Morten Bergersen

  1. Mer om
Morten Bergersen

Morten Bergersen LønnsomMorten Sigval Bergesen er en norsk forretningsmann og tidligere skipsreder. Han ble partner i rederiet Sig. i 1974, tok over styringen av rederiet i 1976 sammen med fetteren sin Petter C. Fra 1986 til 1998 var han adm.dir Proff.no gir deg rolleinformasjon om Morten Bergersen. Se hans roller (19) og relasjoner (19) i næringslivet - og hvilke bransjer Morten Bergersen er aktiv Proff.no gir deg rolleinformasjon om Morten Sigval Bergesen. Se hans roller (11) og relasjoner (24) i næringslivet - og hvilke bransjer Morten Sigval Kontaktinformasjon for Morten Bergersen, telefonnummer, adresse og mer kontaktinformasjon Vis Morten Bergersens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Morten har 1 stilling oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn

Morten Bergersen tok over for sin far i 1963, og bare få år senere tok bruseventyret fabrikken til ekspandering og nye og større lokaler i Nordahl Brunsgate 18, like utenfor Lillestrøm sentrum.

Dette som en del av en frisk satsning i kampen mot stadig større og mektigere internasjonale konkurrenter. Det er ikke et ansvar jeg pålegger dem, sier hun.

Datteren Katrine føler det på samme måte. Samtidig vet hun at dersom ikke hun og brødrene tar over, er det kanskje ingen som gjør det.

Samtidig er jeg bare 25. Om 10 år kommer ting til å se helt annerledes ut, sier hun. Moren tror en viktig forskjell på å arbeide i en familiebedrift kontra en annen bedrift, er at man blir lengre i samme stilling.

I tillegg må familien stadig skjerpe seg for ikke bare å prate jobb når de har fri og er sammen som en familie. Moren smiler litt: Det blir et liv dette her. Fakta Dette er en familiebedrift Det finnes ingen standard definisjon på hva en familiebedrift er. I denne artikkelen definerer vi en familiebedrift som en bedrift der over halvparten av aksjene eies av personer som er gift, i svigerfamilie eller er i slekt med hverandre.

I en slik bedrift er det familien alene som bestemmer hvem som skal sitte i styret. Siden styret ansetter daglig leder, har familien også kontroll over denne posten.

Morten Sigval Bergesen Kapital

For å måle bedriftenes lønnsomhet, har forskerne sett på den inflasjonsjusterte avkastningen på totalkapitalen gjeld og egenkapital. I perioden 2000—2011 hadde norske familiebedrifter i snitt en avkastning på investert kapital på 4,5 prosent pr. Andre bedrifter hadde i samme periode en avkastning på investert kapital på 2,4 prosent.

Det betyr at avkastningen til familiebedriftene var nesten 90 prosent høyere enn avkastningen til andre bedrifter.

ASA var et norsk rederi, og en av verdens største. Selskapet ble grunnlagt av Sigval Bergesen d.

Eiendomsgevinst for Bergesen

Han var sønn av Sigval Bergesen, som også var en shipping-magnat, men i 1935 brøt han med sin far å danne sitt eget selskap. Han var tryggheten selv. Vel hjemme hos sin kjære Eva var han å finne mellom høye stabler av bøker, der han bevilget seg gode friminutt fra en ellers altoppslukende tilværelse på fabrikken, skriver familieselskapet. Kjøpte Bygdøy-kåk til 35 millioner Rederarving Morten Sig.

Bolighandel1: Selg uten megler Med en pris på 35 millioner kroner har Bergesen-arvingen lagt seg helt i tetsjiktet for luksusboliger på Bygdøy.

Blar i NTNU Open på forfatter "Lystad, Morten Bergersen"

Bergesen er sønn av Morten Sigval Bergesen sr. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Som 25-åring overtok han ledelsen av Bergesen-rederiet sammen sin fetter Petter Sundt på 31 år.

MORTEN BERGERSEN Relaterte emner

Jeg har utviklet dette nettstedet er spesielt for Ulla Gjøen Bergesen for a besoke dettehusetskalbygges. Han ble født i Stockholm som et barnebarn av Sigval Bergesen den yngre. Han solgte sin del i 2003. I 1935 brøt han med sin far å danne sitt eget selskap, Bergesen dy. På den tiden av krigen da han hadde tre store tankskip, men Charles Racine ble truffet av torpedoer og ødelagt i 1942. Bergesen brukte krigen til å posisjonere seg i markedet, og i 1950 hadde han fire skip i flåten sin, i 1955 sju, og 16 av 1970. I 1942 han også tok kontroll over Rosenberg Mekaniske Verksted, et stort norsk verft.

Morten Bergersen
MORTEN BERGERSEN Kommentarer:
Forfatter på Morten bergersen
Ingebretsen fra Moss
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Indoor-Netball. Jeg trives studere dokumenter sunt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net