Mercedes Lillehammer

  1. Mer om
Mercedes Lillehammer

Mercedes Lillehammer LiktSteen Lillehammer forhandler personbiler og varebiler fra Mercedes-Benz. Hos oss får du råd og hjelp fra en av våre dyktige spesialister p Finn din bruktbil hos Bertel O. Hos oss får du råd og hjelp fra en av våre dyktige rådgivere for merkevarene Mercedes-Benz Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for Mercedes-Benz i Lillehammer her Ser du etter ◴ åpningstidene til Mercedes-Benz? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Mercedes-Benz i Industrigaten 58 i Lillehammer Steen Lillehammer Motorcentral AS som er en ren Mercedes-Benz forhandler (personbiler, varebiler og verksted for person-, vare- og lastebiler

Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.

Steen Lillehammer Motorcentral AS som er en ren Mercedes-Benz forhandler personbiler, varebiler og verksted for person-, vare- og lastebiler.

Avtalen betyr at Bertel O. Steen Detalj utvider merkeporteføljen og distribusjonen i området, og tar nok et viktig skritt for å styrke den egeneide forhandlerdriften i en viktig region, sier adm.

Her avslører Åsmund en av årets store nyheter på Lillehammer

Tilfører nødvendige ressurser — I dag er størrelse avgjørende for å klare å videreutvikle selskapet og samtidig sikre medarbeiderne en god arbeidsplass, sier nåværende eier i Lillehammer-Bil, Kjell Åge Skyttermoen. Han opplever at det fremover vil være utfordrende for en frittstående forhandler å holde seg i tet av utviklingen.

Steen Detalj som kan tilføre selskapet nødvendige ressurser på veien videre, sier han.

Du vil kanskje like: Lokal avis lillehammer

Steen og Lillehammer-Bil. Vi ønsket en langsiktig løsning for bilvirksomheten vår, og selv om det er vemodig å overlate ansvaret for familie-bedriften til andre, er jeg samtidig glad for at det nettopp er Bertel O. Forhandlervirksomhet består av et landsdekkende forhandlernett som distribuerer konsernets bilmerker.

Mercedes til salgs i Lillehammer

Partner i Gausdal fornyer avtalen! I Gausdal har Lillehammer Ishockeyklubb svært mange samarbeidspartnere. Løype Anleggsdrift as har over 50 års erfaring, dyktige medarbeidere og en moderne maskinpark som gjør oss til en solid og trygg aktør i bransjen. Familebedriften ble etablert i 1969 av Per Løype og ble i 1982 et aksjeselskap. Siden den gang har vi vokst gradvis både i omsetning og størrelse.

Produkter Swissvax Lillehammer

I dag er det Ånung Løype som er daglig leder. Bedriften har i dag 49 ansatte. Omsetningen for 2019 var 137 mill. Vi utfører alle typer anleggsarbeid og kan om ønskelig bidra helt fra planleggingsfasen for både private og offentlige utbyggere. Vi kan utføre alle typer svak — og sterkstrøminstallasjoner, og har lang og god erfaring med elektroinstallasjoner for store nybygg, industri og privatboliger.

Finn bilverksted til EU

Lillehammer Elektro;s røtter strekker seg helt tilbake til etableringen av Lillehammer Elektrisitetsverk, et av de de første el-verkene i Norge. Vi samarbeider tett med lokalmiljøet og har blitt en anerkjent og pålitelig bedrift i vårt virksomhetsområde.

Rud, hans sønn Thorleif Rud og Bjørn Aage Thoresen som overtok som daglig leder og hovedaksjonær i april 1987.

Dagens sjef er Arnt Egil Dahl 37 som overtok som daglig leder så sent som 15. Etter overtakelsen endrer selskapet navn til Bertel O. Med stjerne på grillen: Mercedesentusiastane frå Norheimsund har stilt opp ved hotellet vårt fredag kveld. Dette er den einaste av sitt slag i Noreg. Totakt motor på 45 HK og 4 gir.

Dette var den einaste DKW blant ca. Her har det vore lagt ned mange timar.

How to get to Huse in Lillehammer by Bus or Train Moovit

Dette er Plymouth Cuda Convertible Clone. Det er årsmodell 1971. Eigaren Erlend Keiserås var ikkje å finne.

MERCEDES LILLEHAMMER Relaterte emner

Steen Del Bertel O. Overtakelsen vil skje i løpet av september 2017. Regionsdirektør Terje Bernton og adm. Steen Detalj i Lillehammerregionen. Nåværende eiere Kjell Åge Skyttermoen og Ingvild Skyttermoen er glade for at selskapet blir tilført nødvendige ressurser for å holde seg i tet av utvikling. Forhandleren representerer i dag merkene Peugeot fra 1983 og Kia fra 2006 både innen salg og service.

Mercedes Lillehammer
MERCEDES LILLEHAMMER Kommentarer:
Redaktør på Mercedes lillehammer
Josefsen fra Molde
Les også min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Boli Khela. jeg liker utforske norske bøker i går.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net