Korrigere Oransje Hår

  1. Mer om
Korrigere Oransje Hår

Korrigere Oransje Hår AdgangUnder behandlingstiden får håret ulike mellomnyanser som rødt, oransje og naturligvis gult, som er siste fargestadium før blondt Mitt blonde hår blir som sagt gult etter en stund. Den farger ikke håret liksom, men korrigerer det oransje/gule i stripene Dersom håret har blitt rødlig må det korrigeres med grøne toner (naturfarger inneholder ofte en del grønt og kan derfor være lurt å begynne med), dersom håret Hadde du fra naturens side mørkebrunt hår før du bleket det, men prøvde å avfarge eller bleke håret ditt selv da den oransje katastrofen Prøv sitronsaft blande i litt hårkur el balsam, og la det sitte i fra 3 kvarter til 2 timer og se om det skjer noe. Så vasker du med blåshampo

Denne har jeg brukt 1-2 ganger i måneden, men i mellomtiden har jeg brukt en god lillasjampoo for å bevare fargen og da har jeg litt forskjellige favoritter jeg kan anbefale — Redken for men Silver Charge, Matrix So Silver og Fudge Silver. Den siste tiden har jeg brukt den fra Matrix og er veldig fornøyd. Tips: Er håret ditt veldig lyst platina og du er redd for å få lillaskjær kan du blande litt lilla toner inn i en hårkur og la den virke — Da får du pleie samtidig som du får en kaldere hårfarge uten at håret blir lilla.

Jeg har Matrix So Silver i håndkletørt hår i 20 minutter, håret blir ikke lilla siden jeg ikke er platinablond, men den fjerner gulskjær og håret får en nydelig kald blondfarge. Så skyller jeg den ut og bruker enten Redken Blonde Glam Shampoo eller hopper direkte til Redken Blonde Glam Color Enhancer Treatment som er en lillafarget kur som forhindrer at håret mister den kalde fargen og gjør det supermykt og avslutter med Redken Blonde Glam balsam.

Så vær obs på dette.

Schwarzkopf farge: Slik lykkes du enkelt med hjemmefarging

Siden jeg har litt mørkere blondt hår naturlig, får jeg selvsagt en mørkere ettervekst — Heldigvis synes ikke denne like bra nå som da jeg hadde mørkt hår og måtte farge den 2 ganger i måneden. De ulike flaskene inneholder nemlig ulike pigmenter som skal jobbe mot misfarging på forskjellig måte. Ikke ulikt concealer har pigmentene forskjellige roller. Vi spør frisørene i Blush Studio om tips rundt bruk av disse. Etter en hårgloss service vil du oppleve at lengdene dine fremstår fyldigere grunnet dimensjonene din nye farge gir samt at håret er enklere å style grunnet pleien fargeservicen gir.

I løpet av 20 minutter kan håret ditt gå fra kjedelig og normalt til dristig og vakkert.

bleke håret med honning

Dette er en rask og enkel service som hjelper deg å heve inntrykket av håret ditt på meget kort tid. For eksempel, noen ganger når håret er bleket kan det se gult ut som et resultat av hårets naturlige undertoner.

Ved å tilføre gloss kan vi tone ned gulheten og tilføre en ny nyanse. Håret vil fortsatt være blondt, men glossen vil hjelpe oss å gjøre fargen enten mer gylden eller ask — eller hvilken annen variant vi sammen velger!

Slik unngår du gulskjær i håret

Kan brukes i både tørt og vått hår — gir mer pigment i tørt hår. Varer i 8-12 sjamponeringer. Skånsom og etterlater håret i god kondisjon. Så etter ca 3-4 uker med permanent farge, må man gå over etterveksten igjen, og igjen og igjen — noe som ofte gjør at fargen blir dypere og mørker, spesielt på brunetter som etterhvert nesten blir sorte i håret!

Når vi kartlegger farger så er: Alle blonde gule Alle brunetter røde Skal du bli blond, fjernes pigmenter av håret og graden av fargen din forteller om hvor blond du blir - mer om dette i eget innlegg Skal du blir brunette tilføres pigmenter og fargen må inneholde rødt, ellers vil du ende opp med blått eller grønt hår.

KORRIGERE ORANSJE HÅR Relaterte emner

By Lin on juli 3, 2013 Pin It Joda, i alle hjemmekit for hårfarge, følger det med en bruksanvisning med teite tegninger eller merkelige bilder av selve prosessen — som de aller fleste egentlig forstår Jeg er en av de få som leser den intenst! Toning Permanent farge er pen i ca 6-8 uker men du får jo etterveksten å deale med Toning holder i ca 24 vask som er rundt 3. Så etter ca 3-4 uker med permanent farge, må man gå over etterveksten igjen, og igjen og igjen — noe som ofte gjør at fargen blir dypere og mørker, spesielt på brunetter som etterhvert nesten blir sorte i håret! Når vi kartlegger farger så er: Alle blonde gule Alle brunetter røde Skal du bli blond, fjernes pigmenter av håret og graden av fargen din forteller om hvor blond du blir - mer om dette i eget innlegg Skal du blir brunette tilføres pigmenter og fargen må inneholde rødt, ellers vil du ende opp med blått eller grønt hår. For å unngå det kan du forhånd-pigmentere — altså farge med en rødere glansvask eller toning før du farger håret i ønsket bruntone. Det beste resultatet får du av å farge i nærmest mulig din egen tone — 1-2 toner lysere eller mørkere enn deg selv.

KORRIGERE ORANSJE HÅR Kommentarer:
Forfatter om Korrigere oransje hår
Berger fra Hermansverk
jeg liker lese tegneserier hensynsløst. Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: glühend.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net