Megazone Oslo

  1. Mer om
Megazone Oslo

Megazone Oslo FantastiskMegazone i Oslo sentrum er et populært senter som tilbyr laserspill, paintball, escape-games og mye mer! Vi gleder oss til å treffe dere Vinn en gratis barnebursdag på Megazone i Oslo. Bursdag på Megazone er veldig populært. Vi gleder oss masse til å treffe dere alle igjen Laserspill hos Megazone i Oslo! Feir en annerledes bursdag med laserspill og pizza - eller hva med innendørs paintball neste firmafest eller teambuilding Lasertag, inne og utendørs paintball, Escape games og Fjellstua med bar og curling i hjertet av Oslo Megazone er et aktivitetssenter som ligger midt i Oslo sentrum. Hos oss kan dere spille lasertag eller innendørs-paintball i våre to store haller

Denne vesten merker om du er truffet av lysstrålen fra en laserpistol når dere spiller. Det vil bli delt inn i to ulike lag i en labyrint.

Megazone Oslo AS Vi er blitt hacket, hjelp oss!!

Man kan lett se hvem som er på lag fordi lagenes vester har forskjellige farger vanligvis rød og blå. Det gjelder å huske hvilke farge ditt lag har på vestene før spillet starter.

Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Megazone med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Laserspillbursdag er i løpet av årene blitt Oslos aller mest populære barnebursdag. Etter endt aktivitet får dere et av bursdagsrommene hvor Megazone kan servere pizza.

Brus og bursdagsgave til bursdagsbarnet følger med i pakken. Om ønskelig kan dere ta med kake e.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres. Bekledning: Det er ikke behov for treningsklær eller lignende, men man kan bli noe varm under aktivitetene så det Megazone anbefaler at man har å seg en t-skjorte Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Megazone Oslo

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Infofilm Norskversjon2014 Action fra vår utendørsbane på Hellerudsletta rett utenfor Oslo.

Tips fra Megazone Oslo

Perfekt for vennegjenger, teambuilding og utdrikningslag. Det er mange som feirer samtidig og aktiviteter man kanskje ønsker å gjennomføre blir fort fullbooket.

Samle gjengen i en facebookgruppe, bli enige om dato, budsjett og utnevn en eller to som har hovedansvaret. Disse forhører seg rundt med aktuelle steder man ønsker å besøke. Ta godt vare på hverandre. Varierende arbeidsmenge.

Her kan den ansatte styre litt selv. Våre ansatte jobber alt fra 7 til 30 timer i uken.

Megazone Oslo Fjellstua søker serviceinnstilte medarbeidere

Vi finner ofte på ting sammen og har en egen sosialgruppe. Viktig informasjon Kun aktuelle kandidater blir kontaktet. Send oss en ordentlig og utfyllende søknad med CV.

MEGAZONE OSLO Relaterte emner

Laserspill, innendørs- og utendørs paintball. Passer for alle grupper; bursdag, utdrikningslag eller teambuilding. Laserbehandling mot kjedsomhet passer for alle. Ingen aldersgrense. Man får på seg et utstyr som består av en vest og en laserpistol. Vesten har 5 treffpunkt som registrerer treff av laserstrålen.

MEGAZONE OSLO Kommentarer:
Rapportert den Megazone oslo
Asbjørnsen fra Haugesund
Les også min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Luftsofting. jeg elsker lese bøker gjerne.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net