Hotell Harstad

  1. Mer om
Hotell Harstad

Hotell Harstad De siste dageneContent [hide]

Reserver ditt Hotell i Harstad online. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr Bestill hoteller i Harstad Mest bookede hoteller i Harstad denne måneden · Thon Hotel Harstad 4 stjerner · Clarion Collection Hotel Arcticus 4 stjerner · Scandic Harstad 4 stjerner Hotell i sentrum av Harstad som kan holde konferanse for opptil 450 personer. Utenfor døren finner du fascinerende naturopplevelser Clarion Collection Hotel Arcticus ligger sentralt i Harstad. Frokost og kveldsmat dekkes på hver dag. Book ditt opphold billigst på vår web i dag

Finn hoteller i Harstad sentrum

SAMs Lekeland er også et populært tilbud for tilreisende. I Visit Harstads opplevelsesbutikk kan man leie utstyr både sommer og vinter. Vi anbefaler en tur i fjellheimen rundt Harstad på leid terreng el-sykkel. Enkel og morsom måte å oppleve regionen. Historie Hotellet ble bygget i 1992 som en del av Harstads Kulturhus på et område som inntil da var preget av industri.

Prosjektets rammesøknad behandles i disse dager hos Harstad kommune.

Nå har de også fått i oppdrag å totalrenovere resten av bygget og integrere det fullt inn i hotellet. Plassert ikke bare i vannkanten, men i sjøen. Her blir det 40 meter høyt, med en spektakulær utsikt, lover Petter A. Hotellets bakgård kan også benyttes i forbindelse med kurs- og konferanser.

I vår fantastiske storsal, Arena Nord-Norge, kan vi holde konserter uten innleie eller rigg av eksternt utstyr. Her har vi scene, lydanlegg og muligheter for livestreaming.

Vi anbefaler deg imidlertid om å kontakte lokale myndigheter vedrørende sikkerhetsprosedyrene til hoteller i Harstad. Hvordan finner jeg et hotell i sentrum av Harstad? Du kan også utføre et søk ved hjelp av bykartet for å velge en spesifikk plassering, f.

Utsikten over Vågsfjorden fra gjesterommene og ikke minst konferansavdelingen er fantastisk. Det er kun kort spasertur til Kulturhuset og byens butikker.

HOTELL HARSTAD Relaterte emner

Nå har Thon Hotel Harstad 187 hotellrom og kapasitet til 850 konferansegjester. Renoveringen og ombyggingen av hotellet har pågått siden 2018, sier hotelldirektør Odd Kåre Sivertz-Pettersen. Thon Hotel Harstad har fått flere gjesterom i flott design og nye romslige suiter. Alle rom er utstyrt med smart-TV, Bose-lydanlegg og Chromecast. Baderommene er også nyrenovert.

Hotell Harstad
HOTELL HARSTAD Kommentarer:
Redaktør på Hotell harstad
Akselsen fra Haugesund
jeg elsker dele interessante nyheter strengt tatt. Se over min andre nyheter. En av mine hobbyer er Wolkenbeobachtung.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net