Marshall Acton

  1. Mer om
Marshall Acton

Marshall Acton OppfyllelseHall Acton BT-høyttaler (sort) - hall Acton er en kompakt stereohøyttaler som leverer kvalitetslyd i klassisk hall-design via Bluetooth hall Acton BT II høyttaler (sort) - Den kompakte og elegante aktive stereohøyttaleren hall Acton BT II leverer fyldig lyd i et vintagedesign i Sammenlign priser på hall Acton II BT Mobilhøyttalere. Finn tilbud fra 8 butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra hall hall Acton II – superkompakt trådløs Bluetooth-høyttaler med fet lyd og ikonisk rock'n'roll-design. Acton II er en superkompakt, trådløs Bluetooth-høyttaler hall Acton II, Bluetooth-høyttaler i miniformat. Klassiske hall-detaljer med trekabinett og messingsemblem. Spill trådløst eller via 3,5 mm-inngangen

LAGERTØMMING! Marshall Acton BT II høyttaler (hvit)

Koble fra en av de tilkoblede Bluetoothenhetene før du kobler til høyttaleren. Trykk på Bluetoothknappen og hold den inne i tre sekunder slik at høyttaleren kan oppdages av enheten. Trekk støpselet til høyttaleren ut av stikkontakten, vent i 15 sekunder og koble det til igjen. Flytt enhetene nærmere hverandre slik at de befinner seg innen 10 meter fra hverandre og uten hindringer, for eksempel vegger eller dører.

Forsterkeren klipper da den har gått tom for utgangseffekt. Gjenstander som mikrobølgeovner, trådløse nettverksadaptere, lysrør og gassovner, bruker det samme frekvensområdet som Bluetooth-enheten.

Marshall Acton II Bleutooth

JBL Xtreme 2 For store rom og store sammenkomster Xtreme 2 fyller enkelt et stort rom eller en liten parkeringsplass med tilfredsstillende lyd, og den har et robust designet som gjør den koffertvennlig. Hvis du vil ha en bærbar Bluetooth-høyttaler som nærmer seg lyden til et godt lite stereoanlegg, men som likevel er robust nok til å ta nesten hvor som helst, er JBL Xtreme 2 et fantastisk valg.

For sin størrelse er Xtreme 2 en av de best lydende bærbare Bluetooth-høyttalerne vi har testet. Kan Bluetooth-enheter av forskjellige merker kobles til hverandre? Ja, Bluetooth er en universell metode som lar ulike enheter som er utstyrt med Bluetooth koble seg til hverandre. Når er volumet mitt for høyt?

Marshall Acton II Trådløs høyttaler med Bluetooth Best Pris

Den gir en velbalansert og kraftig lydopplevelse, som du enkelt kontrollerer med stemmen din. Denne dynamiske og kompakte høyttaleren har tre dedikerte klasse D-forsterkere som driver høyttalerens to diskanthøyttaler og bassforsterker.

I relasjon: Lindex online

Kabinettkonstruksjonen i tre bidrar til å gi en varm, naturlig lyd og bassreflekssystemet inkluderer en port for økt effektivitet ved lave frekvenser. Bruk stemmen din til å spille av musikk eller lytte til en podcast mens du er opptatt med å gjøre andre ting.

Du kan også be Google Assistant skru opp volumet når favorittsangen din kommer på. I tillegg til grunnleggende avspillingskommandoer kan du be Google Assistant om å spille av en liste eller en låt på kompatible enheter i andre rom.

Lydprofilen er litt grov og høylytt, med tung bassgjengivelse, men fungerer også med annen type musikk. Dessverre holder ikke ressursene til festen; da må man legge på en tusenlapp for Stanmore.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet?

Klikk her Allerede abonnent?

MARSHALL ACTON Relaterte emner

All Rights Reserved. Permission granted to Zound Industries. Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc. App Store is a service mark of Apple Inc. All other trademarks are the property of their respective owners and may not be used without permission.

Marshall Acton
MARSHALL ACTON Kommentarer:
Forfatter på Marshall acton
Salvesen fra Gjøvik
Les gjerne min andre nyheter. Jeg elsker absolutt bandy. Jeg nyter studere dokumenter takknemlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net