Ti På Topp Bodø

  1. Mer om
Ti På Topp Bodø

Ti På Topp Bodø RedusertMøt deltakerne · Gro-Sissel Iversen · Sissel Melbøe · John Arild Olsen · Tove Martinussen · Ina Kvernmo · Kristiane Fjørstad Stordahl · Heidi-Julianne Brøto Nyvoll Ei gruppe for dem som er med på ti på topp i Bodø. Her kan vi legge ut bilder, informasjon om evt føre tidlig i sesongen, fellesturer og hva man enn har Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for barn, voksne og eldre hvor vi tar for oss 15 ulike toppturer hvert år i Bodøområdet Ti på Topp er et turtilbud som utarbeides i samarbeid mellom Bedriftsidretten i Nordland og BOT. Tilbudet er for både små og store, unge og eldre Dette er toppene Storlien fikk med seg. De er nummerert i følgende rekkefølge

Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter. Delta med din familie og venner venne og familieklasse Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie, vennegjeng og naboer.

Vy Tog Buss Vybil Taxi Billetter franciaenred.com

Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen? Familielag Fra tidligere år har man hatt muligheten til å melde på barn samtidig som man melder på seg selv.

Last ned også: F16 toppfart

Dette kan man fortsatt. Nå kan man "sjekke inn" turene til barne samtidig som man sjekker inn selv når mean er på turmålet. En lang ball fra Glimts bakre rekker tas ned av Erik Botheim i mellomrommet! Glimts toppscorer tar med seg Elias Hagen ute til sin venstre og indreløperen setter fart mot Junkeren-buret! Fra knappe 16-17 meters hold plasserer han ballen med venstrebenet sikkert ned i motsatt hjørne!

Loading

Mjelva er etter den, men klarer ikke å hindre at ballen sniker seg inn helt nede ved stolperota! Glimt i føringen i byderbyet!

Er litt i ubalanse når han avslutter og ballen tuppes dermed et par meter utenfor av toppspissen!

Andreballen havner hos Konradsen som drar seg innover i banen og fyrer - himmelhøyt over Junkeren-buret! Har mer enn nok med å forsvare seg nå, Junkeren!

Se dette: Postoppkrav

Roter til slutt den ut over dødlinjen, Nordås. Kart og mer informasjon finnes hos turbading. Jeg som kommer fra andre siden hadde faktisk ikke vært der før et par år siden, og totalt bare besøkt toppen én gang Selv om toppen er ganske lav, har man flott utsikt derfra mot Saltenfjorden og Børvasstindene.

Det finnes også en populær gapahauk på toppen. Per Kalsatind 1036 moh Dette er et av de mest kjente og besøkte i Bodø-området. Fjellet er en del av Falkflågtindene som utgjør fjellmassivet man kaller Børvasstindene.

Illums Bolighus Shop skandinavisk design online

Utgangspunktet for turen er parkeringsplassen på Fjell, som ligger sør for Saltstrømmen på riksvei 17. Herfra er turen opp relativt bratt, og man bruker rundt 3-4 timer opp avhengig av form enkelte bruker langt mindre. Det siste partiet er ganske luftig og man klatrer på store steiner, noe som kan virke ubehagelig for enkelte. Utsikten var knallbra på vei opp, men de siste hundre høydemeterne forsvant sikten totalt i tåka Jeg må tilbake!

En av de ivrige, med foreløpig topplassering i Bodø, er Tor Inge Storlien.

I Nordland startet sesongen 1. Det er jo fryktelig artig å fyre oppunder de andre i starten.

10 tips til apper

Og folk blir trigget av det og bare går og går. Dette er toppene Storlien fikk med seg. Vågnakken 262 moh På Naurstadhøgda, like etter Tverlandet, kan man parkere og starte på den flotte turen opp til Vågnakken. Det tar ikke lange turen opp de ca. Dessuten går man forbi en koselig gapahauk ca. Skautuva 626 moh For et flott fjell! De fleste fjellene i området er grå og spisse, men Skautuva er det stikk motsatte.

Sjekk denne listen med 15 vakre fjelltopper rundt Bodø

De første 400 høydemetrene er de samme som man går for å komme opp på Steigtind, men oppe på skaret tar man heller mot høyre. Derfra er stigningen ganske svak, og landskapet er grønt og frodig, men uten store busker og trær.

Det minte meg på en måte om Island.

Jeg kunne ligget i de grønne bakkene i flere timer og bare slappet av og stirret på midnattssola. Passer fint for en lengre kveldstur! Her kan man enten stoppe innom på en tur mellom Skautuva og Løpsfjellet, eller ta turen opp fra Soløyvannet f. Det var litt vanskelig å finne ut hva som var toppen da det ikke var så mange stier der oppe, men til slutt kom steinvarden til syne.

21 fjellturer rundt Bodø

Siden det er så åpent er også sjansen stor for kraftig vind slik jeg også hadde da jeg var der. Blombakkfjellet 552 moh Dette fjellet ligger inn mot Sjunkhatten nasjonalpark, og man starter ved Heggmoen.

Turen er litt bratt i begynnelsen og deretter går man jevnt og trutt oppover for det meste på barfjell. Enkelte steder er det litt vanskelig å følge stien, men så lenge man holder seg på midten av ryggen man går oppover så går det greit.

TI PÅ TOPP BODØ Relaterte emner

Ti på topp På toppen av Lurfjelltinden! Tilbudet er for både små og store, unge og eldre, og hvert år tar vi for oss 10 ulike toppturer i Bodøområdet. Noen nye er det hvert år, mens noen går igjen. Poenget er å komme seg ut på tur, får gode opplevelser, og samtidig samle så mange topper du klarer i sesongen som varer fra 1. Hvem kan delta på Ti på Topp, og hvordan gjør man det? Alle som ønsker kan delta på Ti på Topp, og man kan melde seg på via Ti på topp sine nettsider. Det koster 199 kr for voksne å delta, og 125 kr for barn under 15 år.

Ti På Topp Bodø
TI PÅ TOPP BODØ Kommentarer:
Redaktør på Ti på topp bodø
Aas fra Haugesund
Se over min andre innlegg. Jeg trives amerikanischer Snooker. jeg liker utforske norske bøker lokkende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net