Postoppkrav

  1. Mer om
Postoppkrav

Postoppkrav SeierSkal du sende en pakke i Norge og ønsker sikker innbetaling fra den som mottar pakken, kan du sende Norgespakke™ med postoppkrav. Beløpet er på kontoen din Postoppkrav er en type sendinger per post som etter ønske fra den som sender brevet eller pakken, bare skal sendes til adressaten mot betaling. Postoppkrav er en tjeneste som ble innført i Norge i 1872 for vanlige brev og kort Nyttig å vite om postoppkrav. Vi anbefaler aldri at man sender fra seg en vare før man har fått betalt, og heller ikke at man forhåndsbetaler for en vare Når mottaker skal betale for forsendelsen først ved utlevering velger du tilleggstjenesten Postoppkrav. Vi tar imot betaling og overfører beløpet til din Postoppkrav er en godt kjent betalingsløsning som er en trygg og god løsning for både avsender og mottaker. Kunden trenger ikke betale varen i nettbutikken

Hvorfor ikke bestill sammen med en venninne eller venn?

Da kan dere dele portokostnaden og få varene i direkte i posten. Få pakken levert på døren! Klikk her for å finne ut om pakker fra Sprell kan leveres på døren der du bor.

Tjenesten forutsetter at du betaler med kort. Tjenesten koster 155,- kr.

Hvordan sende over postoppkrav?

Posten kjører ut varene mellom 17-21. Hvis du ikke er hjemme leveres pakken på ditt nærmeste postkontor og hentemelding legges i postkassen. Som kjøper står ein då igjen med å være erstatningsansvarleg for kostnaden ved postgangen og eventuelt tap som selger får med å måtte selge til nokon andre. Som selger vil det ofte være langt tyngre å skulle tvangsinndrive nokre få hundrelappar for å dekke postgangen enn det er å gå til sak på grunn av manglande betaling. Det siste tilfellet ble avslørt av at kjøperen fikk åpne pakken før betaling, og fant kun vedkubber.

Det totale beløpet harstadmannen er tiltalt for å ha svindlet til seg, er på nærmere 20.

Hvordan sende i postoppkrav?

I tillegg forsøkte han å tilegne seg 7900 kroner da han ble avslørt på postkontoret. La pakkene ligge Pressesjef Hilde Ebeltoft-Skaugrud i Posten sier at de jobber kontinuerlig for å gjøre sikkerheten for kundene bedre. Hun har ikke hørt om forslaget til Jørgenvåg.

Fra 1997 måtte sendere av oppkravsendinger ha post- eller bankkonto og slik at det oppkrevde beløpet kunne gireres. Les mer i Store norske leksikon.

Ordreminimum ved postoppkrav er nå satt til kr. ,

Så snart vi har mottatt varen og godkjent returen, krediterer vi din konto for hele summen du har betalt for varen. Husk å oppgi navn, adresse, varenummer, fakturanummer samt det kontonummer du vil ha tilgodehavende på.

Vi setter også pris på om du kan oppgi årsak til returen. Reklamasjon: Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du snarest mulig og innen rimelig tid etter at du oppdaget den, melde fra til oss.

POSTOPPKRAV Relaterte emner

Artikkelen er over 7 år gammel Posten ikke interessert i å stanse kjeltringer, mener Leif Inge Jørgenvåg. For et år siden kjøpte Leif Inge Jørgenvåg fra Kristiansund det han trodde var en prosjektor, av en mann bosatt i Harstad. Etter noen dager kom pakken i oppkrav som avtalt med selger. Jørgenvåg ble raskt mistenksom da han fikk pakken i hendene, skriver Nordlys. Da spurte jeg personalet på Posten om det var ok at de var vitner til at jeg åpnet pakken og deklarerte innholdet, sier Jørgenvåg til avisen. Da pakken ble åpnet viste det seg at mistanken var berettiget.

POSTOPPKRAV Kommentarer:
Redaktør på Postoppkrav
Mortensen fra Tromsø
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg trives Feldhandball. jeg elsker lese om Norge dyktig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net