Ibiza 22

  1. Mer om
Ibiza 22

Ibiza 22 sertifisertIbiza 22 Touring · Lengde: 6,85 m · Bredde: 2,50 m · Vekt uten motor ca 1250 kg · Motor 115 – 150 hk Ibiza 22 Touring har sovekabin og toalett under det praktiske fordekket. Dermed bokomfort som kan sammenlignes med større Touring-modeller Vi har 35 resultater for Ibiza 22 touring til de beste prisene. Den billigste båten ligger ute til Kr IBIZA 22 touring special edition 2008 200hk U-sofa Henger medølger. Privat • Bensin • Utenbords • 45 knop Industritoppen 15, 4848 Arendal Kart. Drivstofftanker til IBIZA 22' Touring 160Ltr Er på lager

Merke Et merke vises ved siden av alle biler som vi har bekreftet at blir desinfisert mellom hver leietaker. Ta forholdsreglerI en tidligere undersøkelse utført av Norstat på vegne av Securmark, oppga 1 av 3 norske båteiere at båten deres ikke er tilstrekkelig sikret mot tyveri.

En nydelig sommerbåt

Hvis båteiere investerer litt tid og litt penger i tyverisikring av både båt og motor, minsker sjansen for å bli frastjålet de fine dagene på sjøen, sier Jostein Tveide. Forebyggende råd Planlegg hvor — og hvordan — du ønsker å låse båt og motor. Bruk FG-godkjente produkter. Jenny Drange er spent på kva osing som blir første eigar av råtassen Ibiza 25 Sport Cabin.

Alle blei kjøpt av bergensarar, fortel Jenny.

Holiday home Ibiza Ibiza Villa Spain for rent Wezel

Båten har soveplass til to vaksne, servant og toalett og ein toppfart på over 50 knop med 300 hk påhengs. Mulighetene for merke - og designerklær er stor, og prisene er rimelige.

Severdigheter Det er en by for hele familien eller alene, uansett alder. Har du med deg de minste, eller bare liker vannsklier, bør du dra til Aqualandia, en park med nettopp det, eller oppleve marinbiologiske gleder i Mundomar. Touring-serien omfatter den klassiske daycruiseren med begrenset køyeplass og store utearealer. Vil man ha mer overnattingsplass, velger man Weekend-serien.

Modellen har vært på markedet et par år, men i løpet av 2008 har båten fått nye innredningslayout og et par nye kalesjer. Enten velger man den tradisjonelle med innvendig sittehøyde, eller en lavere havnekalesje.

Ibiza 22 Touring er utvilsomt den mest sportslige i testgruppen.

Garasje til salgs i Ibiza by

Den har tøff og elegant design fra front til akter med sine buede vindskjermer og lange sideruter langs hele sittebrønnen. Det gir en perfekt vindbeskyttelse. Båten har testens dypeste V-bunn på 22 grader og er godkjent for motorstyrker mellom 115 hk og 200 hk. Produsenten stilte med den største motoren som ga båten en toppfart på nærmere 45 knop. Da ligger båten høyt i vannet med liten våt flate.

din forhandler: Ibizaboats as

Det krever aktiv kjøring og justering med powertrim og trimplan, men gir også lavt bensinforbruk. Båten er langt morsommere å kjøre enn den mer sedate Uttern. Hvor mye penger man har shoppet båtforhandlere for, vil ikke konsernsjefen røpe.

DNB trekker Bjarne Skeie-selskap for retten — Dere satser offensivt for å bli en enda mer dominerende båtaktør? Med 140 hk har båten et meget fint fartsområde rundt 27-32 knop, der motorlyden ikke blir påtrengende med 81-84 dBA. Toppfarten ligger på 37 knop, og med 150 hk skal det ifølge Ibiza gå 42 knop.

IBIZA 22 Relaterte emner

Den er norskeid og ble stjålet i Strømstad i Sverige i 2014. Høsten 2017 ble båten funnet forlatt i den svenske byen og beslaglagt av politiet. De klarte imidlertid ikke å identifisere verken båt eller eier. Dette er meget profesjonelt utført. Vi har ikke sett lignende arbeid tidligere, og de må ha hatt tilgang til utstyr og kompetanse fra profesjonelle aktører, sier daglig leder i Securmark, Jostein Tveide. Utstyr og kompetanseMen til tross for endringene, ble forfalskningen avslørt: Micromerker, hvor hvert merke er på størrelse med et sandkorn, ble funnet ved hjelp av UV-lys i et av båtens hulrom.

IBIZA 22 Kommentarer:
Forfatter på Ibiza 22
Bruun fra Sørum
jeg liker lese tegneserier kontinuerlig. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Allrad.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net