Reiseregning Pasientreiser

  1. Mer om
Reiseregning Pasientreiser

Reiseregning Pasientreiser PremierPasienter kan velge å søke om dekning av reiseutgifter elektronisk eller via reiseregningsskjema på papir Kontakt oss ved spørsmål om utfylling av reiseregningsskjema, dekning av reiseutgifter eller bestilling av din pasientreise Reiser du til og fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett til å få dekket reiseutgifter Ved spørsmål om utfylling av reiseregningsskjema, dekning av reiseutgifter eller bestilling av din pasientreise, kan du kontakte Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden

Hovedregelen er at en får dekket billigste reisemåte med rutegående transport til og fra behandling. Reiseregning — slik gjør du det 1.

Rådhusgaten legegruppe HelseRespons

Få reiseregning og ferdigadressert konvolutt hos behandler. Reiseregningsskjema kan også lastes ned på www. Det kan også se ut som noen steder har fått det nye skjemaet, men langt fra alle, som jo burde vært en selvfølge. Der det ikke foreligger, må en selv gå inn på helsenorge.

Rettigheter: kombinerte syns

Men, av forskjellige årsaker kan det være flere som ikke har tilgang til, eller bruker datamaskin, ei heller har skriver i hjemmet. En kan undre seg hvorfor det her er et enten eller?

Ikke minst den dårlige informasjonen rundt dette, som jo er underkommunisert, til såvel behandler som pasient, samt trådt i kraft på veldig kort varsel! Vi opplever dette som en lite pasientvennlig lov, der statens behov for effektivisering kommer før pasientens behov. Søk elektronisk — da kommer pengene raskere på konto Ved å logge deg inn i «Min helse», kan du søke elektronisk om å få dekket pasientreiser til og fra offentlig godkjent behandling. Logg deg inn her for å søke om reisedekning.

Søk om dekning av reise med papirskjema går også fint 5.

Elektronisk innlevering av reiseregningsskjema

Klage på vedtak om pasientreise Du har rett til å klage hvis du er uenig i vedtaket. I tillegg ble det utarbeidet et nytt papirskjema for de pasienter og brukere som ikke kan eller ønsker å benytte elektronisk løsning. Papirskjemaet ble revidert våren 2017 sammen med brukerutvalget til Pasientreiser HF.

Dagens skjema er på fire sider, men ingen behøver å fylle ut alle sidene. Skjemaet er delt i to.

Søk digitalt om dekning av reise

Del én av skjemaet gjelder pasienten. Pasienten trenger bare å fylle ut én side hvis man søker om å få dekket refusjon for reisen med en standardsats.

For å få tilgang til tjenestene, må du samtykke til at personopplysningene dine kan behandles av helsenorge. Dette gjør du bare første gang du logger deg inn.

I tillegg må du samtykke til «Full tilgang» til alle digitale helsetjenester som tilbys via Helsenorge. For å samtykke til «Full tilgang», må du være innlogget, klikke på navnet ditt og velge «Bruk av helsetjenester og ordninger».

Drammen Øyelegesenter AS

Under «Bruk av Helsenorge», endrer du til «Full tilgang». Husk at du når som helst kan endre eller trekke samtykket ditt.

For at søknader om dekning av pasientreiser skal kunne behandles digitalt, må du samtykke til at Pasientreiser kan behandle søknaden din helt eller delvis automatisk, og innhente nødvendige opplysninger og dokumentasjon for å behandle søknaden din. Du kan når som helst trekke samtykket ditt.

Du samtykker til dette hver gang du sender inn en digital søknad. Hvis du skal søke for barn under 18 år, velger du din egen profil og deretter "Foresatt for barn under 18 år".

Du vil kanskje like: Satser reiseregning 2018

Merk at du må samtykke også i barnets profil på Helsenorge.

REISEREGNING PASIENTREISER Relaterte emner

Pasientreisers «sparetiltak» rammer de mest syke og hjelpetrengede Else-Marie Shalmi, reiseledesager, Finnmark 07. Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. Jeg tenker det er på tide at samfunnet får vite hvordan Pasientreiser gjør livet vanskelig for de mest syke og hjelpetrengende - i hvert fall her i nord, og dette har foregått en tid nå - og blir verre og verre. Da jeg startet som reiseledesager for syke, fikk jeg vanlig timebetaling med overtidstillegg. Om jeg måtte overnatte på hotell med pasienten, ble 8 timer trukket fra om natten, selv om vi sov på samme rom. Etter en tid fikk jeg plutselig en lønn hvor timebetalingen var satt til kr 139 - uten overtidstillegg - og uten at jeg i forkant ble spurt om jeg var villig til å reise for den betalingen.

REISEREGNING PASIENTREISER Kommentarer:
Rapportert den Reiseregning pasientreiser
Krogh fra Bodø
Se over min andre nyheter. Jeg trives Hornussen. Jeg har lyst rapporterer norske nyheter vi vil.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net