår2020 vår2021 øving. Hva er et godt klassenavn i Java? c) class Bok Vis løsningsforslag Contribute to Kaminaru/IN1010 development by creating an account on GitHub Contribute to nadyagileva/IN1010 development by creating an account on GitHub IN1010 Fra Python til Java En introduksjon til programmeringsspråkenes verden Oversikt Introduksjon Python Java Noe er likt Noe bare ser anderledes ut Noe

Alle Java-setninger avsluttes med semikolon ;.

Kjøring I Java brukes to programmer: javac oversetter. Java har statisk typing der både variablene og verdiene har type; variabler kan bare få verdier av den riktige typen.

Designfagene bestod som regel av praktiske gruppeoppgaver man jobber sammen på gjennom semesteret og får karakter ut i fra prosjektet, de teoretiske fagene er mer typiske "puggefag" hvor du bør lese pensum før eksamen, og så får du i tillegg velge en 40-gruppe 40 studiepoeng innenfor en annen emnegruppe, jeg valgte psykologi. I tillegg er det noen valgfrie emner jeg valgte programmeringsemner for disse, men du kan faktisk velge hva du vil.

Java Late Objects' av Horstmann, Cay S (, 1. utg)

Det gjelder også de som fikk toppkarakterer, som lurer på om de var heldige med sensoren eller om de faktisk er flinke. Denne type svikt skal ikke skje. For oss er det viktig at studentene har tillit til sensurordningen.

Du finner resten av prosjektene våre for høyere utdanning på prosjektsiden «Universitet og høyskole — Folkeliggjort». Jobb jevnt og gjør obligene - da går det dere vel! IN 1030 er kanskje det emnet som er nærmest arbeidslivet Vær obs på at IN 2000 bygger på det dere lærer i IN 1030 Faglig tjuvstart på obligen!

Du vil kanskje like: Klokken er nu

Allmøte klokka 16, og generalforsamling etter det. Dennis fikser innkalling innen mandag.

IN Selvstendig

Hvem er ikke studenter? Foreslår tAcO på fredag og Linsegryte på lørdag Jonas skal sjekke om han kan låne bil. Victoria kan ikke dra, Dennis vet ikke om han får fri.

Må finne ut hvem andre som kommer.

IN1010 Relaterte emner

Tobias Rade Evensen Her legger vi ut alle notater, obligsvar, eksamenssvar med resultater, og andre ressurser vi mottar i IN1010 Objektorientert programmering. Det er Tobias Rade Evensen som har tatt initiativet til denne siden. Vi leter for tiden etter nye studenter som kan ta ansvar for siden, ettersom Tobias er ferdig på studiet. Les mer om prosjektet her, og bli med i Discord-serveren vår for å få hjelp med å lage din egen «Ressurser i »-side. Du finner resten av prosjektene våre for høyere utdanning på prosjektsiden «Universitet og høyskole — Folkeliggjort».

IN1010 Kommentarer:
Rapportert den In1010
Sandnes fra Mo i Rana
Anmeldelse min andre nyheter. jeg liker Hürden. Jeg nyter utforske norske bøker ujevnt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net