Norrgavel

  1. Mer om
Norrgavel

Norrgavel BemerkelsesverdigFormskjønnhet, funksjon og holdbarhet Norrgavels designmøbler formgis og produseres uten kompromisser. Alltid med stor omsorg for detaljer Vi designer og produserer miljøvennlige møbler og innredningsdetaljer Norrgavel er det eneste nordiske møbelprodusenten med en konsekvent kretsløpsbasert tankegang. Vår ambisjon er å skape møbler med utsøkt form og ekte Den har funnes i utallige varianter i mer enn hundre Norrgavel - Unike designmøbler, innredningsdetaljer og innredningsrådgivning. Vi på Norrgavel har kompetent personal som gjerne

Fra 1699 kr, Boton. Okergult er i tillegg på full fart tilbake i trendbildet.

Norrgavel Oslo AS

Spisestuestol i gul fløyel, 7795 kr fra Gubi. Sengeteppe, 240 x 260 cm, 4930 kr, Broste Copenhagen. Den grønne fløyelen i kombinasjon med myke former er som skapt for å synke ned i!

Møbler med personlig preg Norrgavels møbelproduksjon er kundeordrestyrt. Det innebærer at så godt som ingenting står og venter ferdig på lageret. Møblene produseres først etter at de er bestilt.

Høyeste trådtetthet

Dermed kan du ved hjelp av et utall valgmuligheter sette ditt eget personlige preg på din nye sofa, kommode, sittebenk, pinnestol eller lenestol. Valg av treslag, ben, beslag, tekstil, skinn, farger og overflatebehandlinger medfører at ditt designmøbel blir unikt. For å kunne anvende Norrgavels betydelige valg på nettet, måtte Jetshop designe helt nye løsninger, som i stor grad var basert på arbeidsteorier, potensiell tenkning og proof of concept.

Som en SaaS-plattform har Jetshop muligheten til å skape unike funksjoner, som denne, for hver kunde og situasjon. Zagora er et behagelig putevar i satengvevd bomull av høyeste kvalitet. Sengetøyets vakre, gylne farge tilfører et eksklusivt preg til soverommet, og er vevd med en ekstra høy trådtetthet, som gir en delikat, slitesterk og fin overflate.

Enkel og naturlig interiørtrend

Det lette og pustende naturfiberet føles mykt og komfortabelt mot huden. Her har Gant brukt høyeste kvalitet Egyptisk bomull, med en trådtetthet på hele!! Prisen gjelder kun Dynetrekket. Beslutningene er så logiske og gjennomtenkte.

Når du har bestilt produktfargene og stoffene dine, kan du sende en e-post til Norrgavel og be om en rabattkode for å motta kompensasjon for bestilling av prøver. Kan jeg bli medlem av kundeklubben hos Norrgavel?

Ved å bli medlem av Norrgavel Customer Club får du tilgang til et bredt spekter av fordeler og muligheten til å kjøpe noen av produktene deres til medlemspriser. Du får også tilgang til inspirasjon til innredning av hjemmet og invitasjoner til kundefester gjennom dette medlemskapsprogrammet. For å delta i deres medlemskapsprogram må du være minst 18 år og ha gyldig personnummer.

NORRGAVEL Relaterte emner

Ved å bruke stoff- og fargeprøver kan du enkelt sammenligne og matche fargene med andre fargevalg i rommet, oppleve struktur og føle og tenke rolig. Beslutningene er så logiske og gjennomtenkte. Når du har bestilt produktfargene og stoffene dine, kan du sende en e-post til Norrgavel og be om en rabattkode for å motta kompensasjon for bestilling av prøver. Kan jeg bli medlem av kundeklubben hos Norrgavel? Ved å bli medlem av Norrgavel Customer Club får du tilgang til et bredt spekter av fordeler og muligheten til å kjøpe noen av produktene deres til medlemspriser. Du får også tilgang til inspirasjon til innredning av hjemmet og invitasjoner til kundefester gjennom dette medlemskapsprogrammet.

NORRGAVEL Kommentarer:
Forfatter om Norrgavel
Helgesen fra Steinkjer
Les også min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Landsegeln. jeg elsker lese tegneserier raskt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net