Bergenbio Forum

  1. Mer om
Bergenbio Forum

Bergenbio Forum StudereForum, Ticker, Siste, Innlegg, Svar, Lest, Av Farma · BGBIO, 21:14, BerGenBio Når ser vi hundrelappen Ja hva er det som foregår i BergenBio? Det har vært det store temaet på BgBio tråder i lang tid. Selskapet la ut en presentasjon Farmasiselskapet Bergen Bio melder at de første pasientene har fått legemiddelet BGB324 som en del av de kliniske undersøkelsene av legemiddelet BerGenBio ASA - BerGenBio er et bioteknologiselskap i klinisk fase med fokus på å utvikle ledende legemiddelkandidater mot de fleste aggressive kreftformer bergenbio kursmål teknisk analyse aksjeforum. Det ser spennende ut på BerGenBio chartet. På kort sikt beveger kursen seg innenfor en

Det var rett og slett en reality-check!

I relasjon: Bmw i3 forum uk

Milliarder i børsverdi ble barbert vekk. Men kan vi trekke noen lærdommer fra dette til de norske selskapene som operer innenfor immunterapi, eller driver med kombinasjons-studier?

Og kanskje viktigst av alt, var dette noe vi kunne sett komme? Dette er viktig å tenke på ved kombinasjons-studier Først så må vi kikke litt på hvordan disse studiene er bygget opp og bli kjent med noe som kalles historisk kontroll.

Det betyr at de bruker historiske data som kontroll.

Xtrainvestor chat

Det vil si at en studie som er gjort en gang i fortiden blir sammenliknet med resultatene på en studie gjort nå. Dette kaller vi historisk kontroll. En slik er lungekreft hvor pasienter har fått tilbakefall etter tidligere behandlinger.

Nå, som et siste forsøk så får pasientene en kjemoterapi som heter Doxcetaxal kombinert med Bemcentinib.

Ticker: BGBIO Finansavisen Forum

For å se hvor bra denne kombinasjonen er så vil de sammenlikne resultatet fra denne studien med tidligere studier hvor Doxceraxal har blitt gitt alene, noe som heter monoterapi. For å kunne bedømme hvor gode eventuelle resultater er med en gang de slippes så må du være klar over hvilke historiske kontroller som gjelder. I PCIB sitt tilfelle så vil det da være pasienter med extrahepatic-gallegangskreft som har mottatt gemcitabine og cisplatin og hvor tumor ikke kan opereres bort.

Det kan også være greit å vite hvordan historiske kontrollstudier er forskjellig fra den studien ditt selskap kjører. Da tenker jeg på både pasientgrunnlaget og hvordan pasientene behandles.

Er pasientene sykere, friskere, eldre, eller er det forskjeller i kriteriene som inkluderer eller ekskluderer pasienten mellom studiene?

Kontaktinformasjon Institutt for biovitenskap (BIO) UiB

Det er mye å holde styr på, men kan du dette så stiller du veldig sterkt til å agere riktig når data plutselig slippes. Første lærdom fra Incyte sin studie — Historisk kontroll er ikke det samme som randomisert kontroll Incyte ville i sin studie finne effekten av å kombinere sin IDO1-inhibitor med sjekkpunkt-blokkeren, Keytruda, i pasienter med føflekkreft. Keytruda hadde allerede vist en bra effekt på egenhånd, men Incyte viste i tidlige studier at de kunne øke effekten av Keytruda med nesten det dobbelte ved å tilsette sin IDO1-inhibitor.

Eller, det kunne det i alle fall se ut som når de kikket på Keytruda alene som en historisk kontroll.

Xtrainvestor chat XI

Svaret ble noe helt annet. Denne typen studie blir kalt randomisert kontroll. Pasientene blir randomisert, altså tilfeldig valgt, for en av behandlingene. Grunnen til at randomiserte forsøk gjøres er fordi pasientgrunnlag aldri vil være det samme. Så hensikten er å fjerne mest mulige usikkerheter som kan oppstå rundt studier.

BerGenBio, PCI Biotech og Targovax

Tenker likt som deg. Hadde denne på raderen etter IPO og så gikk den litt i glemmeboken. Laber interesse omsatt under 100k i dag men ekstremt spennende selskap. Legger inn kjøp nå under 20 blank 1 Like september 10, 2017, 5:56pm 89 Triggere i nærmeste fremtid i Bergenbio? Ser kursen ligger på 20 blank nå, falt fra 25kr siden den kom på børs.

Se dette: Aow forum

Den ligger egentlig der som jeg ønsket å kjøpe nå, men ikke mer ledig kapital så måtte gjøre en tøff prioritering Ønsker å komme inn her på et tidspunkt, men det blir nok til høyere pris.

BERGENBIO FORUM Relaterte emner

Rettspraksis - Rt s. Kontraktuell forbindelse etablert ved styremedlemmets engasjement «Kvasikontrakt»? Selskapet - «Selskapsinteressen» som rettesnor for selskapets ledelse - Selskapets økonomiske interesse «Selvstendig vurdering av hva som er i selskapets interesse», Andenæs 2006 s. Intern strid i selskapet Selskapet hadde uttalt klart at det ikke ville være interessert i å investere videre i eiendom Selskapet hadde dårlig likviditet - Styremedlem oppdaget en liten parkeringsplass utenfor bowlinghallen Investerte i denne med sine egne midler - Brøt sin lojalitetsplikt overfor selskapet «reasonable men looking at the facts would think there was a real sensible possibility of conflict» UK Companies Act 2006 s. Guth fikk ikke den rabatten han ønsket fra Coca-Cola Kjøpte selv en nedlagt sirupsfabrikk og startet å selge sirup til selskapet I strid med lojalitetsplikten - Hensynet til aksjeeieres interesse i profittmaksimering?

BERGENBIO FORUM Kommentarer:
Redaktør på Bergenbio forum
Furuseth fra Moss
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Billard mit vier Bällen. Jeg har lyst dele interessante nyheter urolig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net